- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #261.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar..![]()
Günaydın Özlem
Sizlerede günaydın hanımlar![]()
Aleyküm selâm BanuSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tartıya bir gün kala ne alemde herkesİnşallah bugün de hepimiz sıkı tutup çok güzel rakamlar görürüz tartılarımzda
Bugün benim spor günümAllahın izniyle bir saat sonra şekersiz Türk kahvemi içip kuzuyuda okula bıraktıktan sonra kendimi spor salonuna atarım
son kez şu yağları bir yakayım
sabah bakalım nasıl güzel bir rakam göreceğim tartıda
Eeee hafta sonu için ne gibi planlar varKaçamaksız ve çooook güzel bir haftasonu olur inşallah herkes için
![]()
Hedefcim 8 haftalık izne ayrılamama süresi yeni üyeler için geçerli, sen izne ayrılabilirsin. Tüm üyelerde yılda maksimum 2 kez izne ayrılabilir kuralı var. Kaptanım da yazmış zaten bunu da kullanınca senin bu seneki izin hakların dolmuş oluyor. Izinde ise minimum 2 hafta kalman gerek, sen de öyle yazmışsın. Sonuç olarak izne ayrılmanda herhangi bir sorun yok :)
Özleriz tabi ki hedefcim, sana da iyi tatiller diyelimTeşekkür ediyorum ördekcim açıklamaların için.
O zaman özleyin benii.![]()
canım ordeğim açıklamayı yazmış sen bugün tartıl listeye yarın gireriz izinli olarak da yazarızWendigocum hiç bilgim yok böyle bir kural var mı?
Acaba dönüş için bir süre var mı?
Kaptandan cevap bekleyelim :)
Kaptanım, cuma tartılamazsam da yarın bildirim yaparım.
Yılbaşına bir şey kalmadı ama dönüş süresi var mıydı minimum?
ayy maşallah banucum çok güzel gidiyorsun bu hafta 8 li rakamları göreceğine eminim ben seninSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tartıya bir gün kala ne alemde herkesİnşallah bugün de hepimiz sıkı tutup çok güzel rakamlar görürüz tartılarımzda
Bugün benim spor günümAllahın izniyle bir saat sonra şekersiz Türk kahvemi içip kuzuyuda okula bıraktıktan sonra kendimi spor salonuna atarım
son kez şu yağları bir yakayım
sabah bakalım nasıl güzel bir rakam göreceğim tartıda
Eeee hafta sonu için ne gibi planlar varKaçamaksız ve çooook güzel bir haftasonu olur inşallah herkes için
![]()
Tebrikler kaptanım.. kırıldı ise o inatçı 73,altı bir süre senin için otoban bence :)kızlar en sonunda çabalarımın sonucunu almaya başladım 72 li rakamları en son kurban bayramından önce görmüştüm 73 bana yapıştı sanmıştım ama yapışmamış regli olmama rağmen bugün gördüm bakalım yarın ne çıkacak
öyle olduğunu düşünüyorum aylardır 73 teydim bu resmen bir direnç noktası idi inşallah bir daha görmemTebrikler kaptanım.. kırıldı ise o inatçı 73,altı bir süre senin için otoban bence :)
Aleyküm selâm Banu
Haftasonu kahve kacamagimiz var. Geliyorsun değil mi?![]()
ayy maşallah banucum çok güzel gidiyorsun bu hafta 8 li rakamları göreceğine eminim ben senin
InşALLAH kaptan. 6lara doğru yollayalım seniöyle olduğunu düşünüyorum aylardır 73 teydim bu resmen bir direnç noktası idi inşallah bir daha görmem
Kıs ka nan laaar çatlasınSelamın aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sabah kendimi kuzuyu okula bıraktıktan sonra Spor salonuna attım ve 1 saat depiştim![]()
![]()
Baya ter attım çok şükür hatta yaptıkça yapasım geldi ama tabi ileride duraklama olursa sporu arttırmam gerektiği içinde verdikleri program harici çok az fazldan ip atladım
Öğleden sonra kuzuyu alıp yine yüzmeye götüreceğim o arada biraz daha yürümüş olurum
Allahın izniyle geliyorum tabiki kaçarmı böyle bir haftasonu
Valla daha Ayşe söyledikten 1 saat sonra bizimkine haftaya ben yokkum karşıya gidiyoruz dedimadamcağız nasıl gülüyor hatun evde oturmaz oldun zayıflamaya başladığından beri diye
Dedim sen daha durrrr bu daha başlangıç
İnşallahhhhhhhhhhh canım inşallahhhhhRabbim kolaylık versin de devamı da gelir
Artık farkı görenler kız daha ne kadar vereceksin diyor ( sanırsın 36 bedenim
) bende diyorum en az bir okadar daha gidecek Allahın izniyle diye
![]()
Iyi sonuçlar alırsın inşALLAHMerhabalar,
Herkesin günü güzel olsun arkadaşlar.
Dün toplam 8000 adım yürüdüm. 10000 adıma çıkarsam ne kadar iyi olacak. Motivasyonumda bir eksiklik var. Yeteri kadar gayret etmiyorum akşamları. Akşam olup, eve geldim mi, yemeğimi yiyorum ve bir yorgunluk çöküyor.
Hipotiroidimin de etkisi oluyor mu bilmiyorum. Moral bozucu bir durum. Aslında herşey dışarı çıkana kadar, dışarı çıkabildiğim günlerde uzun mesafe yürüyor ve iyi ki yürümüşüm diyorum.
Sabah eczaneden önerdikleri enginar ekstraktını ve zeytin yaprağı ekstraktını içtim. Hayırlısı bakalım, faydasını görmeyi ümit ediyorum. Enginar ekstraktı karaciğer yağlanmasına faydalı imiş ve bende karaciğer yağlanması mevcut maalesef. İnşallah işe yarar. Zeytin yaprağı ekstraktını da çok iştahım açıldığında almamı söylemişlerdi. Bu aralar biraz öyleyim, sabahtan aldım.
Hepinize sevgiler.![]()
ağzın bal yesin ne güzel söylemişsinInşALLAH kaptan. 6lara doğru yollayalım seni![]()
canım bu ektrakt dediğin hap gibi bir şey mi zeytinyaprağı çayını duydum da ekstrakt ı hiç duymadımMerhabalar,
Herkesin günü güzel olsun arkadaşlar.
Dün toplam 8000 adım yürüdüm. 10000 adıma çıkarsam ne kadar iyi olacak. Motivasyonumda bir eksiklik var. Yeteri kadar gayret etmiyorum akşamları. Akşam olup, eve geldim mi, yemeğimi yiyorum ve bir yorgunluk çöküyor.
Hipotiroidimin de etkisi oluyor mu bilmiyorum. Moral bozucu bir durum. Aslında herşey dışarı çıkana kadar, dışarı çıkabildiğim günlerde uzun mesafe yürüyor ve iyi ki yürümüşüm diyorum.
Sabah eczaneden önerdikleri enginar ekstraktını ve zeytin yaprağı ekstraktını içtim. Hayırlısı bakalım, faydasını görmeyi ümit ediyorum. Enginar ekstraktı karaciğer yağlanmasına faydalı imiş ve bende karaciğer yağlanması mevcut maalesef. İnşallah işe yarar. Zeytin yaprağı ekstraktını da çok iştahım açıldığında almamı söylemişlerdi. Bu aralar biraz öyleyim, sabahtan aldım.
Hepinize sevgiler.![]()