Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın Arkadaşlar,

Dün akşamdan beri hastayım. Boğazım çok acıyor. Bir de dişim apse yaptı. Antibiyotik verdiler. Soğuk algınlığı ilacı, gargara filan verdiler. İşe gidemedim, evde istirahat ediyor,sıcak tutmaya çalışıyorum vücudumu. Dün işyerinde sırtım ürpermeye başladı, boğaz ağrısı vs eyvah dedim.Bu durum dün akşam ve bugün için yürüyüşlerime sekte vurdu.

Merhabalar morordek morordek

Sabah tartıldım kilom aynı, 95 kg olarak not edebilirsin. Birkaç güne regl olacağım için davul gibi şiş karnım.

Maalesef bu hafta kilo verme yarışında iyi bir sonuç ile aranızda olamayacağım bu hafta. İki gündür hasta olduğum için yürüyüş de yapamayacağım.
Geçmiş olsun canım

Bana hashimato dediler ancak tsh degerimde skinti yok bende anti tpo cok yuksek onun icin ilac vermediler ama cok carpintim var sac dokulmem var surekli gogus kafesime okuz oturuyo hissi var.Tekrar doktora gidicem bunun icin.benim diyetimde senin diyetine benzer sekilde.Artik bu kilolar oldurecek beni gibi geliyo acilen onlem almazsam tip 1 olmam kacinilmaz olacak.
ALLAH korusun

F fundacicegimm deneme listesine girdin bile, 2 hafta düzenli katılım sonrası listedesin inşallah.
inşallah :) bu arada ben memurum 8-5 çalışıyorum. 15 aylık bi kızım var :anne:bir de bel fıtığım :( önce 80 kiloya sonra 75 sonra 70 e düşmek hedefim inşallah örnek listeyi aldım :) inşallah önümüzdeki cuma müjdeli haberlerle gelirim :)

inşallah :) bu arada ben memurum 8-5 çalışıyorum. 15 aylık bi kızım var :anne:bir de bel fıtığım :KK43: önce 80 kiloya sonra 75 sonra 70 e düşmek hedefim inşallah örnek listeyi aldım :) inşallah önümüzdeki cuma müjdeli haberlerle gelirim :)

İnşallah canım.

Bu arada kaptanımız toplight toplight ve yardımcıları morordek morordek ve inatettimolacak inatettimolacak

bende vesile, 32 yaşındayım, evliyim, 3 yaşında kızım var, bende devlet memuruyum 8-16 çalışıyorum.

bel fıtığın için geçmiş olsun, kilo vermenle düzelecektir biraz diye düşünüyorum.

Günaydın Arkadaşlar,

Dün akşamdan beri hastayım. Boğazım çok acıyor. Bir de dişim apse yaptı. Antibiyotik verdiler. Soğuk algınlığı ilacı, gargara filan verdiler. İşe gidemedim, evde istirahat ediyor,sıcak tutmaya çalışıyorum vücudumu. Dün işyerinde sırtım ürpermeye başladı, boğaz ağrısı vs eyvah dedim.Bu durum dün akşam ve bugün için yürüyüşlerime sekte vurdu.

Merhabalar morordek morordek

Sabah tartıldım kilom aynı, 95 kg olarak not edebilirsin. Birkaç güne regl olacağım için davul gibi şiş karnım.

Maalesef bu hafta kilo verme yarışında iyi bir sonuç ile aranızda olamayacağım bu hafta. İki gündür hasta olduğum için yürüyüş de yapamayacağım.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Haşimoto başlangıcı var denilmişti. TSH'ım 81'e fırlamıştı o zaman.
Hipotiroid için Levotiron 100'lük kullanıyorum. Ömür boyu kullanacakmışım. Tiroid bezi işlevini yerine getiremiyor.
Haşimoto için ayrıca bir ilaç vermediler. Sen ne kullanıyorsun?
Geçmişte insülin direncim daha çok iken bir şeker ilacı vermişti doktor, ama bende ishal yapınca kesti sonra.
Nodüller var, ultrason yapılıyor. Geçen sene tiroid biyopsisi yapıldı, sonuç iyi çıktı çok şükür.
Senin diyetin nasıl?
Bende de Hipotiroidi var hep yorgunum halsizim bu uyusuklugu kırmak için hergün oglumla dışarı çıkıyorum evde ip atıyorum.
Saç dökülmesi çok oluyor beyazlar çıktı böyle giderse 2 seneye pamuk nine olurum beyaz saclarimla. .
Bende euthyrox 150 mg ilaç kullanıyorum. 1 sene önce çıktı tiroid bende 1 yıldır kullanıyorum.

Bende de Hipotiroidi var hep yorgunum halsizim bu uyusuklugu kırmak için hergün oglumla dışarı çıkıyorum evde ip atıyorum.
Saç dökülmesi çok oluyor beyazlar çıktı böyle giderse 2 seneye pamuk nine olurum beyaz saclarimla. .
Bende euthyrox 150 mg ilaç kullanıyorum. 1 sene önce çıktı tiroid bende 1 yıldır kullanıyorum.
Yalnız değilsin arkadaşım. El ele verir yeneriz bu zorlukları.:KK19::KK200:
Benim de beyazlarım çok arttı dökülme ile birlikte. Yorgun hissedince ben de dışarı atıyorum kendimi, yürüyünce daha iyi hissediyorum. Sonra eve dönüp işlerimi bitirmek daha kolay oluyor.
İnsanın enerji konusunda günü gününe uymuyor hipotiroidide, en çok o zorluyor beni.

geldim :) sanırım bi diyet listesi yapmakla başlamalıyım. :KK64:örnek olabilecek bi liste olsa...
Merhabalar,
Hoşgeldin canım:KK200: :KK5:
Ben diyet listemi paylaştım fikir vermesi açısından.
20171111_124650.webp

Kız sen max. kaç kiloya kadar çıktın? ben bunları yapsam kesin 150 kilo olurdum :olamaz: :oha:
Ben hep 50 52 li kilolardaydim doğum sonrasında kilo veremedim geçen sene de 6 hafta süren regl donemim oldu oylelikle öğrendim hipotirodim olduğunu ilk 131 di değer ..
Önceden hersey yerdim kilo olmazdı tiroid çıkınca oldu hersey 72 kiloydum sonra 65 te sabitlendi sonra 53 e gelebilmek için tam 6 ay direndim :olamaz:
3 hafta dir ekmeği sadece kahvaltıda 1 dilim yiyiyprum sanırım yemeklerin tadını almayi öğrendim uzunca diyet yapınca. .
Amaaannn öyle işte. ..

Menu yazayim
Sabah 2 etimek peynir zeytin cay
Ara 1 avuc beyaz leblebi
Oglen salata ve tavuk sote
Ara 1 bardak ayran yarim paket etiform
Aksam 1 kase yogurt zeytinyagli fasulye 2 kasik bulgur pilavi
Aradada 1 meyve yerim
Sadece 2 bardak su ictim yaaa

Menu yazayim
Sabah 2 etimek peynir zeytin cay
Ara 1 avuc beyaz leblebi
Oglen salata ve tavuk sote
Ara 1 bardak ayran yarim paket etiform
Aksam 1 kase yogurt zeytinyagli fasulye 2 kasik bulgur pilavi
Aradada 1 meyve yerim
Sadece 2 bardak su ictim yaaa
Aaaaa.... bak bu 2 bardak su olmadı. Her yerin ödemden şiş şiş olur sakın birdaha yapma böyle. Diyetisyenim bana 3-4lt iç dedi. Ama normali kilo x 30ml olmalı. Onun altına inersen ALLAH korusun vücut ihtiyacı olan suyu kemiklerden çekiyor. Birdaha duymayayım :KK20::KK20::KK20:

Aaaaa.... bak bu 2 bardak su olmadı. Her yerin ödemden şiş şiş olur sakın birdaha yapma böyle. Diyetisyenim bana 3-4lt iç dedi. Ama normali kilo x 30ml olmalı. Onun altına inersen ALLAH korusun vücut ihtiyacı olan suyu kemiklerden çekiyor. Birdaha duymayayım :KK20::KK20::KK20:
Evet suda skintim var ama icerim merak etmeyin
Geceye sakliyorum kendimi
Gece icime seytan kaciyo
1.5 litre su icermi insan ondan sonrada sabaha kadar lavabo
Bu arada takim derecesi ne oldu kusura bakma cok uzun oldu buraya girmeyeli paylasim ne zaman yapiliyor.

Ben hep 50 52 li kilolardaydim doğum sonrasında kilo veremedim geçen sene de 6 hafta süren regl donemim oldu oylelikle öğrendim hipotirodim olduğunu ilk 131 di değer ..
Önceden hersey yerdim kilo olmazdı tiroid çıkınca oldu hersey 72 kiloydum sonra 65 te sabitlendi sonra 53 e gelebilmek için tam 6 ay direndim :olamaz:
3 hafta dir ekmeği sadece kahvaltıda 1 dilim yiyiyprum sanırım yemeklerin tadını almayi öğrendim uzunca diyet yapınca. .
Amaaannn öyle işte. ..
Hipotiroid insanın metabolizmasını öyle yavaşlatıyor ki, su içsem yarıyor derler ya, aynen öyle. Yürüyüş yapmak çok iyi geliyor. Ben hareketsiz olduğum dönemlerde daha hızlı kilo aldım.
Seni çok iyi anlıyorum canım. Aynı sorundan muzdaribiz seninle.
Sağlıklı kilom olan 67 kg'ı göreceğim günü iple çekiyorum, tüm kalbimle diliyorum başarmayı. Hepimiz başaralım inşallah.

Evet suda skintim var ama icerim merak etmeyin
Geceye sakliyorum kendimi
Gece icime seytan kaciyo
1.5 litre su icermi insan ondan sonrada sabaha kadar lavabo
Bu arada takim derecesi ne oldu kusura bakma cok uzun oldu buraya girmeyeli paylasim ne zaman yapiliyor.
Bugün yaptık paylaşım alanında. Maalesef nota aldık. Ama bu demek oluyorki haftaya derece gelecek. Yani sıkıntı yok ;)

Back
X