- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #261.461
Çok şükür canım az kaldı
Uzun sürdü ama olsun
Inşallah sende hedefe ulasacaksin canım.
İnşallah canım benim daha cok var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım az kaldı
Uzun sürdü ama olsun
Inşallah sende hedefe ulasacaksin canım.
Akşam açlık krizine girme sakın. Öğün gecistiriyorsun. Bu da pek iyi birşey değil.Bugünkü menum
Kalkınca 1 bardak ılık limonlu su. 2 bardak sade su
Kahvaltı 2 dilim tb ekmegiyle peynirli tost
1sb çay yarım salatalık biraz maydanoz
Ara yeşil elma
Öğle 3 tane fırında köfte salata
Ara 1 sb yeşil çay limonlu
Aksam pul biberli yoğurt
Akşamdan sonra acikirsam süt içmeyi düşünüyorum
Bu liste sizce nasıl kızlar az mı, sağlıksız olurmu
Ay sen çalışıyordun di mi?Bölümde işlerim bittiğine göreeee eve gidebilirimmmm![]()
İşte ona çalışmak denirseAy sen çalışıyordun di mi?
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Hayırlı akşamlar
Çok şükür gün bitti ama bende bittim
İkramların hiç birinin tadına dahi bakmadım
Misafirlerim gelmeden öğle yemeğimi yedim onlarda ikramları yerken ben yeşil çayımı ve bol su içtimhatta herkese de dedim ben diyetimi bozmam yemeğimi yer gelirim yada erken gittiğimiz bir yer olursa da yanımda götürürüm diye
Beni uzun zamandır görmemişlerdi ve hepsi çok güzel fark var diye beni acayip motive ettiler
Artık yarından itibaren de yine kendime odaklanırım ve bol bol fırsat buldukça yürürüm![]()
Muhtesemsin tatlimKızlarrrrrrrr albüme bugünki halim attımGerçi albümde karışık duruyor resimler nedense ama üzerimde gri uzun kollu olan son eklediğim
Birde şu resimleri yükleme tarihine göre düzenlemeyi bilen varmı uyuz oldum![]()
Monim sen bu isi guzel yapiyorsun istifani geri cekme ihtimali yok muhayırlı akşamlar
kızlar, hedefleri belirtmişsiniz ama ben hedef listesi yapmayacağımı söylemiştim o yüzden hazırlamadım.eğer listelere devam edilsin diyorsanız yeni bir liste bakanı lazım çünkü ben istifa ettim![]()
Süpersin tebrik ediyorum BanușKızlarrrrrrrr albüme bugünki halim attımGerçi albümde karışık duruyor resimler nedense ama üzerimde gri uzun kollu olan son eklediğim
Birde şu resimleri yükleme tarihine göre düzenlemeyi bilen varmı uyuz oldum![]()
kaptanım zaten sorun cuma hedefleri oldu,yoksa listeleri hazırlamak keyifliydi.o yüzden artık hazırlamamım bir anlamı kalmadığını düşünüyorum.eminim daha güzel hazırlayacak birileri olacaktırMonim sen bu isi guzel yapiyorsun istifani geri cekme ihtimali yok mu
Sadece cumalari haftalik hedef olsa![]()