- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #271.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten açım kapatın kebap konusunuUffff simdi bile olsa ne yerdimm
Yalniz sahiden mi istediginiz kadar diyor? Kocam batcak ayol![]()
Vitamin desteği bebeyimmm. Elden başka birşey gelmiyor emzirirken maalesefHanımlar selam menüler müthiş
nilsub senin de çok güzel menün, ayrıca yazayım ki topa tutma
Bende biraz kırgınlık var, başım zonkluyor, vücudumun her yeri ağrıyortüm gün yattım neredeyse, parol aldım bir de insallah yarına biraz daha toparlarım. Cocuga gecmese bari
![]()
Geçmiş olsun canımcok guzel. Su yandakinin tabagina bakan sari kedinilsub olmali, zayiflatiyor mu, nerden aldi kaca aldi diye merak ediyor herhalde
Canim yaaaaaa superr o zaman sonraki olcumde bakalim kim nerde olcak
Sekersiz 21 gune varim
Gecmis olsun bende hastayim
Kizlar gun icinde fazla katilamiyorum su ara ev ici bazi telaslarimiz var. Ayni zamanda hastayim her buldugum an gozlerimi kapatip uyuyorumBogazim aciyor sesim yok umarim hemen iyilesirim.
Bugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 1dilim chiali ekmek
Oglen: 2 porsiyon adana kebap, bol salata, ayran, 1 minik tirnak pide (disardaydim)
Aksam: 1 kepce tavuklu corba, 1/3 dilim chiali ekmek
Ara yapmadim meyve vardi hocam musaade etmiyor
Su 2yi gecti 3u rahat bulur uyuyana kadar. Yuruyus 1 saati gecti. Birazdan turk kahvesi iciciiiim sanirim.
Boyle benden![]()
Yazmazsan liste yok sana. Bu arada sen niye listeye gireceksin denen günden başlamadın menü yazmayadimi ama ben bile menü yazdım![]()
ya bırak geçmişe bakmayalım önümüze bakalımYazmazsan liste yok sana. Bu arada sen niye listeye gireceksin denen günden başlamadın menü yazmaya![]()
Ben sanki bunu bi yerlerde demistim cok sey diyorum gozden kacmis diye bir sey soylemedimneyse daha yeniyiz olur boyle hatalar
Ahahah orticim bizde de var Just dance mı? Nevoşta çok seviyor da mert rahat vermiyor bize, yapamıyoruz.Kızlar 30 dakika daha dans ettim. Oyun konsolunda dans oyunlari var. Hareketleri dogru yaparsan ona gore puan veriyor.
Yani 1 saat yapmis oldum. Bunu da spordan sayarsiniz dimi?
Birazdan eliptikte yapmayi dusunuyorum.![]()
benim tavuklarım var her gün taze yumurta yiyiyorumBunu hiç farketmemişim bile... Aslında ben de normal beslenme düzenimdeyken evime hiç sokmazdım da dukan yaparken bunları hep yiyorum mecburen çünkü düşük yağ oranı olan şeylere alternatif bulmak zor. Birde çok kısıtlı besleniyorum zaten. Kahvaltıda hindi füne olmasa tek yiyebildim yumurta. Bıktım valla yumurtadan da... onun haricinde ton balıklı salatayı da çok seviyorum iyi geliyor bana, arada bir yapıyorum ne yapayım... keşke olmasa ama maalesfff.![]()
Aynen yaa onlarla uğraşmak daha zorİnşallah geçmez canımKuzular hasta olunca kaç yaşında olursa olsun Anneler aman ben olayım o olmasın diyor ister istemez
![]()
Portakal mandalina ıhlamura abandım birazcık şimdi de erkenden yatacağım sabah ola hayrolaVitamin desteği bebeyimmm. Elden başka birşey gelmiyor emzirirken maalesef![]()
Sağol tatlım benim
Füme parça etten yapılıyor. Salam ise karisim et hamurundanHay Allah
Hindi fumeyle hindi salamin ne farki var ayni gorunuyorlar gozume
sen karatay yap ondada herşey serbest oo ceviz fıstık badem etli yemeklerEki Görüntüle 2100770
Sayin Mösyö Dukan,
Hayatimin diyetini yazmis oldugunuz icin tesekkur ederim.
Yedigim her kebap caniniza degsin insaallah.
Sevgiler![]()
salam sosis sağlıksızda bu mevsimde kaçtır gözüme yediğin çilekler batıyor![]()
Kiskandimbenim tavuklarım var her gün taze yumurta yiyiyorum![]()
Dinlen yarina guzel bir gun baslayacakkkÇeneler düştü yetişemiyorum
En iyisi yatıp uyuyayım, dinleneyim güzelce![]()
hadi sana hayırlı geceler sabaha iyi olursun umarımÇeneler düştü yetişemiyorum
En iyisi yatıp uyuyayım, dinleneyim güzelce![]()
Danaya kadar yolu var gibi görünüyorEvet bence bir normal ama gben kapasitesiyle herseyi yiyebilirmis gibi geldi bana
İsin sakasi cnm o bi duakana baslasin bakalim kac porsiyon yiyebilecek sukanda dilediginiz kadar diyo simdi @gben i tutmazsak ortaya bi kuzu cevirir![]()
yollayayım sanada bir tane çilli kızların gözü benim çillilerimdeKiskandim
Dinlen yarina guzel bir gun baslayacakkk![]()