• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kahvaltı yaptım sabah yaklaşık 1 saat önce de kahve içtim.
Birazdan 1 tane salatalık yemeyi düşünüyorum
Kahvaltıyı kaçta yaptın ne yedin bilmiyorum ama çok uzun bir açlık gibi geldi bu bana.. 3 ana 3 ara öğünden oluşan bir beslenme sana daha iyi gelecektir.3 ara öğününün ikisini sabah kahve gece araöğünü de bitki çayı ile geçiyorum ben mesela. Yemeyerek başta kilo verebilirsin ancak vücut bir süre sonra kıtlık var algısı ile koruma amaçlı metabolizmayı yavaşlatıyor. Aldığın herşeyi de yağ olarak depoluyor su içsem yarıyor durumu ortaya çıkıyor. Vücudun enerji kaynağını ona vermezsen kaslardan gidiyor. Bu da hiç istemediğimiz bir şey. Yağdan verip kas yapmak için iyi bir beslenme ve spor gerekli.. Onu da geçtim sonra eski beslenmene döndüğünde yine kilo alıyorsun..

Günaydınlar :)

fancynancy fancynancy bende başladım kuşhana, tartıda gördüklerime inanamazsınız :KK42:

Bu böyle olmaz bayrama kaldı 15 gün :skandal:

Korkunun ecele faydası yok, hadi bismillah..
Ay hadi bakalım çok sevindim. Bende bugün yeniden başladım. Dün çok sallamasyon oldu, kuşhanla alakası yoktu :KK48:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün hava serin İstanbulda hatta her an yağacakmış gibi :21: şükür biraz serinledik :KK66:
Hazır keyif kahvemi de yapmışken birde sizlere bakayım dedim :KK66:

Kızlar bu sabah ucundan da olsa 95i gördüm :KK70: 95.9 :21: görmemişin oğlu olmuş hesabı oldu benimki ama sabah beri sırıtıyorum :KK70: bakalım cuma inşallah sibelde çok daha güzel bir rakam görürüm :KK66: tabi birde ilk fırsatta pil almam lazım ikinci aşkıma :KK70: yavrim ne çekti be benden arada ufak süprizlerle ilişkimizi taze tutayım :KK70:
Oh ohhhh ne güzel Banucum. Daha da güzel kilolar vericeksinnnnm benim size güvenim tam. :KK200::nazar::nazar::nazar:

:KK31:21 ağustos pazartesi tartısı:KK31:

servey servey >>71,4
moni moni >>85,9
fancynancy fancynancy >>72,9

dennisgo dennisgo >> 73
T turkcedersidefterimcom >>muaf
toplight toplight >>muaf
wendy wendy >>68,6
nilsub nilsub >>78,2
Cikilatacanavari Cikilatacanavari >>77.8 :oha:

btlbetul btlbetul >>
inatettimolacak inatettimolacak >>

0zlem 0zlem >>
lydznp lydznp >>
morordek morordek >>muaf
B Belkizzz >>70
N Neva50 >>72
Dirilisci hatun Dirilisci hatun >>85
Ay12live Ay12live >>74

HERKES PAZARTESİ KİLOSUNU YAZSIN:sinirli:
unuttuğum,eksik gedik varsa ekleyin kızlar:KK56:
Çikilat oha moha yok. Çözüm önerilerinle gel bize :) çok çalıştırıyor anladık ama sanki üstüne bir de çok yediriyorlar :)

Günaydın, hoşbulduk arkadaşlar.72 kiloyla haftaya başlayacağım.bakalım ne olacak.6' lı sayıları görmek istiyorum inşallah
Aramıza hoşgeldin kızımın adaşı :KK25: ama tabi onda 50 yok :KK70::KK70::KK70: sabreden derviş muradına ermiş şekerim. Aradığın herşey bu takımdaaaaa, Doğru yerdesin. :super:

Günaydın hatunlarım :KK15:
Malum yıllık izin hakkımı kullandım o yüzden onun acısını çıkartmak için it gibi çalıstırıyorlar hiç yazamadım ama hep okudum fancynancy fancynancy servey servey dennisgo dennisgo çok harika kilolar veriyorsunuz tebrik ederim çok
nilsub nilsub nilgusum kipada ananas var pazar pazarında da oluyor haberin olsun :KK50:
Sonra hafta sonu sapıtıp geri alıyoruz. :KK70::KK70: Çok yormasınlar seni çikilatacım, gelir çekeriz kulaklarını ona göre heeeeeee :KK15:

En Büyük TÜRKİYE25 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

toplight toplight >> ?? >> ??

@servey >> 69,2 >> ??

@inatettimolacak >> 59,9 >> ??

moni moni >> muaf

@fancynancy >> 71,4>> ??

lydznp lydznp >>82,2>>80

@dennisgo >> 72,7>> ??

@Egeliegeli >> 64,5 >> ??

@morordek>> muaf

nilsub nilsub >> ?? >> ??

wendy wendy >> ?? >> ??

@Ozlemm>> ??>>??

btlbetul btlbetul >>?? >> ??

@fyzanur >>??>> ??

Cikilatacanavari Cikilatacanavari >> ??>> ??

@Dirilisci hatun >>??>>??

B Belkizzz >>??>>??

N Neva50 >>??>>??

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN:KK56:

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

HoppaKİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖREHoppa:KK200:

Kizlarr hayirli aksamlar cuma gününe kadar 84 olurum insallah

Back
X