- Konu Sahibi Cherry Mom
- #270.701
bak yaas sen once su 500 gr eksini verde cuma ondan sonra konuşalım gullaciherkesin gozu kalmis gullaclarimdaSu cumayi gecelim hemen bi tepsi daha gomucem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak yaas sen once su 500 gr eksini verde cuma ondan sonra konuşalım gullaciherkesin gozu kalmis gullaclarimdaSu cumayi gecelim hemen bi tepsi daha gomucem
![]()
Al bendende o kadar al gülüm ver gülüm200gr garanti şimdilik
benim al gülüm ver gülümler olmasa sonuç süper olacak ama...
Emzirmeden değil o sessizlik bize savurduğu tehditler var ya güllaçların üstüne onları da yiyecek. onun sessizliği bu![]()
15 yillik bursa geliniyim hic cantik yemedim kac defa gittik kiymali pide getirdilerCantik disinda evet canim iste evden getirmeyince sonuc bu malesef biraz daha iyi olucak
Amin canim insallahSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
CUmaya kaldı 2çok dikkatli ve kaçamaksız devam ederiz hepimiz inşallah...Aminnn
![]()
yani sag gosterip sol vuruyorsun yemezler canim yemiyoruz bizde yani yedik yedik yakıyoruz simdiAman gben yesin belki veremez de biz veremesek sesi cikmaz diyosunuz diiiig miiiiyemezzlerrrr
Belki yemiyorum ama yedim yaziyorum![]()
yok medusacim sen merak etme sok diyet falan yapmiyorum sadece az saglikli yemeye ozen gostericem artikElbette her yemegi degil dogru secimle hem zayiflar hem ac kalmaz
aynen canim hayaller hayaller işteİşte bu doğru yolda olduğunun işareti. @prensesss016 da bir anda gitsin istiyor. Bende öyleydim. Ne zaman ben bu kiloyu 1 gecede almadığım gibi 1 gecede veremeyeceğim. Değişimi, işe yarayıp yaramadığını görmek için en az 1-2ay bozmamam gerektiğine karar verdim; o zaman kilo vermeye başladım. 1-2kilo verdim ödülü hakettim diye düşündüğün an ödül 1 fincan yeşil çay. Devam et. İstediğin kiloya gelmekten daha büyük nasıl bir ödül olabilir? Benimde son 20kilo hadi gayret beraber vereceğiz son 20 yi![]()
super yaaa gecen hafta resmen isyanlardaydin mne yaparzam yapayim gitmiyor diye cok sevindim canim darisi bu haftada benim basima insallah demekki gitmiyor deyip birakmamak gerekiyormus bi gun bi kalkiyorsun gitmisler super yaaKızlaaaaarrrr.... Sabah ki tartım; 66.00! Yuppiii.....Geçen haftaki moral bozukluğum yerini şenlik havasına bıraktı resmen hahahah
![]()
senide tebrik ederim ferahcimEki Görüntüle 2099653
78,6
Ama medusacım var ya abartmıyorum açlıktan karnım ağırıdı. Ama değdi mi? Kesinlikle değiyor. Birde vücut aç kaldığı zaman, bünyedeki çöpleri temizlemekle uğraşmayacağı için, hücreler kendi kendlerini yenilermiş bir yerlerde okumuştum bu şekilde kendimizi motive edebiliriz.![]()
evet canim kilom cok fazla degil aslinda hamilelik disinda hep boyleydim ben tam 10 senedir.52 ile evlendim evlendikten sonra 3 ay icinde 58 oldum sonrada kaldim bidaha dusemedim. 62 ile hamile kaldim. 80 le doguma gittim doğumdan sonra 1 yilda yine 60 a düştüm. 7 senedirde en fazla 64 u gördüm. Aslinda cok temkinliyim 65 e yaklasinca hemen diyet moduna giriyorum ama en en en fazla 56 ya kadar dusebiliyorum 10 senedir 55 hayalim. Yada aslinda nelkide 58 bemim oturmus ideal kilomdurda ben zorluyorumdur bilemedim bu arada boy 1.60Prenses ben de seni takip ediyorum. Çünkü kilon çok fazla değil ve az kilolarda kilo vermek çok daha zor oluyor. Direnç fazla oluyor. Bjnun için bu işi nasıl çözeceksin nerede, hangi aşamada çözüleceksin merak ediyorum. Şahsen biliyorum ki, (ben de 63 e kadar indim son 3 senede) bir yerde yağlar azalınca duruyor bünye ve o kalan yağları hareket ettirmek çok daha zorlaşıyor, ekstra çaba gerektiriyor. Bu sebeple ciddi ciddi takibindeyim ve kilo vereceğin anları merakla bekliyorum. :))
Ooo bende yaparım ki bunu. Kahvaltı için süperbende aldım bir sürü yeşillik kabağı unuttum gördüm alayım diye mısır aldım çocuklara o arada unutmuşum kabağı özlem geçen pırasadan börek yaptım harika oldu karatay usulu içine lor azcık yoğurt 2-3 yumurta baharat pırasa koyup fırına attım çok güzel oldu
Harika fikir valla. Herkes kendi menülerini ve verdiği kiloyu yazar word ile birbirimizle de paylaşabiliriz.Birde kizlar yediklerinizin etkilerini ogrenin mesala dünkü menuyle ferah 800 gram verdi demekki dogru yiyecekler secmis sonrasinda bu menuleri tekrar kullanabilir
Kolaylik olsun diye boyle cok kilo verebildiginiz menuleri favorilere ekleyin mesalafancynancy dunku menune -800 menum de hemen bulursun bilgisayardan giris yapanlar dosya olusturabilir kurtarici menuler basligi altinda bir word dosyasi falan yaparsiniz arka arkaya eklersiniz
Bende yaptirayim canim bu seanstan bendede asaniuet tavan saman alevi gibi bi asaboyetim var cabuk parlayip cabuk sönüyorumBu arada kızlar, rezonans sonrası ruh halimi anlatayım.
Biliyorsunuz, 2 gündür ölü moddaydım, inanılmaz halsiz ve uyurken de cidden ruhumu teslim etmiş gibi uyudum 2 gece. :)))))
Ve bu sabah da kolumu zor kaldırdım, çok zor kendime geldim ancak enteresan bir şekilde ayıldıktan sonra üzerimdeki o ağırlık devam etmedi ki benim en büyük problemlerimden biri de bu. Sabahları uzun süre halsizlik hissedip kendime gelememek! Asabi olmak. :))
2 gece inanılmaz güzel uyudum ve sanırım vücudum, beynim, ruhum dinlendi ki enerji depoladım diye düşünüyorum. O kadar ki; bugün kızım sütlü kahve fincanını devirip masadan sandalyeye, sandalyeden yerlere boca ettiğinde bile kızmadım!
Çocuk alışmış benim asabi hallerime, dökünce geldi bana sarıldı ve ben kızmayayım diye öptü beni. “Kızmadım bitanrm” dedim çocukta şaşırdı. Anlayacağınız bugün sevgi pıtırcığıyım.
Farkettiyseniz bugün yazılarımın çoğunun sonunda kalpler var. :)))) Gerçekten bir pozitiflik var üzerimde ama rezonansa bağlamak için erken diye düşünüyorum da iyi uyumamda etkisi olduğu gerçek...
Belki glutensizlik ve şekersizlikte eşik atlasım da ondan pozitifimdir bu da olabilir. Çünkü şeker ve karbonhidratın depresyonu ve negatif ruh halini tetiklediği, halsizlik yaptığı da gerçek!
Umarım böyle devam eder ruh halim.
Şunu da ekleyeyim ki yüzüm de çok iyi durumda. Cildim inanılmaz parlaklaştı... Tabii uyku, şekersiz ve glutensiz beslenme sonucu bu kesin! :)
Canim saglikla al bebegini kucaginaÇok teşekkür ederim kaptanim inşallah.
Burdayım gitmeye niyetim yok kilomu duyunca çok kızacak herkes![]()
supersin canim sen yaaa iyiki geldin iyiki bizim takimdasin fikrinde süper bence kesinlikle uygulayalimKizlar
Cumaya az kaldi bircok kisi icin guzel sonuclar olacak ins
Birlikte program yaptigimiz ve isterse diger takim arkadaslari icin soyle bir duzenleme yapalim diyorum
Cuma herkes eksiksiz kilo bildirsin
Ben haftalik hedef listesi yapacam ve makul hedeflerinizi belirleyecegim
Sonra birlikte takibini yaparak daha az verildiginde sebebplerini paylasarak cozum yollari bulacagiz aninda mudahele dusunun
Ben sanki sizin acil tip teknisyeninizim elimdwn geldigince careler uretirim
Duraksamalar tabi ki olur onun da full motivasyonla asip sil bastan yapmayalim
Carsamba gunude kilo durumlarina gore listedeki arkadaslar icin bi gunluk acil durum detokslari kacamak yapanlar icin kurtarma formulleri ayarlayabiliriz
yanında ayran yoğurt ile öğlen akşam bile yenilebilirHarika fikir valla. Herkes kendi menülerini ve verdiği kiloyu yazar word ile birbirimizle de paylaşabiliriz.
En kısa zamanda yapicam.yanında ayran yoğurt ile öğlen akşam bile yenilebilirçok güzel olmuştu bugun 1 kilo daha aldım pırasa yapacağım
yağ koymadan istenildiği kadar yenilebilir bence yarın bende yapayımEn kısa zamanda yapicam.
Pırasaya bayılıyorummmm..![]()
üşenmessen kalk yap pırasayı yarın sabah giderken götürürsün börek gibi zaten eşim bile benden çok yedi beğendi annenler bile yerAnnem yarin kahvaltıya cagırdı. Orada da kendimi frenleyebilirsem uzun bir sure bu istikrarla devam edebilirim bence..
Sabah evde lorlu karisik yesil salata yapsam.(maydonoz,roka,tere,dere otu falan)
Sofrada zaten yumurta olacak.
Onlar simit,pogaca yerken bende salatami ve yumurtamı yerim.
medusa38
Iyi akildin ettin...üşenmessen kalk yap pırasayı yarın sabah giderken götürürsün börek gibi zaten eşim bile benden çok yedi beğendi annenler bile yer
Bu arada o sarmalar kiymalimi princlimi icerigi ? Simdi yuruyuse cikiyorum donunce analizini tamamlayip paylasirim canimSormasi ayip kac yasindaydin sana bir on gorude bulunayim haftaya bizimle diyet yaparken hatalarini da duzelterek en azindan 3-4 kg verebileceksin diyorum medusa dediydi dersin![]()
Bugün yediklerim ve akşam yiyeceklerim şöyle:
Sabah:
5 siyah zeytin, 1 dilim light beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün:
-
Öğle Yemeği:
3 y.k. zeytinyağlı barbunya, 3 top yoğurtlu havuç mezesi, 2 top kerevizli yoğurtlu meze, 2 top mantarlı yoğurtlu meze. (hani şu dondurma koydukları kaşıklar var ya, meze tabağı alınca mezeleri o kaşıkla koyuyorlar bizim yemekhanede.)
Sonra 1 fincan Türk kahvesi
Ara Öğün:
2 fincan mistik çay
(Bugün işyerimde tüm gün kurstaydım. Mistik çaya yüklendim ara öğünde. Bir şey yemedim.)
Akşam Yemeği:
1 dilim haşlanmış biftek
2 adet lahana sarma, 2 adet yaprak sarma
Ara Öğün:
1 bardak tarçınlı light süt
* BUgün gün içerisinde az su içtim. (1,5 lt kadar) Akşam da 1 lt içsem, 2,5 lt'ye tamamlarım.)
Aynen bir dilimde ekmek yoyebilirsin yarin ekleniyorAnnem yarin kahvaltıya cagırdı. Orada da kendimi frenleyebilirsem uzun bir sure bu istikrarla devam edebilirim bence..
Sabah evde lorlu karisik yesil salata yapsam.(maydonoz,roka,tere,dere otu falan)
Sofrada zaten yumurta olacak.
Onlar simit,pogaca yerken bende salatami ve yumurtamı yerim.
medusa38