Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Moni cim ben bu hafta 55 olacağım için senin yüzdeni de ben yaparım sen rahat rahat gez :)
Şaka bir yana 5. Takımın yarışçıları sevgili @moni mizin rahatça roma’nın tadını çıkarsın diye onu muaf gibi değerlendirip yüzdesini hep beraber biz üstlenmeliyiz. Herkes @moni için günde 1000 ip, @kaanınannesi ve benim için kaçamaksız sağlıklı menülerle haftayı geçirmeli bence. Çünkü takım olmak bunu gerektirir ve biz çok iyi bir takımız.. sana da şimdiden iyi tatiller @moni cim. Buralar bize emanet sen bak keyfine.
Canimsiniz yaaa ben sizi cok seviyorum

Banu cum okuyorum ama uzun zamandır yazamadım sana. Öncelikle geçmiş olsun. Herkes sağlığına kavuşsun huzurlu hayatınıza bir an önce dönün canım. Sürpriz doğum gününe kızının tepkilerini de ayrıca merak ediyorum. Maratona katılmak süper bence. Siz şu buluşan, makarna yemek isteyen kaçamak planlayan ama yapamadan eve dönen ekip olarak gitseniz mi ki. Sizi izle ek çok keyifli oluyor bizler için :)
Kaçamağı bile beceremedik :KK70::KK70::KK70::KK70:
Benim olduğum yerde kaçamak haaa.... sağlıklı ise olabilir ama sağlıksız kaçamazlar için yanında tuvalet terliği ile geziyorum. Ayşe teyzenin ace'si gibi Ayşe teyzenin tuvalet terligi her daim çantamda :KK70::KK70::KK70::KK70:

Şimdi sen böyle yazınca ben de 18 yaşında evlenmek isteyen gencecik insanlar gibi hissettim. Diyetin kısası evliliğin geçi makul her ikisi de bende var :) takımda inanılmaz motive oldum. Diyetisyen Yan yana olsak zaten bu kadar verirdin diyor bana. Yani hepiniz bana diyetisyen oldunuz canlarım benim.
Aa... lutfen senin destegin pozitif enerjin hepinizi canlandırıyor :KK60:

Kaçamağı bile beceremedik :KK70::KK70::KK70::KK70:
Benim olduğum yerde kaçamak haaa.... sağlıklı ise olabilir ama sağlıksız kaçamazlar için yanında tuvalet terliği ile geziyorum. Ayşe teyzenin ace'si gibi Ayşe teyzenin tuvalet terligi her daim çantamda :KK70::KK70::KK70::KK70:
nilsub nilsub ideal kiloya ulaşana kadar senin yanına taşınsın bence. Terlik fena halde caydırıcı çünkü :)

nilsub nilsub ideal kiloya ulaşana kadar senin yanına taşınsın bence. Terlik fena halde caydırıcı çünkü :)
nilsub nilsub buraya ugrasa buradan fırlayacağım terliği ama... O şimdi kendini kötü hissediyor onun için sarıp sarmalanma zamanı dimi ortim Nilgün :KK19:
Ben onunda başaracağına inanıyorum. :KK39:

servey servey ile ip atlama yarışı yapalım diyorum. Günlük bildirim ve haftalık toplam sayıda kim kazanacak bakalım. Ben yarım saat atlayacak kondisyonu kazandığım için her gün için 2500 avans vereyim ona adil yarış olsun diyorum. Ne dersin servey servey haftaya ip atlayıp listeleri kasıp kavurmaya ne dersin?

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 yumurtalı dereotlu naneli omlet, 10 zeytin, domates salata 2 dilim ekmek

Ara : domates detoksu

Öğlen ; 6 kaşık kırmızı biber ve mantar sote, 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

Ara filitre kahve 3 hurma ( buradaki fındık fıstığı sabah zeytinle değiştirdim)

Akşam ; 1 dilim etimek, pırasa çorbası

Ara ; 1 sade activia

3 litre su
3 kupa Yeşilçay, 1 kupa papatya 1 kupa detoks çayı,2 fincan kahve

Spor ; yarım saat ip atlama kesin.. yanında 45 dakika Leslie, 30-45 dakika açık havada tempolu yürüyüş, 30 dakika kol sırt gibi şeyler var kafamda. Yapınca yazarım artık.

Hanımlar bu hafta ikinci olmuşuz, hepinizi tebrik ediyorum :)
Bireyselde ikinci olan canımız @moni simizi de ayrıca kutluyorum :KK200::KK9:

Haftaya birincilik istiyoruz değil mi dennisgo dennisgo :) Denizimizi mezun ederken takım olarak güzel bir yüzde ile birincilik alalım kızlar :sampiyon:

servey servey canımın içi atladığın ipler sana bol eksi getirsin bu hafta

@moni sen Sibel yolunda zaten güzel bir eksi göreceksindir yine :)

@kaanin annesi aaa sen de mezun olacaktın sanırım. Haydi o zaman cok guzel bir yüzde ile seni de mezun edelim :)

Dirilisci hatun Dirilisci hatun kızlar seni gaza getirmiş zaten, 80 barajını da kırdın artık çok güzel kilolar vereceksin inanıyorum :)

@inatettimolacak kuzum sen de yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin :) haydi bu hafta bize bir güzellik yap :)

lydznp lydznp sen de bu hafta reglin kurbanı oldun, haftaya çok iyi bir yüzde ile geleceğine eminim :) bu diyetisyen sana çok iyi geldi :)

@bluedolphin bu hafta listeye güzel bir eksi ile girmeye ne dersin :)

Haydi kızlar sahalara geri dönelim artık. Bu haftaki ikinciligimiz haftaya birincilik olsun :KK73:
Hadi bakalım haftaya ben güzel bir yüzde ile mezun olurken sen güzel bir yüzde ile takıma dahil olacaksın muhtemelen.. güzel bir yarış olacak bizim için
İnşallah canım. :KK19::KK200: Başarılar diliyorum her birimize.:nazar:

Back
X