• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mördak yazmış canım:KK66:

Sağol Denizciğim ben yatınca boğazım tıkanıyor gibi hissediyordum bişey yokmuş gayet temiz dedi sonrada içimden heee şişkoluktan o zaman dedim:KK43:
Geçmiş olsun canım..
Deniz kız taze zencefil aldım migrostan sonunda:) ama yok anacığım ananas anladım balıkesire ananas gelmiyor:KK70:
Balıkesir ananasa karşı muhtemelen.. Ama zencefil de süper.. Ben kaynatıyorum ve suyuma atıyorum ya, geçen detoksta blenderdan geçirdim bence daha etkiliydi :)

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek, 5 zeytin, yarım domates salatalık biber

Ara ; şekersiz sütsüz kahve

Öğlen ; 1 dilim ekmek, 1 kase salata, 3 köfte kadar et sote

Ara ; 1 yeşil elma, 2 ceviz zencefil çayı

Akşam ; 6 kaşık kabak yemeği, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek

Ara ; papatya çayı

-3 litre su
-1 saat yürüyüş, yarım saat dambıl ile egzersiz

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek, 5 zeytin, yarım domates salatalık biber

Ara ; papatya çayı

-3 litre su
Yine süper bir menü :KK9:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

İki gündür kızım hasta onla cebelleşiyorum :KK43: ateşi falanda var tabi onunla ilgilenirken suyumu yeterli içemedim kaçamak yapmadığım halde :KK66:
Evde bir sürü bahçeden kabak var ve bir anda sizin şu meşhur vicdan çorbanız aklıma geldi :KK48: Size zahmet biriniz bana acil tarifini yazabilirmi bari öğlen diyetisyenim çorba iç demişti onu yapıp içeyim bugün yarın öğlenlerde :KK66:

Bol suyla devam etmeye çalışıyorum ki ödem falan kalmasın :KK66:
Geçmiş olsun canım. Daha iyidir inşALLAH

Bugünkü menüm

Ara ; papatya çayı

-3 litre su
Süpersin canım ;) kuru kayısı kuru incir gibi şeyler tüketmiyorsun zencefil çayını nasıl yapıyorsun

Back
X