Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Offf ne acir o şimdi ya hala iyilesmedi mi canım morardi felan diyodun
Yok canım iyilesmedi üstüne basabiliyorum daha iyiyim ama hala dokunamiyorum, morlugu tüm parmaktaydi azaldı baya bi ama cekmece dusunce yine morardi .sanırım söylediğin gibi tırnak uzadıkça düzelecek.

Kizlar bende ataturk arastirmaya geldim bobrek kontrolu icin allahim hastalarin yardimcisi olsun cok zor yaa allaha sukur benim bir sikintim yok ama burdakiler hep yasli oturup kalkacak halleri yok allahim herkese sifa versin
Allah tüm hastaların yardımcısı olsun. Orası da cok kalabalık oluyor be kaptanım, insan sıra beklerken hasta oluyor :)
Kızlar merhaba sagol sahnurcum girebildim sukur. Evet kızlar mezun oluyorum artık toplamda 34 kg vererek 55.3 kg a düştüm muhtemelen tartılmadım ama 54 bıle olmuşumdur plates yaptım bol bol 46 bedenden 36 bedene dustum ve suan 36 beden giyiyorum kabanda. Xs yani 34 yeniden dogdugumu hissediyorum ınsallah hepınız sonuca ulasacak ve yeniden dogacak
Masallah tasom seni de mezun edecegiz demek :)

Günaydın
+200 çıktım bu sabah ama bence dün gece geç yememin etkisi. Bu aksam toparlayayim da yarına sabit geleyim bari.
Yarına gider canım, iyi ki kilo vermeye hemen karar vermissin Kutlarım seni. Bana çok baskı vardı ye ye diye sütün kesilir dediler insanın psikolojisinide bozuyorlar, burdan tüm annelere kayinvalidelere sesleniyorum emziren anneleri rahat bırakın sürekli vıdı vıdı etmeyin ye diye sonra sismanliyoruz damadiniz oglunuz beğenmiyor sonra :KK70::KK70::KK70:

Canım afiyet olsun. Bende insülin direnci var diye gece ara öğününde çok meyve olmuyor. Hatta son ara öğünde yoğurt vardı yediğim kayısı ya da çilekli aktivia lar ile geçen hafta bir gece bildiğin yeme krizine girdim. Bu menü benim olsa sanırım 1. Ara öğünde son ara öğünü yer değiştirirdim
Teşekkür ederim.:KK200::KK24:
Haklısın canım. Ben de öyle yapsam iyi olacak.
Diyetisyenime akşamları yemekten sonra birşeyler yeme ihtiyacım oluyor demiştim. Sanırım onun için ara öğüne eklemeler yaptı. 15 gün evvel bana yazdığı diyet listesinde akşam ara öğününde haftada 3 gün 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal vermişti. Haftanın diğer 4 günü ise meyve. O da iyi oluyordu.

Yok canım iyilesmedi üstüne basabiliyorum daha iyiyim ama hala dokunamiyorum, morlugu tüm parmaktaydi azaldı baya bi ama cekmece dusunce yine morardi .sanırım söylediğin gibi tırnak uzadıkça düzelecek.

Ama benim parmagim felan morarmamisti canım ya tehlikelj olabilir bi doktora göster istersen

Kizlar bende ataturk arastirmaya geldim bobrek kontrolu icin allahim hastalarin yardimcisi olsun cok zor yaa allaha sukur benim bir sikintim yok ama burdakiler hep yasli oturup kalkacak halleri yok allahim herkese sifa versin
Geçmiş olsun kaptanim . Allah herkesin yardımcısı olsun, kimseye dermansiz dert vermesin.

Kızlar merhaba sagol sahnurcum girebildim sukur. Evet kızlar mezun oluyorum artık toplamda 34 kg vererek 55.3 kg a düştüm muhtemelen tartılmadım ama 54 bıle olmuşumdur plates yaptım bol bol 46 bedenden 36 bedene dustum ve suan 36 beden giyiyorum kabanda. Xs yani 34 yeniden dogdugumu hissediyorum ınsallah hepınız sonuca ulasacak ve yeniden dogacak
34 kilo vermissiniz çok büyük başarı tebrik ediyorum yeni sizle ömür boyu mutluluklar ve sağlık diliyorum.
Bende 12 kilo verdim diye havalardayim yani :KK70:

Sizi tebrik ederim. :KK9::KK9::KK9::KK19: Darısı başımıza inşallah.

Bugünkü menum
Sabah 1 dilim ekmek, 1 sb çay , peynir, 1 biber 1 yumurtadan omlet
Ara 1 sb limonlu Yeşilçay
Öğle brokoli ve havuç haşlama, sarımsaklı yoğurt
Ara sütlü kahve
Aksam 1 yeşil elma 1 mandalina 1 ceviz
Ara 1 sb limonlu yeşil çay
Su 2 lt 3 e tamamlamaya çalışacağım bugün canım pek yemek yemek istemedi detoks gibi oldu sanki.

Günaydın kızlar
Detoksun 3. Günü ile devam ediyorum. Şu ana kadar Harika gidiyor. Sabah kahvaltım 3 kaşık yoğurt, 1 tk keten tohumu, 2 yk yulaf ezmesi yarım muzdu.. keyifle yedim. 15 dakika ip atladım şimdi kahvemi içiyorum. sonra öğlen yemeği hazırlayacağım.
Yarın misafirimiz olacak, hatta tüm haftasonu olabilir. Bu yüzden bir kek, bir de poğaça yapacağım bugün.
Yarın bol eksilerin olsun

Yarına gider canım, iyi ki kilo vermeye hemen karar vermissin Kutlarım seni. Bana çok baskı vardı ye ye diye sütün kesilir dediler insanın psikolojisinide bozuyorlar, burdan tüm annelere kayinvalidelere sesleniyorum emziren anneleri rahat bırakın sürekli vıdı vıdı etmeyin ye diye sonra sismanliyoruz damadiniz oglunuz beğenmiyor sonra :KK70::KK70::KK70:
Sağol canım :)
Yememekle süt kesilmedigini erken öğrendim neyse ki :) tek zayıf noktam emzirmekten dolayı iştahıma hakim olamamam. Çok acıkıyorum gözüm dönüyor bazen :) yoksa süt olsun diye bir şey yemiyorum aslında. Bol bol emzirmek dışında süt yapan bir şey yok :)

Yarın cuma imiş takımda mezunlar varmış. Hareketlerinizi üstüme alınırım demiş miydim? Demiştim :) bakalım yarın kimler neler yapmış olacak :) okul tatil olduğu için yarın istediğim gibi burada olacağım :)

Back
X