• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evliliğinin ilk haftasında bari deme kız :KK70:
Siz de gezin tozun madem, tatile gidin vakit buldukça :) bak ararsın bu günleri :KK70:

Memeler sarkmamıștır o zaman iyi yönünden bakalım :KK48:
Aynen ya eninde sonunda bırakacaklar ve toplam yaşam süresini göz önüne aldığımızda emdikleri süre ne kadar az aslında. O yüzden emzirin gitsin özellikle sen fancynancy fancynancy :KK70:
sarkma yerçekimi etkisiyle oluyor tatlım. sadece emmekten değil. Birde kilo alıp verince maalesef sarkıyor :(

Siz de gezin tozun madem, tatile gidin vakit buldukça :) bak ararsın bu günleri :KK70:

Aynen ya eninde sonunda bırakacaklar ve toplam yaşam süresini göz önüne aldığımızda emdikleri süre ne kadar az aslında. O yüzden emzirin gitsin özellikle sen fancynancy fancynancy :KK70:

bence de 5 sene emzirin yaa çocuk bıkaana kadar emsin....

Gel gelelim diyet konusunda geçirilen mutlu tatlı güzel haftasonu bu hafta benim de fazla tartı kaybı yaşayamamam ile sonuçlanacak sanırım :KK70: Eşim diyor ki olsun sen devam et cuma olmazsa cumartesi düşersin isteğin hedefe. Demi ama :oops:
Eşin doğru söylemiş. Paylaştığın yazı da çok hoşuma gitti canım. :super:

sarkma yerçekimi etkisiyle oluyor tatlım. sadece emmekten değil. Birde kilo alıp verince maalesef sarkıyor :KK43:
Umut yer çekimi etkisini artırıyor aşağı doğru çekerek :KK70:
bence de 5 sene emzirin yaa çocuk bıkaana kadar emsin....
5 sene de çok mu ne :))
Ya emzirme danışmanları cocuk ihtiyacı bitince emmeyi bırakacaktır diyor ammaaaa ne kadar doğrudur bilemiyorum :)) teorideki çoğu şeyin pratikte işlemediğini öğrendim :)

Bildirim için tartılman gerekiyor ama :110:
Zaten artık burası icin istiyorum canım bende sizinle beraber bildirimde bulunmak istiyorum ama liste fobisi oldu bende.Listeye girdigimde hep sabit yada arti rakam gorecekmisim gibi hissediyorum. Hep bu ölcülerde ve bu kiloda kalacagim sanki!!

Ahahahah en son fancynancy fancynancy kafasıysa o iyi :KK70::KK70:

Ben şimdiden sıkıldım 20 yıllık evli gibiyiz ama cocuk değil başka bişey istiyorum aktivite yok balikesirde :KK43:
:KK15::KK15::KK15: Eh tabi bu çetrefilli yolda bir süre ilerleyince üstüne bi daha ilerleyince bir yerlerde sigortalar yanıyor tabi :KK70::KK70::KK70:bak servey servey hepten yaktı devreleri Elacığımız sağolsun. :KK70::KK70:

Kızlar telefona Doris'in (squat girl) uygulamasını indirdim. Hem videolar var icinde hem surekli hatirlatmada bulunuyor şu egzersizi yap diye telefona bildirim geliyor.Spor yapmaya teşvik icin sizde indirebilirsiniz.:KK6:

Zaten artık burası icin istiyorum canım bende sizinle beraber bildirimde bulunmak istiyorum ama liste fobisi oldu bende.Listeye girdigimde hep sabit yada arti rakam gorecekmisim gibi hissediyorum. Hep bu ölcülerde ve bu kiloda kalacagim sanki!!
şimdi nasıl hissediyorsun kendini?

image.webp

Dün onun tartışmasını yaptık eşimle. O tatile kadar bıraktır istemiyorum tatilde emmesini diyor. Niye diyorum, öyle açıyor örtüsünü mörtüsünü, odaya gidip emzirirsin diyor. Hani adamı duyanda diyecek ki demek kadın edepsiz ayol her yerde çıkarıveriyor menesini emzriyor der. :KK30: Totomdan ter akıyor emzirme odalarına taşınıp gelmekten. Polonezköy deydik geçen pazar, tabii ki Mert beyin damarı tuttu, gittim bi köşeye kısmen de örttüm üzerimizi emzirdim. Yani dedim ki eziyeti bana, sana ne oluyor? Bırak emsin çocuk, ben emzirmek istiyorum, gerekirse tatilde de odaya gider emziririm dedim. Bana da spor olur günde 25 defa git gel :confused: ay napiyim büyük baskı altındayım :KK70:

Dip not: Mert üstünü örttürmüyor emerken illa etrafına bakacak, deli ediyor beni.

Son düzenleme:
Back
X