Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ödem falan kalmadı sanırım vücutta wendigocum.
Yalnız ben çok fazla zorlanıyorum. Sende de var mı aynı durum?

bilemiyorum yaa, motivasyonum iyi sanırım ondan pek açlık hissetmiyorum yemek yerken bile acıkmamış oluyorum aslında.

ama normali senin yaşadığın çünkü doya doya bişey yendiği yok, 1000 kaloriyi bulmuyo sanırım totali.

Merhabalar ,
"Colorayzn" Cuma Zayıflama Yarışması'nda 5. takıma katılabileceğimi söyledi.
Kendimi tanıtayım:
Kilom 97,8 kg, boyum 1,69 cm. 42 yaşındayım. Hipotiroidim var. Düzenli olarak Levotiron kullanıyorum. İnsülin direncim vardı, şu an yok, ama kilom sınırdaymış. Dikkat etmek zorundayım. 15 Mayıs 2017 tarihinden bu yana diyetisyen kontrolünde 12 kg verdim. Hedefim eski kilom olan 67 kg'a ulaşabilmek.
Gruba katılınca Cuma günü 16:30'a kadar kilo bildirimimizi yapıyoruz, değil mi?
5. Takım grup liderine mesaj yazarak mı kilo bildirimi yapacağız?
Çok yeniyim, çok soru sordum, değil mi?
Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Gününüz güzel geçsin.
hoşgeldin canım,ben Ayşe 46 yaşındayım,bu zorlu süreç hepimize eksi olarak dönsün inşallah:KK60:
moni moni başkan sen niye bizi motive etmiyorsun? @servey ne alemdesin bebeğim neler yapıyorsun? @Dirilisci hatun @kaanin annesi sizler nerelerdesiniz? Bu cuma detoksculara yenilirsek size büyük bir sopa ziyafetim var :sinirli::sinirli::sinirli:
aaa:skandal:şekerim ben başkanlı takımlar dağıldı 2 takım oldu diye başkan yok sandım bu hafta zaten yalova vs. derken takıma bile yazamadım:işsiz:

o değilde kızlar; detoks sonrası ne yapacağız?

düzenli beslenmezsek bu gidenler hoop gelir anında.

fikri olanlar? benim bi fikrim var ama sanırım hiçbirinize uymaz :)

dennisgo dennisgo 0zlem 0zlem fancynancy fancynancy nilsub nilsub hedef38beden hedef38beden
Canım istikrarı bozmadan surekli dikkat etmemiz lazim yoksa uzadikca uzuyor buda bizi sıkıntıya sokuyor.
Elimde daha once uyguladigim listeler var dennisgo dennisgo 'nun listeleride var ama Deniz'in ilk listesinden devam etmeyi dusunuyorum. Hersey bizim elimizde zaten. Mesela Deniz'de umursamayip surekli kacamak yapip hic dikkat etmeseydi suan bu durumda olmazdi. O yuzden herzaman dikkatli olmaya calisalim. Sanada uyarsa hep birlikle devam edelim o listeyi kendimize gore uyarlariz.
--
Senin fikrin ne?

Son düzenleme:
hoşgeldin canım,ben Ayşe 46 yaşındayım,bu zorlu süreç hepimize eksi olarak dönsün inşallah:KK60:

aaa:skandal:şekerim ben başkanlı takımlar dağıldı 2 takım oldu diye başkan yok sandım bu hafta zaten yalova vs. derken takıma bile yazamadım:işsiz:
Çok teşekkür ederim. :KK200: Hepbirlikte fazla kilolarımızdan en kısa sürede kurtulabilmek dileğiyle. :KK19:

Merhaba bende de Hipotiroidi var bende euthyrox 150 mg kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır. TSH değerim çok yüksek ilaç bırakınca yine tavan yapıyor değer buyuzden doz hiç düşmedi. Sabah 7 gibi uyanıp aç karnına ilacı içiyorum 30 dk sonra kahvaltı yapıyorum, akşam yemegimi 6 ya kadar yemiş oluyorum. Bunlar rahatlatiyor
En son tiroid değerlerime bakıldığında TSH değerim üst sınırdan biraz yüksek çıkmıştı. Doktorum 3 ay sonra tekrar kan tahlili yapalım, TSH yine yüksek olursa Levotiron'u biraz arttıralım dedi. Hayırlısı bakalım, ne olacak.
Ben de sizin gibi sabah uyanınca Levotiron'u içiyor, 30 dak. sonra kahvaltı yapıyorum.
Akşam yemeğinizi akşam 6'ya kadar yemiş olduğunuzu ve bunun faydasını gördüğünüzü yazmışsınız. Ben de bunu uygulayacağım. Teşekkürlerimle. :KK19:

bilemiyorum yaa, motivasyonum iyi sanırım ondan pek açlık hissetmiyorum yemek yerken bile acıkmamış oluyorum aslında.

ama normali senin yaşadığın çünkü doya doya bişey yendiği yok, 1000 kaloriyi bulmuyo sanırım totali.

Olabilir wendigocum. Olsun sonucu güzel olsun da. Bugün daha iyiyim zaten :)

o değilde kızlar; detoks sonrası ne yapacağız?

düzenli beslenmezsek bu gidenler hoop gelir anında.

fikri olanlar? benim bi fikrim var ama sanırım hiçbirinize uymaz :)

dennisgo dennisgo 0zlem 0zlem fancynancy fancynancy nilsub nilsub hedef38beden hedef38beden

Fikrin ne şekerim?
Ben az az düzenli gideyim diyorum ama aklıma yatan fikirlere de açığım.

Canım istikrarı bozmadan surekli dikkat etmemiz lazim yoksa uzadikca uzuyor buda bizi sıkıntıya sokuyor.
Elimde daha once uyguladigim listeler var dennisgo dennisgo 'nun listeleride var ama Deniz'in ilk listesinden devam etmeyi dusunuyorum. Hersey bizim elimizde zaten. Mesela Deniz'de umursamayip surekli kacamak yapip hic dikkat etmeseydi suan bu durumda olmazdi. O yuzden herzaman dikkatli olmaya calisalim. Sanada uyarsa hep birlikle devam edelim o listeyi kendimize gore uyarlariz.
--
Senin fikrin ne?

Listeleri bir paylaşırsanız sevinirim.
Ben de bakayım. Duruma göre uygulayabilirim.

yaa ama olmazki:işsiz:eşim aşurelik getirdi 3 gün önce,cumartesi yapıcam diye bekletiyorum bugün ısrarla eşimde oğlumda yap yap diye tutturdular yemiyim diye yapmadım.az önce komşum aşure getirdi mutfakta bana bakıyor öylece off off:110:
yemicem:KK12:

Sakın yeme . Cumaya ne kaldı? :KK39:

hedef38beden hedef38beden
Bu Deniz'in 1. listesi
20171004_161133.webp

2. listesi
Screenshot_2017-09-06-09-22-59.webp

Back
X