Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler canım mezuniyete çok az kaldı..

tebrikler canım 65 ler için yolun sonu geldi umut paşanın bir emmesine bakar 64 lere ulaşmak.

o zaman ben de seni tebrik edeyim :) kaçamakların daha yedikçe daha çok yedirme etkisi var maalesef ama sen bunu kurabilirsin ve kırmalısın da canım benim..

kesinlikle eziyet çekmeden vermenin en iyi yolu diyetisyene gitmek..

canım nasıl gidiyor hamilelik.. iyi misin ?

tebrikler canım. Her türlü eksi bizim için iyi.. az olur çok olur, hızlanır yavaşlar böyle böyle ideal kiloya geleceğiz işte :)

Iyiyim canim. Hic hamile gibi hissetmiyorum:KK39:

image.webp Bu haftaki listem

Salatayi sirkeyle hiç denemdim yiyemem diye yarın denerim inşallah
Etimegi felan izgara etle mi karistiriyosun bende severim kıtır ekmeği
Sucuk da olabilir aslında çiğ mi yemem gerekiyo
Canım etimek ben hazır alıyorum, ama orada sanırım beyaz ekmek etimekler, o nedenle kızartabilirsin. Sucuğu pişirerek tüket bence, 4 ince dilim sucuk veya 2 ince dilim pastırma veya 3 ince dilim hindi/ piliç jambon ya da füme 1 yumurta yerine geçebiliyor.

Ay inşallah canım kaçamak yapmadan yatıyorum ne güzel:KK66:
Süpersin canım.. günün nasıl geçti?
dennisgo dennisgo canım çok tsk ederim yardımların için Rabbim herseyi gönlüne göre versin inşallah:KK36:

Hayırlı geceler kızlar:KK200:
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Hepimiz aynı yoldayız benzer süreçlerden geçiyoruz canım o nedenle her zaman birbirimize destek olacağız güzel sonuçlar alacağız beraberce. Takım olmak bunu gerektirir.. kaçacak yer arasın o fazla kilolar :))
hem kendini eklemiyorsun hem neden yokum diyorsun :) sen yakında mezunsun ayrıca. İp atlamak çok iyi gelecek :)

selam kızlar:KK3:
gece uyuyama sonra erkenden uykun gelsin pff:uykucu:ama henüz yatamam, içmem gereken bir kupa mısır püskülü çayım ve 1,5 litrede suyum var,nasıl bitireceksem ,artık sabaha kadar wc ye taşınırım:KK75:
bugün hava muhteşemdi ,rüzgar ,annesi ve ben avm ye gittik(venezia üstü açık), bir arkadaşımızın bebişine hediye almamız gerekiyordu.baya yürüyüş yapmış oldum bir o kadar da yorulduk.rüzgar mızmızlanınca eve dönelim dedik bu seferde trafikte kaldık.resmen ölüm istanbul da bir yerden bir yere gitmek:işsiz:

Sibel ve typo hataları :KK48:
Artı geldiğin icin bi degisiklik yaptı mı?
o kadar aceleci ki hep yapıyor o hatayı:kahve:
ara öğünlerimde ki meyveyi çıkardı,hibisküs ekledi,yoğurt vermemiş bir bardak ayran harici,ana öğünlerimde de miktarı düşürüp çorba ağırlıklı yapmış:KK64:gibi gibi .

Sibel ve typo hataları :KK48:
Artı geldiğin icin bi degisiklik yaptı mı?

Eheheh, dimi, bols alata yı bi düzeltemedi lydznp lydznp

Benim de takıntılarım vardır gördükçe takılıyorum her birine :)

Ama çok becerikli maşallah, monişim motive düştü senin toparladın sanki ama. Annene tatile gittiğinde falan gayet iyiydin aslında.

Eheheh, dimi, bols alata yı bi düzeltemedi lydznp lydznp

Benim de takıntılarım vardır gördükçe takılıyorum her birine :)

Ama çok becerikli maşallah, monişim motive düştü senin toparladın sanki ama. Annene tatile gittiğinde falan gayet iyiydin aslında.
sorma canım ya.çok sıkılıyorum bu duruma:işsiz:
bende ters tepiyor bazı şeyler ,mesela roma gezisi için 75 leri görmeliyim dedim hiç bir şey yapamadığım gibi kilo aldım üstüne.aynı şey bayram hedefimde de oldu ben yapayım dedikçe olmuyor ne hikmetse:KK64:
o0ff daraldım yine:ruh:

sorma canım ya.çok sıkılıyorum bu duruma:işsiz:
bende ters tepiyor bazı şeyler ,mesela roma gezisi için 75 leri görmeliyim dedim hiç bir şey yapamadığım gibi kilo aldım üstüne.aynı şey bayram hedefimde de oldu ben yapayım dedikçe olmuyor ne hikmetse:KK64:
o0ff daraldım yine:ruh:

Roma yolculuğu ne zaman? Bizim yolculuk Çarşamba akşammış benim hedefte yalan oldu. Hiç bişi istediğim gibi değil kafam rahat değil ilgilenemiyorum kendimle. Sorunlu muyum neyim bilemedim.

mısır püskülü çayımı yapayım da içeyim bari:kahve:daral daral nereye kadar daha 1 litre su var içilecek:işsiz:

O kadar zorlamasan mı kendini? Dışarı çıkınca bozuluyor su düzeni ya. Çayını iç yat olmazsa.

Back
X