- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #272.561
Tünaydın Pisicikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var foto atayım mıMutfak tartın yok mu aaaaaaaaaaa ınanmammmmm
ay ben artıdan korktuğum için turşu sürmüyorum ağzımaAy kizlar aksam cnm tursu istedi 3-4tane kornison yedim biraz da lahana tursusu sabaha kilom 1.5 kg fazlaydi
Yesil cay misir puskulu kiraz sapi demledim odem attirir mi hemen bunlar yaa
Kaptanim sen yapma bariiiAy kizlar aksam cnm tursu istedi 3-4tane kornison yedim biraz da lahana tursusu sabaha kilom 1.5 kg fazlaydi
atar kaptanımAy kizlar aksam cnm tursu istedi 3-4tane kornison yedim biraz da lahana tursusu sabaha kilom 1.5 kg fazlaydi
benim Sibel turşu,zeytin ve maden suyu asla vermiyor biliyorsunuzay ben artıdan korktuğum için turşu sürmüyorum ağzıma![]()
Canim ya emin misin tursu yicez ya simdi, yaninda lahmacun iyi gitmez baska birsey sec benceSelam kizlar dun ip atlamami 700 e tamamladim. Suyumda 3 lt ye tamamladim ve bu sabah bomba gibi eksilerle uyandim yine. Ama yarina supriz olucak benimkisi cok iyiyim.
Bu sabah dukan krep yaptim ilk defa 1 yumurta ve 1.5 kasik yulaf kepegi ile resmen bayildim. Normal krepten hicbir farki yok cokta doyurdu. Ama oglen bugunluk 2 dilim ekmegim yerine 1 adet lahmacun yemek istiyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim. Umarim uygundur çünkü yanimda yemek getirmedim.
iyi ki bizle paylastin ben hergun zeytinle soda kullaniyordum listemdee, senden ogrendigimden beri biraktimbenim Sibel turşu,zeytin ve maden suyu asla vermiyor biliyorsunuz
oysaki tam bir zeytin canavarıydım![]()
Kaptanim moni sacimii cekiyorrryoldan çıkmaya bahane arama kız yok turşu falan![]()
Maden suyunuda sibel dediği için içmiyorumbenim Sibel turşu,zeytin ve maden suyu asla vermiyor biliyorsunuz
oysaki tam bir zeytin canavarıydım![]()
ispiyoncuya bak senKaptanim moni sacimii cekiyorrr![]()
Kuzum normalde pek sevmem tursuyu aksam yeme krizi tuttu surekli bisey yemek istiyordum o yuzden tursu oldu odem harici en masumu kalorisiziay ben artıdan korktuğum için turşu sürmüyorum ağzıma![]()
Aman sakin haa beni ornek almayin ben sigara krizinden kurtulmak icin yapiyorum kac gundur ekmek bile surmuyordum agzima ama dunden beri bir boslukta olma hissi var bir boslugu doldurma
Eferin moniye cek kiz saciniKaptanim moni sacimii cekiyorrr![]()
1 lt ye yakin yaptim ictim 1 kupalik kaldiatar kaptanımbu hafta fazlaca ödem sorunum var
gün içinde demleyip içicem bende
![]()
Aha ajanlık yapmaya geldim durun direk konuya dalıyorum neden neden neden maden suyu ne yapıyor ödem mı tutturuyotmusMaden suyunuda sibel dediği için içmiyorum![]()
kolay gelsin kaptanim benimde eşim bırakıyor ikinci haftası evi yedi resmenKuzum normalde pek sevmem tursuyu aksam yeme krizi tuttu surekli bisey yemek istiyordum o yuzden tursu oldu odem harici en masumu kalorisizi
Aman sakin haa beni ornek almayin ben sigara krizinden kurtulmak icin yapiyorum kac gundur ekmek bile surmuyordum agzima ama dunden beri bir boslukta olma hissi var bir boslugu doldurma