Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haftalık hedeflerimizi koyuyoruz ve bu hafta o hedeflere ulaşarak derecemizi tazeleyeceğiz. İşi baştan sıkı tutmak, listede ya da liste dışı tüm takımımızın güzel sonuçlar alması için kimler kimleri yakınen izleyecek, ensesinde boza pişirecek :) şaka bir yana, benim önerim birimimizi yakından takip edeceğimiz gruplar yapalım. Ya da kaptan ve kaptan yardımcıları altında üçe bölünelim , bize zopaaa atan ama bizi çok seven kaptanlarımız yarışsın :) ne bileyim ben ama değişik birşeyler yapalım canlarımmm

toplight toplight , morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak
Canim guzel fikir haftasonu benim yogunlugum az sonra baslayacak pazartesi detaylandirsak ya da siz yapsaniz

dennisgo dennisgo denize ek olarak : BAKANLIK'larımızı tazeliyelim derim kaptanım:KK56:

spor bakanı : fancynancy fancynancy
liste bakanı: moni moni
su bakanı: ??
menü bakanı : ??
ceza bakanı: ??
?? bakanı:?? diye aklınıza geleni önerinHoppa

ve kaptanım 1 tane daha resmi yardımcın olabilir:KK39:

Monicim su bakanı ödem atıcılar, çaylar için de yetkili olsun değil mi ?

dennisgo dennisgo denize ek olarak : BAKANLIK'larımızı tazeliyelim derim kaptanım:KK56:

spor bakanı : fancynancy fancynancy
liste bakanı: moni moni
su bakanı: ??
menü bakanı : ??
ceza bakanı: ??
?? bakanı:?? diye aklınıza geleni önerinHoppa

ve kaptanım 1 tane daha resmi yardımcın olabilir:KK39:

Saçma gelebilir belki ama aklıma ilk gelenler;
-motivasyon bakanlığı
-Tatile çıkanların kopmaması için, tatilde kilo kontrol bakanlığı

Haftalık hedeflerimizi koyuyoruz ve bu hafta o hedeflere ulaşarak derecemizi tazeleyeceğiz. İşi baştan sıkı tutmak, listede ya da liste dışı tüm takımımızın güzel sonuçlar alması için kimler kimleri yakınen izleyecek, ensesinde boza pişirecek :) şaka bir yana, benim önerim birimimizi yakından takip edeceğimiz gruplar yapalım. Ya da kaptan ve kaptan yardımcıları altında üçe bölünelim , bize zopaaa atan ama bizi çok seven kaptanlarımız yarışsın :) ne bileyim ben ama değişik birşeyler yapalım canlarımmm

toplight toplight , morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak
Evet güzel fikir gerçekten. Kaptanların yarışması da iyiymis daha önce denemedigimiz bir sey :) ama Ozge yogun galiba pek giremeyebiliyor, haksızlık olmasın sizi eșleştirelim en iyisi :)
Menü bakani: wendy wendy
Ceza bakani: morordek morordek
Su bakani: dennisgo dennisgo
:KK36:

Benim fikrimHoppa
Evet benden anca ceza bakanı olur :KK48:
Bu önerileri ben de destekliyorum

Bu detoks sanki benim için yazılmış, hiç yarı yolda bırakmıyor beni :) bu kez yapma nedenim kaçmak krizlerini kesmekti, o konuda da çok işe yaradı..

Ben salı/Çarş/Perşembe yapayım diyorum, destek olursun dimi bana :)

Inşallah almamalmam. Eşim habire yedirmeye çalışıyor. Artık ,yeter, dedim.Faydasi olmayacak şeyleri yemenin anlamı yok. Allah isteyen herkese versin. Sen ve wendy wendy varsınız sanirim sırada:KK200:

İnşallah canım zamanı gelsin sağlıkla olsun inşallah :)

Menü bakani: wendy wendy
Ceza bakani: morordek morordek
Su bakani: dennisgo dennisgo
:KK36:

Benim fikrimHoppa

Ay canım onore ettin beni, denizde ne ile ne gider ne zaman ne yenmeli bilgisi var ben onu bakan yapalım yardımcısı olurum dicektim.

Eğer takım üçe bölünecekse takımların kaptanları aynı zamanda bakan olmasın bence. Fazla sorumluluk demek ki bu da yorucu olabilir. Herkesin bir görevi olursa grup bilinci daha iyi yerleşir. Örneğin, morordek morordek bir grubun kaptanı olacaksa ceza bakanı başka bir arkadaş olsun.:KK36:
Benimki sadece bir öneri:KK36:

Ay canım onore ettin beni, denizde ne ile ne gider ne zaman ne yenmeli bilgisi var ben onu bakan yapalım yardımcısı olurum dicektim.

Inşallah canim ikinci bebeğin de tez zamanda gelsigelsin:KK200:
O zaman su bakanı sen, menü bakanı dennisgo dennisgo :KK9:

Eğer takım üçe bölünecekse takımların kaptanları aynı zamanda bakan olmasın bence. Fazla sorumluluk demek ki bu da yorucu olabilir. Herkesin bir görevi olursa grup bilinci daha iyi yerleşir. Örneğin, morordek morordek bir grubun kaptanı olacaksa ceza bakanı başka bir arkadaş olsun.:KK36:
Benimki sadece bir öneri:KK36:
Hatice cim aslında kaptanlar altında toplanmak sembolik herkes kendi bulunduğu yerdeki kişilerle yakından ilgilenip birbirini motive edebilir diye düşünüyordum ben. Sanki bu algılarımızı açıp diğer kişileri de takibe başlamamızı sağlayacaktır diye düşündüm.

Olurum canım. Ödem için o günler gayet ideal, sonra da etkisi devam edecek zaten

Back
X