Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aha ajanlık yapmaya geldim durun direk konuya dalıyorum neden neden neden maden suyu ne yapıyor ödem mı tutturuyotmus :eek:
kolay gelsin kaptanim benimde eşim bırakıyor ikinci haftası evi yedi resmen :skandal:hemde ben diyetteyken :sopa:
hoşgeldin canım,maden suyu yağ yakımına engel ve ödem yapıyormuş Hoppa
ah bu kocişler :KK75:

Hiiiii benim sesime kurban olun nilsub nilsub lydznp lydznp :lülülü::KK53:

Kaptanim sen yapma bariii:olamaz::KK70:
Arkadaslar bi atasozu var bilir misiniz "imam osurursa cemaat biiiiippp":KK70:
Oglen hepimiz tursu yicez:deli:
Sahiden canim istedi herkese mi odem yapar acabao_Oo_O
bırak şimdi şarkıyı türküyü cumadan beri -1.5 benim rakamlarla konuşalım:KK71::KK70::KK70::KK70:
benim Sibel turşu,zeytin ve maden suyu asla vermiyor biliyorsunuz:kahve:
oysaki tam bir zeytin canavarıydım:KK23:
evet sibel yüzünden maden suyu içmiyorum:KK50:

Aha ajanlık yapmaya geldim durun direk konuya dalıyorum neden neden neden maden suyu ne yapıyor ödem mı tutturuyotmus :eek:
kolay gelsin kaptanim benimde eşim bırakıyor ikinci haftası evi yedi resmen :skandal:hemde ben diyetteyken :sopa:
Bir ajan mi yakalandı :KK70::KK70::KK70:
Slm vermeye geldim direk konulara daldım kusura bakmayın güzel günler dilerim :KK68:
Rica ederiz. Sana da mutlu huzurlu günler :KK68:

gben gben ben senin derdini biliyom yarin arti gelecen de kaptan tursu yedi bende yedim o odem yapti diyecen dimi :KK53::KK53: yemezler sekerim yarin sen arti gelirsen butun takimin imzasinda sen olacaksin haberin ola
Nolur nolmaz yedek plan olarak dursun demistim:KK53:
Olur da yazilacak olursam "gben takimimizin incisi, kalplerimizin birincisi:KK200:" yazabilir misiniz arkadaslar. :KK37:Tesekkurler.
:KK70::KK70:

Dr.dan çıktım. Şantiyeye gidiyorum. Dr. Damar genişlemesi var ama müdehale etmeyelim dedi. Sonra şikâyetlerimin sebebinin böbrek yada karaciğer kaynaklı olabileceğini, madem diyet ve egzersiz var o zaman check-up yapalım bakalım neyin var dedi. :(

bırak şimdi şarkıyı türküyü cumadan beri -1.5 benim rakamlarla konuşalım:KK71::KK70::KK70::KK70:

evet sibel yüzünden maden suyu içmiyorum:KK50:

yol gben gben yok turşu canım istedi yok serum yedim artı gelmeye bahane arıyor bu hafta dukan yaparken reglide oldum ama yinede - 1.5 şuan yarına daha da eksi olurum inş:dua:
1.5 kilo vermis ya her postunda yaziyor:63:
Dr.dan çıktım. Şantiyeye gidiyorum. Dr. Damar genişlemesi var ama müdehale etmeyelim dedi. Sonra şikâyetlerimin sebebinin böbrek yada karaciğer kaynaklı olabileceğini, madem diyet ve egzersiz var o zaman check-up yapalım bakalım neyin var dedi. :KK43:
Yavrum yaa gecmis olsun. :KK200: İnsaallah kolayca cozulebilecek bir seydir. Check up icin tarih ayarladiniz mi?

Dr.dan çıktım. Şantiyeye gidiyorum. Dr. Damar genişlemesi var ama müdehale etmeyelim dedi. Sonra şikâyetlerimin sebebinin böbrek yada karaciğer kaynaklı olabileceğini, madem diyet ve egzersiz var o zaman check-up yapalım bakalım neyin var dedi. :KK43:
Ayşecim geçmiş olsun:KK200:
Hayırlı sonuçların olsun inşallah.yapılsın tabii en azından sorun nereden kaynaklı bilinir ona göre önlem alınır rahat edersin.benim de tepeden tırnağa baktırmam lazım da işte :işsiz:

Back
X