- Emoji Skoru
- 39.732
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #256.001
Geçmişe doğru değil geleceğe doğru düşünelim bence. Geçmişi sadece kendimizi ve yaptığımız beslenme hatalarını görmek için kullanalım derim ben :)
Haklısın, istemiyorum şişman anne olmak.
Ama şu da var: Sen annesin , ben degilim.Insallah sen , ben, hepimiz ideal kilomuzda oluruz. Bu hafta en azindan yarim kilo vermeye çaliş sen de. Insallah yarim kilodan fazla vereceksin.
Bu hafta ben yarim kilo versem iyi. Çunku yine yolculuk çarsamba günu. Gelsin odemler...Cumaryesi de keşkek yiyecegim, yemesem olmaz
Eşimle gezecegiz iki hafta. Disarda mecburen pide tarzi seyler yerim ama hiç istemiyorum. Epey de yazdim
Ben ne yapsam ki, nasil beslensem?Yolculukta su da içmek istemiyorum. Malum tuvalrt aramayayim
Kilo almayayim da sabit kalsam da olur. Sen de biz tatilden donene kadar 2 kilo verirsin, ayni kiloda oluruz![]()
Haticecim ben 60 kiloya düşmüştüm, yani yine anneyken. Onun üstüne bi 6 kilo aldım annelikle Alakası yok durumun. Doğum kiloları çoktan uçup gitmişti anlayacağın
Deniz güzel öneriler sunmuş. Elma da alırsın yörsanın minik yoğurtları var ondan da alırsın olmadı ayran. İlla her öğün dışardayım diye abartma. Zaten çok aktif olursunuz bol bol da yakarsın.
Canım mümkünse 1 lahmacun 1 ayran, 1 yağsız tost 1 ayran veya ketçap mayonez olmayan 1 hamburger 1 ayran ile geçir dışarıdaki öğünü. Ya da 1/2 simit ayran :)
6 simitten yarım simite :)
wendy canim kalori hesabi da yapabilirsin. 7000 kalori az aldigin zaman 1 kilo veriyorsun. 7000 kalori spor da 1 kilo verdiyor. Bunlarin yarisini yapsan haftada 1 kilo veriyorsun.
![]()
1 kilo 7000 kalori mi diyosun? Hmm bende onlarca kalori var desene
Ben varım :)
Evet çok eğlenceliydi ve acayip motive oluyordum ben şahsen.
O zamanlar @ebrusonmez ortim vardı, kapışırdık onunla. Sesi soluğu da çıkmaz oldu
Bence takımda katılmak isteyenler olursa yapalım yine ip atlama yarışması :)
Ahh ebruşu çok merak ediyorum, Doğu turuna çıktı gelemedi, inşallah güzel şeyler vardır hayatında da ondan gelemiyordur :)
Hissetme canın, yavaş yavaş gidecek fazlalıklar.![]()
Ferahımm hepimizin üstünde ölü toprağı var resmen, silkelenip atmalıyız. Bak Deniz ensende, Hatice aldı başını gidiyo, daha 2 hafta önce aynıydık :)