- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #271.601
Listelerde %5’ler %7’ler uçuşsa da kazanan biz olacağız, ama haftaya 1 derece namımıza fena olmaz sanki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu haftadan sonra eminim bi daha boyle yapmazsin vurun abaliya oldu ama bir musubet bin nasihatten evladir derler ya sana ders oldu artik haftaya guzel bir rakam bekliyoruz hadi bakalimcanim benim soyle anlatayım daha dogrusu itiraf ediyim kokunden cozulsun bu meselecuma günü tartida eksiyi görünce saliyosun direk kendini nasil olsa bidahaki cumaya cok var. O gun diyet yapmiyo gibi takiliyorsun. Sonra ertesi gun mukellef bi kahvalti sonra gune gidiyorsun orda bi tabak
borek pogaca tavuklu salata kurabiye brovni
bide arkadan kabak tatlisi geliyor.
sonra aksam ne yedigimi hatirlamiyorum cumartesi gecesi keyif gecesi
pazarda disarda yenen yemekler
oh be korkudan itiraf edememistim
simdi bi fasil daha yüklenin
bitsin bu iskence.
Ayy nilgunum alemsintabi canım ağızda eriyen şeylerin kalorisi olurmu gibi sarmada kalem gibi kalorisi olmaz![]()
Aslinda bak ilk gun sadece protein yedigin icin hic acikmayacaksin kan sekerin yukselmeyecekya yaparım dolapta var ama ilk gün zoröğlene yaparım o zaman akşama tavuk yaparım
Ayy nilgunum alemsin
Canim yuzde 5 ler 7 ler sagliksiz ama saglikli bir sekilde yaptiktan sonra onemli olan saglikListelerde %5’ler %7’ler uçuşsa da kazanan biz olacağız, ama haftaya 1 derece namımıza fena olmaz sanki?
Kiz 10 bin mesaji gecen herkeste yaziyo hatta 20 bini gecince guru yaziyoKaptanım Nirvana yazıyo sende, hafi göster şu Nirvana’yı bize, örnek kaptan ol :)
Aslinda bak ilk gun sadece protein yedigin icin hic acikmayacaksin kan sekerin yukselmeyecek
Sonra biryumurta yaninda sutle yulaf ezmesi yiyebilirsin sabah
Oglende kiymali yumurta aksamda tavuk ayran bitti gitti 2 kasik yemek zorunda degilsin bir tabak ye aralarda kahveni dukan birani ic
Kizlar dukanbbiranizi bu arada oglen 4 e kadar icinde ise yarasin
Aksamda bitki caysiz yapamiyorsaniz hibuskus rezene papatya melisa gibi caylar icin
Kiz 10 bin mesaji gecen herkeste yaziyo hatta 20 bini gecince guru yaziyo
Ben sigarayi birakip kg vererek saglikli yasamda ornek olcam size
Saglikli yasam derken eksiz oldu saglikli kg vermedeSağlıklı yaşam kilo verdirmiyor ya, denedim ben![]()
3 beyazdan uzak herseyden azar azar yiyerek
Bu hafta sıkı yonetim var daha erken kalkanlara sozum yok sabah 8 den sonra kalkanin evine davul zurna gonderiyoruz
Ben ayikamam kahvalti yapamam hemen diyorsaniz tarcinli limonlu zencefilli neli seviyorsaniz sularinizi icin30 dakika spor akliniza ne gelirse her turlu aksiyon kabul musait olanlar cikin disarda yuruyun iki kati kalori yakin gelin
8:30 kahvaltinizi yapin
10:30 bi ara yaparsiniz bi kahve icin benden metobolizmaniz hizlansin
12:30 -13:00 arasi oglen yemegi
15:00 gibi evde olanlar spor yapin bebelerle dans hoplama ziplama akliniza ne gelirsebkanepenin ucuna gelin otirup kalkin yavasca deve cice oynayin
Pilates lastigi olanlarda azicik kendini esnetsin benimen sevdigim aletlerden kendisi pilates bant diyede geciyor kol bacak bel istediginiz yerde deneyin
15:30 gibi aranizi yapin menuye gore
17:30 18:30 arasi aksami yapin
Evde olmayanlara sozum yok gwc kalabiliyolar
Evdekiler bir gun onceden planlayin menuyu ben 3 ayri yemek yapiyorum ogluma esime bana sizde yapin ne var
Aksam da 8:30 gibi bi spor daha
İsi olan farkli duzeni olan saatleri kendine uydursun
Gece 00:00 yat borusu yesilcayi aksam icip sabaha kadar oturmayin
Siz bunlara uyun hem kilo verin hem hayatiniz degissin soylemesi benden uygulamasi sizden
Musaitler icin evet ama 30 dakika zaten kimse toplu yapamiyor zaten gune dagitiyor saatleri ayni olursa daha etkili3 tur mu yapıcaz sporu?
![]()
Zor mu yazdiklarim3 tur mu yapıcaz sporu?
![]()
Ben de ben deeeeO değil de cumayı iple çekiyorum :)
En çok bu kısmı sevdim, ben erken kalkiyorsam herkes erken kalksınsabah 8 den sonra kalkanin evine davul zurna gonderiyoruz
Musaitler icin evet ama 30 dakika zaten kimse toplu yapamiyor zaten gune dagitiyor saatleri ayni olursa daha etkili
Zor mu yazdiklarim
En çok bu kısmı sevdim, ben erken kalkiyorsam herkes erken kalksın![]()
yok anim benim zaten almisiz kilolari felek vurmus bide sen vur
bencil takil diyosun
askolsun yaaa valla mahvettiniz bugun beni zıkkım yeseydim dicem artik
Ah canim yaas keske haber verseydinama yok öyle yagma
anca beraber kanca beraber
soz ende @gben![]()
Canim simdi derlerki bunla kilo ne alaka @Iydznp i ornek alsinlar cok erken kalkiyoBen de ben deeee
En çok bu kısmı sevdim, ben erken kalkiyorsam herkes erken kalksın![]()