- 6 Nisan 2010
- 4.478
- 15.988
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #262.461
Tamamdır kaptanım. Sevgiler. İyi haftasonları.Canim kismet degilmis haftaya persembeden aliriz kg nu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır kaptanım. Sevgiler. İyi haftasonları.Canim kismet degilmis haftaya persembeden aliriz kg nu
CanııımmmmFedakarlık özveri takım ruhunun olmasa olmazı. Hepsi takımımızın vazgeçilmezi, listelerin fırtınasılydznp mizde var. İyi ki o da var :)
Canimsiniz yaaa ben sizi cok seviyorumMoni cim ben bu hafta 55 olacağım için senin yüzdeni de ben yaparım sen rahat rahat gez :)
Şaka bir yana 5. Takımın yarışçıları sevgili @moni mizin rahatça roma’nın tadını çıkarsın diye onu muaf gibi değerlendirip yüzdesini hep beraber biz üstlenmeliyiz. Herkes @moni için günde 1000 ip, @kaanınannesi ve benim için kaçamaksız sağlıklı menülerle haftayı geçirmeli bence. Çünkü takım olmak bunu gerektirir ve biz çok iyi bir takımız.. sana da şimdiden iyi tatiller @moni cim. Buralar bize emanet sen bak keyfine.
Kaçamağı bile beceremedikBanu cum okuyorum ama uzun zamandır yazamadım sana. Öncelikle geçmiş olsun. Herkes sağlığına kavuşsun huzurlu hayatınıza bir an önce dönün canım. Sürpriz doğum gününe kızının tepkilerini de ayrıca merak ediyorum. Maratona katılmak süper bence. Siz şu buluşan, makarna yemek isteyen kaçamak planlayan ama yapamadan eve dönen ekip olarak gitseniz mi ki. Sizi izle ek çok keyifli oluyor bizler için :)
Aa... lutfen senin destegin pozitif enerjin hepinizi canlandırıyorŞimdi sen böyle yazınca ben de 18 yaşında evlenmek isteyen gencecik insanlar gibi hissettim. Diyetin kısası evliliğin geçi makul her ikisi de bende var :) takımda inanılmaz motive oldum. Diyetisyen Yan yana olsak zaten bu kadar verirdin diyor bana. Yani hepiniz bana diyetisyen oldunuz canlarım benim.
Yok canım sopalık değil.Evet ben onu tamamen unuttum çok canı yanıyor ben 1000 ip atlama diyorum, kesinlikle sopayı hak ediyorum. @kaanin annesi umarım bir an önce geçer canım.
Tam sevgi pitircigi olduk biz yaa...Canimsiniz yaaa ben sizi cok seviyorum
Hadi bakalım haftaya ben güzel bir yüzde ile mezun olurken sen güzel bir yüzde ile takıma dahil olacaksın muhtemelen.. güzel bir yarış olacak bizim içinAnlaştık arkadaşım. Sağol.![]()
Kaçamağı bile beceremedik
Benim olduğum yerde kaçamak haaa.... sağlıklı ise olabilir ama sağlıksız kaçamazlar için yanında tuvalet terliği ile geziyorum. Ayşe teyzenin ace'si gibi Ayşe teyzenin tuvalet terligi her daim çantamda![]()
Hepimiz birbirimize çok iyi geliyoruz. İyi ki 5 takım altında toplanmışız :)Aa... lutfen senin destegin pozitif enerjin hepinizi canlandırıyor![]()
Iyi kiHepimiz birbirimize çok iyi geliyoruz. İyi ki 5 takım altında toplanmışız :)
Geldim geldim bir kahve yapayım gelde içelimnilsub buraya ugrasa buradan fırlayacağım terliği ama... O şimdi kendini kötü hissediyor onun için sarıp sarmalanma zamanı dimi ortim Nilgün
![]()
Ben onunda başaracağına inanıyorum.![]()
Hanımlar bu hafta ikinci olmuşuz, hepinizi tebrik ediyorum :)
Bireyselde ikinci olan canımız @moni simizi de ayrıca kutluyorum
Haftaya birincilik istiyoruz değil midennisgo :) Denizimizi mezun ederken takım olarak güzel bir yüzde ile birincilik alalım kızlar
servey canımın içi atladığın ipler sana bol eksi getirsin bu hafta
@moni sen Sibel yolunda zaten güzel bir eksi göreceksindir yine :)
@kaanin annesi aaa sen de mezun olacaktın sanırım. Haydi o zaman cok guzel bir yüzde ile seni de mezun edelim :)
Dirilisci hatun kızlar seni gaza getirmiş zaten, 80 barajını da kırdın artık çok güzel kilolar vereceksin inanıyorum :)
@inatettimolacak kuzum sen de yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin :) haydi bu hafta bize bir güzellik yap :)
lydznp sen de bu hafta reglin kurbanı oldun, haftaya çok iyi bir yüzde ile geleceğine eminim :) bu diyetisyen sana çok iyi geldi :)
@bluedolphin bu hafta listeye güzel bir eksi ile girmeye ne dersin :)
Haydi kızlar sahalara geri dönelim artık. Bu haftaki ikinciligimiz haftaya birincilik olsun![]()
İnşallah canım.Hadi bakalım haftaya ben güzel bir yüzde ile mezun olurken sen güzel bir yüzde ile takıma dahil olacaksın muhtemelen.. güzel bir yarış olacak bizim için
Tamam geliyorumGeldim geldim bir kahve yapayım gelde içelim![]()
Tabi canım sevin beni