- 17 Aralık 2016
- 578
- 1.087
- 43
- 46
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #264.001
Günaydın. Hayırlı cumalar.
Kilom; 65,4
Kilom; 65,4
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kaptanım,Gunaydinlar listeyi isyerinde eklerim cepten eklemesi zor oluyor guzel bir sonuc bekliyorum sizlerden
Günaydın kaptanım,
Ben bugün reglyim. İlk günleri ve kilom fazla çıktı. Sıralamaya bu kiloyla mı katılmalıyım?
Reglden dolayı muafiyetimiz mümkün mü?
Takımın başarısını aşağıya çekmek istemiyorum.
Kiloda gördüğüm sonuç da kilo almamdan değil regl şişliğinden kaynaklı.
Onun için sormak istedim.
Kilom 96,5 kg çıktı maalesef.
Sevgilertoplight , Sevgiler
morordek ,
Bütün arkadaşlarıma tartıda güzel sonuçlar diliyorum.
Gününüz güzel geçsin.![]()
kızlar farkındamısınız kilo alma yarışması değil bu kg verme yarıoşması bu hafta sarı kartı aldık lütfen ne olursa olsun haftaya bu sarı kartı sildirmenizi istiyorum78.6 çıktım malesef![]()
tatlım tek işim bugün ders çalışmak hayırlısı ile haftasonu şu sınavları halletmek onun dışında işim yok canım bu hafta sonuç listeleri hazırlamak da bizde bu arada belki ona yardım isteyebilirim sendenGünaydınlar
toplight kaptanım öncelikle senden özür diliyorum takımla ilgilenemedim bayadır. Müthiş yoğun ve stresli günler gecirmekteydim. Şimdilik sakinledim sayılır. Artık buralardayım. Bugün işin falan varsa da listeyi halledebilirim.
kızlar farkındamısınız kilo alma yarışması değil bu kg verme yarıoşması bu hafta sarı kartı aldık lütfen ne olursa olsun haftaya bu sarı kartı sildirmenizi istiyorum
özellikle @Dilirisci hatun senden gecen hafta sabittin hadi onu ufaklığın hastalığı dedik ama bu hafta toparlayamadın
Tamam kaptanım onu hallederim merak etme, sen derslerine bak. insallah iyi gecer sınavlarıntatlım tek işim bugün ders çalışmak hayırlısı ile haftasonu şu sınavları halletmek onun dışında işim yok canım bu hafta sonuç listeleri hazırlamak da bizde bu arada belki ona yardım isteyebilirim senden
Şimdi gördüm yazdığını. Böyle günlerde ödem atıcı şeyler mi denesen acaba? 1.5 kg ödem baya fazla çünküGünaydın kaptanım,
Ben bugün reglyim. İlk günleri ve kilom fazla çıktı. Sıralamaya bu kiloyla mı katılmalıyım?
Reglden dolayı muafiyetimiz mümkün mü?
Takımın başarısını aşağıya çekmek istemiyorum.
Kiloda gördüğüm sonuç da kilo almamdan değil regl şişliğinden kaynaklı.
Onun için sormak istedim.
Kilom 96,5 kg çıktı maalesef.
Sevgilertoplight , Sevgiler
morordek ,
Bütün arkadaşlarıma tartıda güzel sonuçlar diliyorum.
Gününüz güzel geçsin.![]()
bu bir de kg vermiş halin mi tatlım ben mi atlıyorumDünden beri 1 kilo vermişim bile o derece dağıttm yani ama haftaya daha iyi olacak inşallah kaptanm
Sevgili
canım sana birşey demiyorum sen menülerini de düzenli paylaşıyorsun bugünki abartı bir ödem keşke akşam ödem giderici bişeyler içseydinSevgilimorordek
Reglimin olması birkaç gün gecikti, o dönemden itibaren çok şişim.
Normalde kilom 95 kg idi.Hatta bir gün 94,5 kg'ı görmüştüm.
Dediğiniz gibi fazla bir ödem var. Şu an yeşil çay içiyorum. Gün içerisinde birkaç fincan içeceğim.
Bir de arkadaşların önerdiği ödem söktürücüleri yapacağım eve gidince.