• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba hanımlaaaar :)

Herkese günaydın gözleme hamuru yogururken :-)
Ben Ankara'ya dönmeden tüm aile beraber kahvaltı yapacak curcuna olacak yani kahvaltıdan sonra görüşürüz

kuzum gözleme dediğin peynirli/ıspanaklı falan deriz ondan mı olcak? gözlemeyi yufkayla yapıyoz ya :confused:

wendy wendy @Egeliegeli ikinizi de üst üste koyar yerim ona göre :KK70:

ben eski dukancıyım, sert olabilrim biraz, proteinim fazla benim, dişine takılmasın :KK53::KK53:

64 e düşme yarışını 2 rakibini yiyerek sonlandırdı diyecekler wendy wendy @Egeliegeli
:KK70:

hahahah, ben kesin düşemicem zaten :olamaz:

Sanirim yariş yalan oldu. Ben verdigimi hic sanmiyorum yaa Hoppa

kızz menüler iyiydi yoğurtçu hanım, o kadar yoğurda artı gelmiş olabilirsin takılma telafi et bugün.

WP_20170802_003.webp

Eeeeeee 6 aylık kaçamağı 1 günde yaparsam böyle detox sun dibine vururum işte :D:D:D

20,5 kg mi vışşş müthişsin beybi....

Sağ olasın datlım :KK48: Ne yaparsın başlangıç yüksek olunca gitmesi gerekenler de fazla ama şükür yolu yarıladım ( diyetisyene göre tabi benim gözüm daha fazlasında :KK48: )

Günaydın herkese ay çok şükür dun 78.8olan kilom 78.2 olmuş düşmeye başladı anam bir daha kaçamak mı tövbe levent yükselin bi şarkısı vardı ya tövbe diye işte aynen öyle :KK70::KK70: ılık limonlu suyumu içtim ben yürüyüşe çıkıyorum :KK66:
Tabi tabiiii, nakarat oldu dilindeeee :KK15::KK48:

Günaydın herkese:KK36:
Dün akşam zeyneple 15dk jessica yaptım. Çok beğendi bu videoyu bi da bi da dedi ama interval yorucu oluyor. Birde uzun zaman oldu yapmayali yoruldum. Biraz kol bacak ve karın çalıştım. Toplamda 30dk fancynancy fancynancy Sabah yine yapacaktım ama geç kalırım diye başlamadım. Dün doktor sabah ödemi için yürüyüş önerdi. Ben bunları bırakıp yürüsen mi acaba?
Evinin olduğu yer daha müsaittir, 3-4 durak sonra binip gitsen mesela işe Ayşecim?

günaydııııın zalım ördük :)
Şimdi niye zalım oldum, çocuğu aşıya da götürmedim oysa ki :-)
Pazardan geldim şimdi bir kahve yapayım kendime :KK66: buyrun sizde :)
Biz de yaptık şimdi manzara eşliğinde sabah kahvesini içiyoruz :)
Günaydın şekerlerim:KK54:
Rüzgarımı getirdi babası 9 da oynadık şımardık kudurduk :süslü:şimdi mışıl mışıl uyuyor:anne::KK200::nazar:
Oy yerim masallah :nazar::KK200:

morordek morordek moni moni canlarım sizlerin de başınız sağolsun.
Sagol tatlım :KK200:

Günaydın kızlar ;
Herkese teşekkür ederim ve kayıplarınız için başınız sağolsun..
Yeni güne başladık, bazılarımız yarıladı bile, hepimiz için güzel bir gün olsun.
Bu sabah 2 yumurtalı omlet,2 dilim ekmek, 5 zeytin, kırmızı biber,salatalık ve maydanoz ile kahvaltı ettim
Şimdi oturuyorum. Gün içinde bir zamanda spor yapacağım ama şu an hiç canım istemiyor.

Şimdi niye zalım oldum, çocuğu aşıya da götürmedim oysa ki :-)

Biz de yaptık şimdi manzara eşliğinde sabah kahvesini içiyoruz :)

Oy yerim masallah :nazar::KK200:

Sagol tatlım :KK200:

götürdüklerin geldi aklıma :rolleyes: umut paşa affetti mi seni

Back
X