Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah sabah gelsin dünkü menüm:KK52:
Kalkınca 500ml su 2 ceviz içi

Kahvaltı
hindi füme ve dil peynirli sandviç

Öğlen
1 tane cevizden büyük mandalindan küçük dolma
3yk yoğurt
Az ton balikli salata.

1.ara 3gun kurusu kayısı 1minik elma
2.ara 1 bardak ayran

Akşam
4yk kıyma sote
2dilim tbe
Bol salata

3.6lt su
3 kupa yesil/beyaz çay

20x3 60dk yürüyüş fancynancy fancynancy
1 saat de ütü 270kalori :rolleyes:
nilsub nilsub 'in :KK69:sporuna rakip olarak :KK70::KK70::KK70:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Tartıya bir gün kala ne alemde herkes ;) İnşallah bugün de hepimiz sıkı tutup çok güzel rakamlar görürüz tartılarımzda ;)
Bugün benim spor günüm :21: Allahın izniyle bir saat sonra şekersiz Türk kahvemi içip kuzuyuda okula bıraktıktan sonra kendimi spor salonuna atarım ;) son kez şu yağları bir yakayım :KK48: sabah bakalım nasıl güzel bir rakam göreceğim tartıda :21:

Eeee hafta sonu için ne gibi planlar var :KK48: Kaçamaksız ve çooook güzel bir haftasonu olur inşallah herkes için ;)

Tartıya bir gün kala ne alemde herkes :KK66: İnşallah bugün de hepimiz sıkı tutup çok güzel rakamlar görürüz tartılarımzda :KK66:
Bugün benim spor günüm :21: Allahın izniyle bir saat sonra şekersiz Türk kahvemi içip kuzuyuda okula bıraktıktan sonra kendimi spor salonuna atarım :KK66: son kez şu yağları bir yakayım :KK48: sabah bakalım nasıl güzel bir rakam göreceğim tartıda :21:

Eeee hafta sonu için ne gibi planlar var :KK48: Kaçamaksız ve çooook güzel bir haftasonu olur inşallah herkes için :KK66:
Aleyküm selâm Banu :KK36:
Haftasonu kahve kacamagimiz var. Geliyorsun değil mi? :KK66:

Günaydın bayanlar..

Hedefcim 8 haftalık izne ayrılamama süresi yeni üyeler için geçerli, sen izne ayrılabilirsin. Tüm üyelerde yılda maksimum 2 kez izne ayrılabilir kuralı var. Kaptanım da yazmış zaten bunu da kullanınca senin bu seneki izin hakların dolmuş oluyor. Izinde ise minimum 2 hafta kalman gerek, sen de öyle yazmışsın. Sonuç olarak izne ayrılmanda herhangi bir sorun yok :)

Bende öğrenmiş oldum sayenizde :) hedef38beden hedef38beden canım iyi tatiller, sende bizi özle, kaçamak yapma sakın :)

günaydınlarrr
Wendigocum hiç bilgim yok böyle bir kural var mı?
Acaba dönüş için bir süre var mı?
Kaptandan cevap bekleyelim :)

Kaptanım, cuma tartılamazsam da yarın bildirim yaparım.
Yılbaşına bir şey kalmadı ama dönüş süresi var mıydı minimum?
canım ordeğim açıklamayı yazmış sen bugün tartıl listeye yarın gireriz izinli olarak da yazarız

Tartıya bir gün kala ne alemde herkes :KK66: İnşallah bugün de hepimiz sıkı tutup çok güzel rakamlar görürüz tartılarımzda :KK66:
Bugün benim spor günüm :21: Allahın izniyle bir saat sonra şekersiz Türk kahvemi içip kuzuyuda okula bıraktıktan sonra kendimi spor salonuna atarım :KK66: son kez şu yağları bir yakayım :KK48: sabah bakalım nasıl güzel bir rakam göreceğim tartıda :21:

Eeee hafta sonu için ne gibi planlar var :KK48: Kaçamaksız ve çooook güzel bir haftasonu olur inşallah herkes için :KK66:
ayy maşallah banucum çok güzel gidiyorsun bu hafta 8 li rakamları göreceğine eminim ben senin

kızlar en sonunda çabalarımın sonucunu almaya başladım 72 li rakamları en son kurban bayramından önce görmüştüm 73 bana yapıştı sanmıştım ama yapışmamış regli olmama rağmen bugün gördüm bakalım yarın ne çıkacak
Tebrikler kaptanım.. kırıldı ise o inatçı 73,altı bir süre senin için otoban bence :)

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Sabah kendimi kuzuyu okula bıraktıktan sonra Spor salonuna attım ve 1 saat depiştim :D :D :D
Baya ter attım çok şükür hatta yaptıkça yapasım geldi ama tabi ileride duraklama olursa sporu arttırmam gerektiği içinde verdikleri program harici çok az fazldan ip atladım :KK48:

Öğleden sonra kuzuyu alıp yine yüzmeye götüreceğim o arada biraz daha yürümüş olurum ;)

Aleyküm selâm Banu :KK36:
Haftasonu kahve kacamagimiz var. Geliyorsun değil mi? :KK66:

Allahın izniyle geliyorum tabiki kaçarmı böyle bir haftasonu :KK71:
Valla daha Ayşe söyledikten 1 saat sonra bizimkine haftaya ben yokkum karşıya gidiyoruz dedim :D adamcağız nasıl gülüyor hatun evde oturmaz oldun zayıflamaya başladığından beri diye :D
Dedim sen daha durrrr bu daha başlangıç :D

ayy maşallah banucum çok güzel gidiyorsun bu hafta 8 li rakamları göreceğine eminim ben senin

İnşallahhhhhhhhhhh canım inşallahhhhh ;) Rabbim kolaylık versin de devamı da gelir :21: Artık farkı görenler kız daha ne kadar vereceksin diyor ( sanırsın 36 bedenim :D ) bende diyorum en az bir okadar daha gidecek Allahın izniyle diye ;)

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Sabah kendimi kuzuyu okula bıraktıktan sonra Spor salonuna attım ve 1 saat depiştim :KK70: :KK70: :KK70:
Baya ter attım çok şükür hatta yaptıkça yapasım geldi ama tabi ileride duraklama olursa sporu arttırmam gerektiği içinde verdikleri program harici çok az fazldan ip atladım :KK48:

Öğleden sonra kuzuyu alıp yine yüzmeye götüreceğim o arada biraz daha yürümüş olurum :KK66:

Allahın izniyle geliyorum tabiki kaçarmı böyle bir haftasonu :KK71:
Valla daha Ayşe söyledikten 1 saat sonra bizimkine haftaya ben yokkum karşıya gidiyoruz dedim :KK70: adamcağız nasıl gülüyor hatun evde oturmaz oldun zayıflamaya başladığından beri diye :KK70:
Dedim sen daha durrrr bu daha başlangıç :KK70:

İnşallahhhhhhhhhhh canım inşallahhhhh :KK66: Rabbim kolaylık versin de devamı da gelir :21: Artık farkı görenler kız daha ne kadar vereceksin diyor ( sanırsın 36 bedenim :KK70: ) bende diyorum en az bir okadar daha gidecek Allahın izniyle diye :KK66:
Kıs ka nan laaar çatlasın :KK70::KK70::KK70:

Merhabalar,
Bugün güne haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu light beyaz peynir, 5 siyah zeytin, domates, 2 dilim tam buğday ekmeği ile başladım. Ara öğünde 2 mandalina yedim. Öğle yemeğinde işyerimde yayla çorbası ve Arnavut ciğeri vardı. Yanında 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. Sonra öğlearasında 1 fincan ikisi bir arada nescafe içtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
Herkesin günü güzel olsun arkadaşlar.
Dün toplam 8000 adım yürüdüm. 10000 adıma çıkarsam ne kadar iyi olacak. Motivasyonumda bir eksiklik var. Yeteri kadar gayret etmiyorum akşamları. Akşam olup, eve geldim mi, yemeğimi yiyorum ve bir yorgunluk çöküyor. :KK72::uykucu:
Hipotiroidimin de etkisi oluyor mu bilmiyorum. Moral bozucu bir durum. Aslında herşey dışarı çıkana kadar, dışarı çıkabildiğim günlerde uzun mesafe yürüyor ve iyi ki yürümüşüm diyorum.
Sabah eczaneden önerdikleri enginar ekstraktını ve zeytin yaprağı ekstraktını içtim. Hayırlısı bakalım, faydasını görmeyi ümit ediyorum. Enginar ekstraktı karaciğer yağlanmasına faydalı imiş ve bende karaciğer yağlanması mevcut maalesef. İnşallah işe yarar. Zeytin yaprağı ekstraktını da çok iştahım açıldığında almamı söylemişlerdi. Bu aralar biraz öyleyim, sabahtan aldım.
Hepinize sevgiler. :KK200::KK24:

Merhabalar,
Dün toplam 8000 adım yürüdüm. 10000 adıma çıkarsam ne kadar iyi olacak. Motivasyonumda bir eksiklik var. Yeteri kadar gayret etmiyorum akşamları. Akşam olup, eve geldim mi, yemeğimi yiyorum ve bir yorgunluk çöküyor. :KK72::uykucu:
Hipotiroidimin de etkisi oluyor mu bilmiyorum. Moral bozucu bir durum. Aslında herşey dışarı çıkana kadar, dışarı çıkabildiğim günlerde uzun mesafe yürüyor ve iyi ki yürümüşüm diyorum.
Sabah eczaneden önerdikleri enginar ekstraktını ve zeytin yaprağı ekstraktını içtim. Hayırlısı bakalım, faydasını görmeyi ümit ediyorum. Enginar ekstraktı karaciğer yağlanmasına faydalı imiş ve bende karaciğer yağlanması mevcut maalesef. İnşallah işe yarar. Zeytin yaprağı ekstraktını da çok iştahım açıldığında almamı söylemişlerdi. Bu aralar biraz öyleyim, sabahtan aldım.
Iyi sonuçlar alırsın inşALLAH;)

Merhabalar,
canım bu ektrakt dediğin hap gibi bir şey mi zeytinyaprağı çayını duydum da ekstrakt ı hiç duymadım
aktarlardan alacağın enginar suyu da iyi gelir karaciğer yağlanmasına bizzat eşimde test ettiğimiz için biliyorum

Back
X