Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menum
Kalkınca 1 bardak ılık limonlu su. 2 bardak sade su
Kahvaltı 2 dilim tb ekmegiyle peynirli tost
1sb çay yarım salatalık biraz maydanoz
Ara yeşil elma
Öğle 3 tane fırında köfte salata
Ara 1 sb yeşil çay limonlu
Aksam pul biberli yoğurt
Akşamdan sonra acikirsam süt içmeyi düşünüyorum
Bu liste sizce nasıl kızlar az mı, sağlıksız olurmu
Akşam açlık krizine girme sakın. Öğün gecistiriyorsun. Bu da pek iyi birşey değil.

wendy wendy dennisgo dennisgo

Sabah
Soğanlı biberli yumurta
1 domates
1 kk peynir
6 zeytin
Çay
1 fincan Yeşilçay

Ara
1 armut 5 ceviz

Öğlen
1 kase corba
3 kaşık yoğurt
1 fincan Yeşilçay

Ara
1 armut 5 ceviz

Akşam
1 tabak salata
1 fincan kimyon tohumu çayı

Su 2 lt
Spor yok malesef bugün

Taze ceviz falan mı geldi? Bayaa ceviz yemişsin bütün afiyet olsun :) akşam da hafif olmuş ama günde 10 ceviz fazla sanki :)

Tartın yarın yine farklı farklı mı tartıcak acaba?

Bende menümü yazayım;

Sabah; 1 nescafe, 1 dl kepek ekmeği, kk yoğurt, 1 dl hindi füme

Ara; 2 minik kelek, 1/2 avuç kuru üzüm

Öğle; 1 haşl. Yumurta, domates, kk peynirimin kalanı, kepek ekmeği, 2 biber

Ara; 2 kuru kayısı, 1/2 kuru üzüm (bitti başlayınca duramadım :( )

Ara; 2 salatalık

Akşam; 1/2 kase yayla çorba, yağsız tuzsuz kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt

Su; 2 lt
Spor; müsait olunca Leslie

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese Hayırlı akşamlar :KK68:

Çok şükür gün bitti ama bende bittim :KK70:
İkramların hiç birinin tadına dahi bakmadım :21::21::21:
Misafirlerim gelmeden öğle yemeğimi yedim onlarda ikramları yerken ben yeşil çayımı ve bol su içtim :KK66: hatta herkese de dedim ben diyetimi bozmam yemeğimi yer gelirim yada erken gittiğimiz bir yer olursa da yanımda götürürüm diye :KK66:
Beni uzun zamandır görmemişlerdi ve hepsi çok güzel fark var diye beni acayip motive ettiler :KK66:

Artık yarından itibaren de yine kendime odaklanırım ve bol bol fırsat buldukça yürürüm :KK66:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese Hayırlı akşamlar :KK68:

Çok şükür gün bitti ama bende bittim :KK70:
İkramların hiç birinin tadına dahi bakmadım :21::21::21:
Misafirlerim gelmeden öğle yemeğimi yedim onlarda ikramları yerken ben yeşil çayımı ve bol su içtim :KK66: hatta herkese de dedim ben diyetimi bozmam yemeğimi yer gelirim yada erken gittiğimiz bir yer olursa da yanımda götürürüm diye :KK66:
Beni uzun zamandır görmemişlerdi ve hepsi çok güzel fark var diye beni acayip motive ettiler :KK66:

Artık yarından itibaren de yine kendime odaklanırım ve bol bol fırsat buldukça yürürüm :KK66:

Banuşum sonradan bayaa motive oldun maşallah sana.

Kızlarrrrrrrr albüme bugünki halim attım :21: Gerçi albümde karışık duruyor resimler nedense ama üzerimde gri uzun kollu olan son eklediğim :KK66:

Birde şu resimleri yükleme tarihine göre düzenlemeyi bilen varmı uyuz oldum :D

hayırlı akşamlar
kızlar, hedefleri belirtmişsiniz ama ben hedef listesi yapmayacağımı söylemiştim o yüzden hazırlamadım.eğer listelere devam edilsin diyorsanız yeni bir liste bakanı lazım çünkü ben istifa ettim:KK56:

hayırlı akşamlar
kızlar, hedefleri belirtmişsiniz ama ben hedef listesi yapmayacağımı söylemiştim o yüzden hazırlamadım.eğer listelere devam edilsin diyorsanız yeni bir liste bakanı lazım çünkü ben istifa ettim:KK56:
Monim sen bu isi guzel yapiyorsun istifani geri cekme ihtimali yok mu :oops:o_Oo_O
Sadece cumalari haftalik hedef olsa :KK17:

Monim sen bu isi guzel yapiyorsun istifani geri cekme ihtimali yok mu :oops:o_Oo_O
Sadece cumalari haftalik hedef olsa :KK17:
kaptanım zaten sorun cuma hedefleri oldu,yoksa listeleri hazırlamak keyifliydi.o yüzden artık hazırlamamım bir anlamı kalmadığını düşünüyorum.eminim daha güzel hazırlayacak birileri olacaktırHoppa

Iyi geceler ben suan uyudum uyuyacam nerdeyse ben yarin bur seyahate cikiyorum uc gunluk guneydoguya dogru esimle beraber esim is icin gidecek bizde yaninda.gitsemmi gitmesemmi kararsiz kaldim bilmiyorum ne yapsam

Back
X