Gunaydin canim ben dun gece sizmisim ama kizlar yazmis zaten. Herkes isinde gücünde zaten,vakit buldukça girip iki lafin belini kiriyiruz

sabah bi gunaydinini aliriz :) aksam toplu menu su spor yazmalisin zaten.iki de sohbete katilsan bitti gitti.alisinca anlarsin zaten o en kolay kural :) ordek kaptanim da dedi once 2hafta deneme suren olacak sonra katilimin yeterliyse listeye alicaz seni. Herkes kendinden bahseder,ben de bi kenardan bahsedeyim sonra sen de anlatirsin bize kendini. Bi de ordekcime baslangic ve hedef kilonu yazmalisin seni kayit etsin
Gelelim bana. Ben de unideyim.26yasindayim.yuksek lisans tezimi yazmakla ugrasiyirum bu ara pek sık giremiyirun ama bi gözüm burda. Gecen sene 3haneli rakamlara kosarken geldim hatunlarin arasina simdi halimden oldukça memnunum,darisi basina diyelim

Not. Bugun ayin 1i. Olculerini alip beni etiketleyerek yazar misin. Her ay boyle bi rutinimiz var sonra ben onların analizini hazırlıyorum

Göğüs bel göbek kalca ust bacak alt bacak pazudan kol seklinde alabilirsin ölçülerini