Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menümü yazayım.

Sabah:
Yarım simit
1 dilim peynir
6 zeytin
Çay

Öğle:
Tarçınlı süt
8 adet badem

Akşam:
Yarım kase çorba
1 dilim ekmek
150 gram kadar ızgara et
1 bardak ayran

Gün içerisinde 2 litre su
2 fincan yeşil çay
3 fincan kahve
2 tane maden suyu
Hedefçim yarım simit 2 dilim ekmek ediyor gayet ölçülü ve sabah Yemen de çok iyi olmuş. Çorba +ekmek de 1,5 dilim.. olmuş bence afiyet olsun :) sadece iki protein bir öğünde tüketmeyin diye bir görüş var, ben ona uyup etle süt/ yoğurt grubu yemiyorum genelde. Uymak istersen aklında olsun. Ama bir görüş de yoğurt çok iyi diyor her öğüne koyuyor.. listelerde ikisini de görmek mümkün.. daha uyumana çok var su 3 litre olur zaten

Menüm
Sabah 2elma, 1çk bal, 1çk pekmez, 1çk reçel, 1yumurta, 5siyah zeytin, 5yesil zeytin

Ara kuruyemiş
Öğlen 1kase mercimek, 1tabak etli patates, 1 bardak ayran , 5kasik pilav, soğan
Ara kuruyemiş
Akşam 4elma salata

Su 2, 5litre
Spor 1,5saat yürüyüş
fancynancy fancynancy dennisgo dennisgo wendy wendy
Sen çok et sevmiyorsun bence Hatice cim. Yemeye çalışıyorsun galiba annelik sorumluluğu ile :)

Bu da benim menüm;

Sabah
Tam buğday lavaş arası peynir hindi füme domates salatalık biber ve dereotu ile dürüm

Öğlen
200kcal sandiviç
Diyetisyene gideceğim için yemek yemedim.

Ara
Kalan sandviçin yarısı

Akşam
1 tabak Kabak sote
Domates salatası
2 köfte

3lt su
30dk yürüyüş
1 fincan yeşil çay
Karşı takım sıkı diyet yapıyor desene :) yalnız su mükemmel olmuş.. gayet iyi canım. İki sandviç fazla görünebilir ama böyle günlerde pizza yiyeceğine sandviç yemek daha sağlıklı. Hele çantanda fındık badem kuru meyve ( doğal kurutulmuş ) olursa onlar da can kurtarıyor böyle durumlarda

Bende menünü yazayım;

Sabah; 50 gr yağsız süzme peynir, 2 dl kepekli ekmek şekersiz sütlü nescafe

Öğle; 4 yk yoğurt (tarçınlı) şekersiz Türk kahvesi

Akşam; et haşlama yağsız, birazcık Balkan sos, 1 minik kelek, 1 dal çiğ karnabahar

Su; 2,5 lt
Spor; sanırım 1 yada 2 mil Leslie. hamım bayaa 1 mile ile başlayım olmazsa.

dennisgo dennisgo
Canım
Şeker diyeti mi bu.. ben çok iyi bilmiyorum onları.. meyvesiz bir gün olmuş senin için güzel olmuş bence, sebzeler çiğden tüketilmiş ekmek yok. Detoks öncesi iyi olmuş. Afiyet olsun

Dediğin gibi Leslie ham olduğun için 1-2 mil ile başlamak en iyisi. Detoksta 2 mil 3 gün ya da en az 2 gün mutlaka yap canım.

Canım
Şeker diyeti mi bu.. ben çok iyi bilmiyorum onları.. meyvesiz bir gün olmuş senin için güzel olmuş bence, sebzeler çiğden tüketilmiş ekmek yok. Detoks öncesi iyi olmuş. Afiyet olsun

Dediğin gibi Leslie ham olduğun için 1-2 mil ile başlamak en iyisi. Detoksta 2 mil 3 gün ya da en az 2 gün mutlaka yap canım.

Canım tamamen kendimsel, bi diyet yok uyduğum. Kendimi biliyorum meyve yersem kilo veremiyorum. Özleyene kadar veda bakalım :)

Detoksta 2+3+3 yaparım inşallah. Bugün 1 mile + 1 mile express yapıldı fancynancy fancynancy

tatlım yoğurdumu kendim yapıyorum,yoğurtsuz klamışsam da organik sertifikalı yoğurt alıyorumHoppa
Biz anneme yoğurt yapardık hastalık döneminde. İzmit’in bir köyünde otururdu Ciciannem.. bir köyü dolaştı da otlayan inek yoktu. En son abisinin eşi bir ineğini annem için otlattı. O ineğin sütü sağıldı yoğurt yapıldı, o yoğurt taşındı bize geldi anneme yedirildi. O yüzden sütten de emin olmak gerekiyor. Sözünü ettiğim kişi ineklerini sattı sonra. Annemde de bağırsak sorunları başladı. Biz de marketten günlük süt alıp activia ile mayalamaya başladık.

menü paylaşayım bende:kk77:
bugün dışarıda olduğum için liste birebir olmadı.

uyanınca
1 kupa ballı ılık su(grip den dolayı bal katıyorum)

sabah
1 dilim süzme sütaş peynir
1 salatalık
1 domates
maydanoz
ananaslı yeşil çay

ara
şekersiz türk kahvesi
1 hurma

öğle

1 kase çorba
2 kaşık yoğurt
1 çay kaşığı çörek otu yağı
1 salatalık

ara
yok

akşam
yarım kase çorba
150 gr kadar tavuk göğsü(tencerede)
2 y k yoğurt
1 tk zerdeçal

ara
1 dilim ananas
1 kupa yeşil çay

içilen su:3 litre

yapılan spor dakikası:45 dk yürüyüş

menü paylaşayım bende:kk77:
bugün dışarıda olduğum için liste birebir olmadı.

uyanınca
1 kupa ballı ılık su(grip den dolayı bal katıyorum)

sabah
1 dilim süzme sütaş peynir
1 salatalık
1 domates
maydanoz
ananaslı yeşil çay

ara
şekersiz türk kahvesi
1 hurma

öğle
1 kase çorba
2 kaşık yoğurt
1 çay kaşığı çörek otu yağı
1 salatalık

ara
yok

akşam
yarım kase çorba
150 gr kadar tavuk göğsü(tencerede)
2 y k yoğurt
1 tk zerdeçal

ara
1 dilim ananas
1 kupa yeşil çay

içilen su:3 litre

yapılan spor dakikası:45 dk yürüyüş
Hiç dışarıda olduğun anlaşılmıyor menüden. Gayet iyi bence afiyet olsun canım. Yürüyüş de çok iyi olmuş..

Biz anneme yoğurt yapardık hastalık döneminde. İzmit’in bir köyünde otururdu Ciciannem.. bir köyü dolaştı da otlayan inek yoktu. En son abisinin eşi bir ineğini annem için otlattı. O ineğin sütü sağıldı yoğurt yapıldı, o yoğurt taşındı bize geldi anneme yedirildi. O yüzden sütten de emin olmak gerekiyor. Sözünü ettiğim kişi ineklerini sattı sonra. Annemde de bağırsak sorunları başladı. Biz de marketten günlük süt alıp activia ile mayalamaya başladık.
ah ahh çok doğru söylüyorsun denizcim,malesef öyle bir duruma geldik ki ineğin otlayıp otlamamasına bakamıyoruz bile :ıslık:
anneciğinede Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın..aminn.

ah ahh çok doğru söylüyorsun denizcim,malesef öyle bir duruma geldik ki ineğin otlayıp otlamamasına bakamıyoruz bile :ıslık:
anneciğinede Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın..aminn.
Teşekkür ederim moni cim.. Hepimizin erken kaybettiği sevdikleri nurlar içinde yatsın..

Olur Bakanım, bugün oglumla 2 saat sokakta oynadik spor sayılmaz ama hareket işte :deli:
Hareket berekettir iyi yapmışsınız :)
Oğlun kaç yaşındaydı bu arada canım, ben kaçırdım galiba sizin takıma geliş döneminizi :)
Menüleri bekliyorum kızlar? morordek morordek yine menü paylaşmaya başladım bak, bugün kahve yanındaki çikolatayı ve Doğum günü olan arkadaşın pastasını yemedim, büsbüyük başarı :) Dubai beni bekler :)
Evet canım gördüm ve beğendim menünü, sana Dubai lazımmış demek :)
Yoğurt yemekten korkuyorum zararlı diye. Tavsiye edebileceğiniz marka var mi?
Canım bence de evde mayala zaten çocuk olunca ona da vermeye başlayınca mecbur mayalayacaksın, ben de hamilelikle birlikte başladım mayalamaya. Çok da kolaymış ne diye dışardan almışım onca yıl anlam veremedim kendime :)
Mutlu akşamlar sevgili 5.takım...:KK25:

moni moni .:KK36:
İyi akşamlar sevgili misafirimiz :KK68:

Back
X