Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim benim soyle anlatayım daha dogrusu itiraf ediyim kokunden cozulsun bu mesele o_Ocuma günü tartida eksiyi görünce saliyosun direk kendini nasil olsa bidahaki cumaya cok var. O gun diyet yapmiyo gibi takiliyorsun. Sonra ertesi gun mukellef bi kahvalti sonra gune gidiyorsun orda bi tabak :kk77: borek pogaca tavuklu salata kurabiye brovni:kk77: bide arkadan kabak tatlisi geliyor.o_Osonra aksam ne yedigimi hatirlamiyorum cumartesi gecesi keyif gecesi:KK50:pazarda disarda yenen yemekler:kk77: oh be korkudan itiraf edememistim :olamaz:simdi bi fasil daha yüklenin :ruh:bitsin bu iskence.
Bu haftadan sonra eminim bi daha boyle yapmazsin vurun abaliya oldu ama bir musubet bin nasihatten evladir derler ya sana ders oldu artik haftaya guzel bir rakam bekliyoruz hadi bakalim

ya yaparım dolapta var ama ilk gün zor:KK51:öğlene yaparım o zaman akşama tavuk yaparım
Aslinda bak ilk gun sadece protein yedigin icin hic acikmayacaksin kan sekerin yukselmeyecek
Sonra biryumurta yaninda sutle yulaf ezmesi yiyebilirsin sabah
Oglende kiymali yumurta aksamda tavuk ayran bitti gitti 2 kasik yemek zorunda degilsin bir tabak ye aralarda kahveni dukan birani ic
Kizlar dukanbbiranizi bu arada oglen 4 e kadar icinde ise yarasin
Aksamda bitki caysiz yapamiyorsaniz hibuskus rezene papatya melisa gibi caylar icin

Aslinda bak ilk gun sadece protein yedigin icin hic acikmayacaksin kan sekerin yukselmeyecek
Sonra biryumurta yaninda sutle yulaf ezmesi yiyebilirsin sabah
Oglende kiymali yumurta aksamda tavuk ayran bitti gitti 2 kasik yemek zorunda degilsin bir tabak ye aralarda kahveni dukan birani ic
Kizlar dukanbbiranizi bu arada oglen 4 e kadar icinde ise yarasin
Aksamda bitki caysiz yapamiyorsaniz hibuskus rezene papatya melisa gibi caylar icin

Perşembe’ye bi güzellik yapsak? Ben kaç kez dedim saf protein yapalım diye de dinlemediler beni, dukan antipatisi yüzünden :)

Saf protein + cuma sabahında spor ile tartı günü?

Bu hafta sıkı yonetim var daha erken kalkanlara sozum yok sabah 8 den sonra kalkanin evine davul zurna gonderiyoruz
Ben ayikamam kahvalti yapamam hemen diyorsaniz tarcinli limonlu zencefilli neli seviyorsaniz sularinizi icin30 dakika spor akliniza ne gelirse her turlu aksiyon kabul musait olanlar cikin disarda yuruyun iki kati kalori yakin gelin
8:30 kahvaltinizi yapin
10:30 bi ara yaparsiniz bi kahve icin benden metobolizmaniz hizlansin
12:30 -13:00 arasi oglen yemegi
15:00 gibi evde olanlar spor yapin bebelerle dans hoplama ziplama akliniza ne gelirsebkanepenin ucuna gelin otirup kalkin yavasca deve cice oynayin
Pilates lastigi olanlarda azicik kendini esnetsin benimen sevdigim aletlerden kendisi pilates bant diyede geciyor kol bacak bel istediginiz yerde deneyin
15:30 gibi aranizi yapin menuye gore
17:30 18:30 arasi aksami yapin
Evde olmayanlara sozum yok gwc kalabiliyolar
Evdekiler bir gun onceden planlayin menuyu ben 3 ayri yemek yapiyorum ogluma esime bana sizde yapin ne var :-)
Aksam da 8:30 gibi bi spor daha
İsi olan farkli duzeni olan saatleri kendine uydursun
Gece 00:00 yat borusu yesilcayi aksam icip sabaha kadar oturmayin
Siz bunlara uyun hem kilo verin hem hayatiniz degissin soylemesi benden uygulamasi sizden

Bu hafta sıkı yonetim var daha erken kalkanlara sozum yok sabah 8 den sonra kalkanin evine davul zurna gonderiyoruz
Ben ayikamam kahvalti yapamam hemen diyorsaniz tarcinli limonlu zencefilli neli seviyorsaniz sularinizi icin30 dakika spor akliniza ne gelirse her turlu aksiyon kabul musait olanlar cikin disarda yuruyun iki kati kalori yakin gelin
8:30 kahvaltinizi yapin
10:30 bi ara yaparsiniz bi kahve icin benden metobolizmaniz hizlansin
12:30 -13:00 arasi oglen yemegi
15:00 gibi evde olanlar spor yapin bebelerle dans hoplama ziplama akliniza ne gelirsebkanepenin ucuna gelin otirup kalkin yavasca deve cice oynayin
Pilates lastigi olanlarda azicik kendini esnetsin benimen sevdigim aletlerden kendisi pilates bant diyede geciyor kol bacak bel istediginiz yerde deneyin
15:30 gibi aranizi yapin menuye gore
17:30 18:30 arasi aksami yapin
Evde olmayanlara sozum yok gwc kalabiliyolar
Evdekiler bir gun onceden planlayin menuyu ben 3 ayri yemek yapiyorum ogluma esime bana sizde yapin ne var :-)
Aksam da 8:30 gibi bi spor daha
İsi olan farkli duzeni olan saatleri kendine uydursun
Gece 00:00 yat borusu yesilcayi aksam icip sabaha kadar oturmayin
Siz bunlara uyun hem kilo verin hem hayatiniz degissin soylemesi benden uygulamasi sizden

3 tur mu yapıcaz sporu?

:silah::silah:

Musaitler icin evet ama 30 dakika zaten kimse toplu yapamiyor zaten gune dagitiyor saatleri ayni olursa daha etkili

Öyle mi? Ben bu hafta teslimim sana ne dersen o.

Zor mu yazdiklarim

Çokta kolay değil ama zor da denmez, emek istiyor zaten emeksiz de kilo verilmiyor.

En çok bu kısmı sevdim, ben erken kalkiyorsam herkes erken kalksın :-)

Ahaha, yok artık ya, ördeğim morum yarın umut 9da uyanırsa görürsün.

yok anim benim zaten almisiz kilolari felek vurmus bide sen vur:bicak:

bencil takil diyosun :KK22:

askolsun yaaa valla mahvettiniz bugun beni zıkkım yeseydim dicem artik:cry:

:KK34:

Ah canim yaas keske haber verseydin :KK39: ama yok öyle yagma :KK62:anca beraber kanca beraber:KK24:
soz ende @gben:ukala:
:KK200::KK200::KK19:Sevgiler canım. Mutlu haftasonları.:KK36::KK200:

Back
X