Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben yapamadım onu hala canım. Ama Pırasa aldım. Bir dahaki protein sebze gününe artık. Onları dilimleyip buzlupa atsam nasıl olur nilgüş? Kavurmadan öyle taze taze
Annem taze soğanı, ıspanağı falan doğrayıp buzluğa atar, pırasa da olabilir gibi geldi bana ama bilemedim. Anneme danışayım istersen :KK48:

Tum gun uyudum uyandim parca parca. Bogaz burun. Parol ictim bas agrisi baslayinca, bir de suda eriyen C vitaminlerinden. Bir de tarcinli karanfilli cay.
Sabah: kahvaltilik gevrek, sut
Oglen ve aksam: kiymali patates yemegi, cok coban salata, 3 dilim ekmek
Ara yapmadim hic. Zaten uyandikca yemis oldum. Aksam doymadim ekmegi de fazla yedim ama:KK43: cok gecmeden birseyler daha yesem:işsiz:

Arkadaşlar bu sabah ki tartım 65.9 ‘du. -200. Baya motive oldum aslında. İlk defa 65’leri gördüğüm için çok mutluyum. :)

Hemen bugün yediklerimi de paylaşayım şurada;

Sabah;
-Dukan ekmeğimle, dil peynirli tost yapıp
- Birkaç parça tulum peyniri

Ara;
-Limonlu yeşil çay
-3 kuru kayısı

Öğle;
-2 haşlanmış yumurta
-1 tabak karalahana haşlama

Ara;
-4 adet medine hurması

Akşam;
-Ton balıklı salata

Kızlar dün rezonansın 2. Seansını yaptırdıktan sonradır sürekli deniyorum kendimi.
Şu an N**** (Siyahi) reklamını izlerken düşündüm, canım hiç istemiyor görünce. Nasıl birşey olduğunu düşündüm. Düşünüyorum düşünüyorum o lezzeti beynimde hissedemiyorum artık. Ay çok ilginç. O tat aklıma gelmiyor yani. Aklıma getiremediğim için de canım istemiyor. O lezzet kodu silindi sanki zihnimden. Yok vallahi işe yaradı.......Denedikçe size bilgi vereceğim yine ama kesinlikle şu an durum budur.

toplight toplight sigara için yaptıracağın seans sonrasını daha da merakla bekliyorum şimdi. Sen neler söyleyeceksin bakalım. :))

Kızlar dün rezonansın 2. Seansını yaptırdıktan sonradır sürekli deniyorum kendimi.
Şu an N**** (Siyahi) reklamını izlerken düşündüm, canım hiç istemiyor görünce. Nasıl birşey olduğunu düşündüm. Düşünüyorum düşünüyorum o lezzeti beynimde hissedemiyorum artık. Ay çok ilginç. O tat aklıma gelmiyor yani. Aklıma getiremediğim için de canım istemiyor. O lezzet kodu silindi sanki zihnimden. Yok vallahi işe yaradı.......Denedikçe size bilgi vereceğim yine ama kesinlikle şu an durum budur.

toplight toplight sigara için yaptıracağın seans sonrasını daha da merakla bekliyorum şimdi. Sen neler söyleyeceksin bakalım. :))
Sali aksami yazarim tatlim bakalim bende heyecanla bekliyorum

Allah Allah çok ilginç cidden :) merakla bekliyorum.
Yufkanın arasında ispanak çiğ olur. Hatta ıspanak kavrulmaya börek ici için. Ama pırasa çok lifli ya onu normal yufkalı böbrekte bile ben kavururum. Yoksa kıyır kıyır olur.
Peki sizin bu yaptığınız börekte normalde de pırasa kavruluyor mu? Nilgün foto atmıştı ya o börek sanırım?
Benim demek istediğim şu, normalde kavuruyorsan buzluktan çıkarınca da kavuracaksın tabi ki, ama normalde de kavurmuyorsan buzluktan çıkınca ekstra kavurmaya gerek yok. Bu zamana kadar buzluğa ne attıysam hep o sekilde kullandım. Pırasa özel bir sebze mi ki? :KK53:

Son düzenleme:
Allah Allah çok ilginç cidden :) merakla bekliyorum.

Peki sizin bu yaptığınız börekte normalde de pırasa kavruluyor mu? Nilgün foto atmıştı ya o börek sanırım?
Benim demek istediğim şu, normalde kavuruyorsan buzluktan çıkarınca da kavuracaksın tabi ki, ama normalde de kavurmuyorsan buzluktan çıkınca ekstra kavurmaya gerek yok. Bu zamana kadar buzluğa ne attıysam hep o sekilde kullandım. Pırasa özel bir sebze mi ki? :KK53:
Yok canım pırasa da ayni dediğin gibi.. çiğden kavrulan buzluktan sonra da kavrulur.

medusacim bende mi sadece protein yiyim? Herhangi bir ekleme yapacak miyiz bir anne modelinden bahsetmistin?
Cnm sen protein gunu yapma bence protein al sebze 2 meyve 2 dilim ekmekte olsun yani dukan guclendirmesi gibi bu sekildede verirsin bence ilk 4 gun boyle yaparsin sonra bizimle digerlerini eklersin

Yaa ne güzel, valla gidesim geldi, toplaşıp gidelim, o parayı abur cubura veriyoz zaten.

Cnm sen protein gunu yapma bence protein al sebze 2 meyve 2 dilim ekmekte olsun yani dukan guclendirmesi gibi bu sekildede verirsin bence ilk 4 gun boyle yaparsin sonra bizimle digerlerini eklersin
Tamam oyle yapiyim :KK200:
Benim bu hastalik gribi gecti sanirim, sol kulagim aciyor boynuma dogru agri var, yarin dr a gidicem:KK42:

Back
X