- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #262.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T turkcedersidefterimcom canım kilo bildirmişsin ama yazmamışsın, napıosun nasılsın?
Tebrikler canım mezuniyete çok az kaldı..
tebrikler canım 65 ler için yolun sonu geldi umut paşanın bir emmesine bakar 64 lere ulaşmak.
o zaman ben de seni tebrik edeyim :) kaçamakların daha yedikçe daha çok yedirme etkisi var maalesef ama sen bunu kurabilirsin ve kırmalısın da canım benim..
kesinlikle eziyet çekmeden vermenin en iyi yolu diyetisyene gitmek..
canım nasıl gidiyor hamilelik.. iyi misin ?
tebrikler canım. Her türlü eksi bizim için iyi.. az olur çok olur, hızlanır yavaşlar böyle böyle ideal kiloya geleceğiz işte :)
Canım bence dikkatli git, önceden de demişimdir son zamanlarda çok alınıyor zaten. İlk aylarda almamaya çalış :)Valla habire yiyorum ama her şeyi değil.1ayda 2,5 kilo almışım. Çok yani
Ilk 6 ay ne alırsan son 3ayda o kadar alırsın derler. Abartma canım. Kaç aylık oldu bebisimiz?Valla habire yiyorum ama her şeyi değil.1ayda 2,5 kilo almışım. Çok yani
Canım etimek ben hazır alıyorum, ama orada sanırım beyaz ekmek etimekler, o nedenle kızartabilirsin. Sucuğu pişirerek tüket bence, 4 ince dilim sucuk veya 2 ince dilim pastırma veya 3 ince dilim hindi/ piliç jambon ya da füme 1 yumurta yerine geçebiliyor.Salatayi sirkeyle hiç denemdim yiyemem diye yarın denerim inşallah
Etimegi felan izgara etle mi karistiriyosun bende severim kıtır ekmeği
Sucuk da olabilir aslında çiğ mi yemem gerekiyo
Süpersin canım.. günün nasıl geçti?Ay inşallah canım kaçamak yapmadan yatıyorum ne güzel![]()
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Hepimiz aynı yoldayız benzer süreçlerden geçiyoruz canım o nedenle her zaman birbirimize destek olacağız güzel sonuçlar alacağız beraberce. Takım olmak bunu gerektirir.. kaçacak yer arasın o fazla kilolar :))dennisgo canım çok tsk ederim yardımların için Rabbim herseyi gönlüne göre versin inşallah
Hayırlı geceler kızlar![]()
hem kendini eklemiyorsun hem neden yokum diyorsun :) sen yakında mezunsun ayrıca. İp atlamak çok iyi gelecek :)Ben nıye yokum
Teşekkür ederim kızlar.. bu takıma çok şey borçluyum iyi ki varsınız.
Çok teşekkür ederim... Yazımı en geç yarın paylaşacağım.540. Etap birincisidennisgo tebrikler!
![]()
![]()
![]()
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Sibel ve typo hatalarıEki Görüntüle 2058059 Bu haftaki listem
o kadar aceleci ki hep yapıyor o hatayıSibel ve typo hataları
Artı geldiğin icin bi degisiklik yaptı mı?
Sibel ve typo hataları
Artı geldiğin icin bi degisiklik yaptı mı?
sorma canım ya.çok sıkılıyorum bu durumaEheheh, dimi, bols alata yı bi düzeltemedilydznp
Benim de takıntılarım vardır gördükçe takılıyorum her birine :)
Ama çok becerikli maşallah, monişim motive düştü senin toparladın sanki ama. Annene tatile gittiğinde falan gayet iyiydin aslında.
Hic mi ekmek yemiyorsunuz?Eki Görüntüle 2058059 Bu haftaki listem
sorma canım ya.çok sıkılıyorum bu duruma
bende ters tepiyor bazı şeyler ,mesela roma gezisi için 75 leri görmeliyim dedim hiç bir şey yapamadığım gibi kilo aldım üstüne.aynı şey bayram hedefimde de oldu ben yapayım dedikçe olmuyor ne hikmetse
o0ff daraldım yine![]()
mısır püskülü çayımı yapayım da içeyim baridaral daral nereye kadar daha 1 litre su var içilecek
![]()
Hic mi ekmek yemiyorsunuz?![]()