Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tum gun uyudum uyandim parca parca. Bogaz burun. Parol ictim bas agrisi baslayinca, bir de suda eriyen C vitaminlerinden. Bir de tarcinli karanfilli cay.
Sabah: kahvaltilik gevrek, sut
Oglen ve aksam: kiymali patates yemegi, cok coban salata, 3 dilim ekmek
Ara yapmadim hic. Zaten uyandikca yemis oldum. Aksam doymadim ekmegi de fazla yedim ama:KK43: cok gecmeden birseyler daha yesem:işsiz:
Geçmiş olsun şekerim

Yutkunurken orda birsey var gibi acimasi ve basinc hissetmem iyiye isaret degil :KK53: insaallah olmamistir.
Yarin icin heyecanliyim ya sizin kadar veremem ama cumayi iple cekiyorum:oha:
Bende dizlerim için gidiyorum yarın doktora, ikimizde güzel haberlerle döneriz inşallah.
Kilo vermeye gelince verirsin bence yaa, ne verirsek kardır. Almayalım da

Bugün 11:00'de kahvaltıda 1 sahanda yumurta, 3 k.k. b.peynir,6 zeytin, söğüş, 2 dilim t.b.e. yedim.
2 fincan filtre kahve,1 fincan Türk kahvesi içtim. Öğle yemeği yemedim kahvaltımı geç yaptığım için. Öğleden sonra 1 fincan Türk kahvesi, 2 galeta yedim.
Akşam tavuk sote ve 4 y.k. bulgur pilavı yedim.
Sonra 4 bardak Dukan birası içtim.
Su 2,5 lt
Yürüyüş 40 dak.

Tum gun uyudum uyandim parca parca. Bogaz burun. Parol ictim bas agrisi baslayinca, bir de suda eriyen C vitaminlerinden. Bir de tarcinli karanfilli cay.
Sabah: kahvaltilik gevrek, sut
Oglen ve aksam: kiymali patates yemegi, cok coban salata, 3 dilim ekmek
Ara yapmadim hic. Zaten uyandikca yemis oldum. Aksam doymadim ekmegi de fazla yedim ama:KK43: cok gecmeden birseyler daha yesem:işsiz:
Çok geçmiş olsun canım. :KK200::KK200:
Boğazın kötüyse Tantum Verde gargara iyi geliyor. Evde soğuk algınlığı ilacın var mı? Yarın aile hekimine git istersen.

Selam kızlar giremiyorum bir türlü boş olup da kızım hasta ve geç yatıyor artık elime telefonu alınca kıyameti koparıyor ama pazartesi sıkı bir şekilde başladım bugün biraz saldım spor yapmadım sağlıksız yine bişey yemedim ama adet oldum bugün bitince tartılıcam 62 kiloyla başladım hedefim ciddi anlamda incelmek hergün eliptik yapıyorum 50 dakka ip de atlamaya başlayacam bacaklarım çok kalın inceltmem lazım ya mekik yapamıyorum bir türlü evde yalnız olmadığım için çok üzülüyorum ama çok hırslandım 55 olup incecik olacağım :)) eliptik yapan var mı bu arada her sabah geceden koyduğum ceviz suyunu artı 2.5 3 lt de su içiyorum bir haftayı topluca yazdım :))

Back
X