• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Beni de morordek morordek çağırmıştı :) bu konuda da ortaklaştık :)
:super:

Günaydın güzel takımım

Dün bi ortalık karışmış, paylaşım alanına yazmışsınız, haha yerim sizi, cok tatlı olmuş cidden, kaptanımız toplamış :KK48:

Bu arada ben de sizleri cok seviyorum :KK200:

Aaa hadi ya ben tabi kimleri çağırdığımı unutuyorum dogal olarak :) ama aferin bana iyi secimler yapmışım :KK48:

:KK15::KK15:
:KK200::KK200::KK200:

Arada olur canım böyle şeyler. Ferah'ın mesajını görünce dayanamadım cvp verdim. Orada yalnız kalmasına gönlüm razı olmadı :110::KK23:
Ay tişkür ederim canım ya :KK48:

Tabi anca beraber kanca beraber :)

Başka neyle giderecek? Yoldan çıkarma herkesi :KK11:

Olur mu hiç Ozlemcim senin sayende spor yapar oldu takım :) bir de senin metabolizma değişik, elden ne gelir :)

Şunu bi an 5 bardak papatya çayı diye okudum, naptin ya diyecektim :)
Benim de haticeye benzediğimi mi düşündün :) 5 elma değil de 5 kupa papatya çayı :) @Egeliegeli

fancynancy fancynancy Bu haftada Kushan'a devam edecekmisin? Bende dennisgo dennisgo nun 3 gunluk diyetini yapim sonra senin Kushan'a gecim diyorum.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. 2 hafta sonra listeye dönmem lazım. 3 haftaydı degilmi izinden dönme şartı.

Sen gayet iyi bir seçimsin.. herkesin inişleri çıkışları oluyor.ideal kilo olmaktan çok daha önemli olan şey hayatın akışına göre kilo dengelemeyi öğrenmek. Hepimiz bunu yapmaya çalışıyoruz. Sanırım emekleme evresindeyiz ama bir gün yürüyeceğiz, koşacağız her birimiz :)
InşALLAH
Bugün başladım artık diyete sabah şekerli çay içtim ama çokda umursamıyorum normal düzenime donmem gerek
Sen aslında ısteyince çok güzel spor yapıyorsun. Yediğine dikkat ediyorsun. Sabah olmaz öğlen olur olmadı akşam. Düzene girmek lazım.
Benimde kuşana başlamak için malzemem eksik merkeze inince alıp başlayacağım
Herkes kushan yapacak galiba :KK66: fancynancy fancynancy acayip örnek oldun tebrikler. Ben servey servey in yaptığı gibi 1gün önceden planlama işini de yapacağım kushandan sonr
Simit al simit.. kuşan demek simit demek sanki :) benim o diyetten anladığım bu.
Ben de şu dukan birasına taktım içsek mi acaba diyorum wendy wendy ne dersin ? Faydası olur mu bilmem ama Yeşilçay soda limon en azından zararı olmaz diye düşünüyorum
Bak o da aklımda ama onu kür olarak yapıyorlar galiba. Dukancı wendy wendy ne dersin?
Ben çok yapıp içtim o kürden
İşe yaradı mı?
:super:

:KK200::KK200::KK200:

Ay tişkür ederim canım ya :KK48:
:KK15:
Benim de haticeye benzediğimi mi düşündün :) 5 elma değil de 5 kupa papatya çayı :) @Egeliegeli
@Egeliegeli Hatice' nin etkisinde kalanlar :KK48::KK48::KK48:

Bende öyle yapmayı düşünüyorum. 2 hafta sonra listeye dönmem lazım. 3 haftaydı degilmi izinden dönme şartı.
3. Cuma listeye donulebiliyor canim yanlis hatirlamiyorsam.:KK52: Bir an once toparlanmamiZ lazim.:KK19:

Evet benim beynim yandı Hatice'den sonra :)
Evet canım 3. hafta listeye dönebilirsin yani haftaya değil, sonraki hafta
Ama tabi ki izne ayrıldığın kiloda ya da daha az olmalısın

Evet benim beynim yandı Hatice'den sonra :)

Evet canım 3. hafta listeye dönebilirsin yani haftaya değil, sonraki hafta
Ama tabi ki izne ayrıldığın kiloda ya da daha az olmalısın
3 cuma sonra 4. Cuma mı?
Biliyorum canım sapıtmayacağım diye çıktım izne. Sabit kalmaktan sıkıldım artık. 100gr 200gr la olmuyor bu iş.

Back
X