Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyiyim canim sarkima eslik ediyosan sen de iyisinn:KK50: repertuarim biraz dar ama idare et:KK53:

Gecmis olsun monim hemen iyiles:KK19:

iste takim ruhuuuu no lahmacunn:KK59:

Merak etmeyin bugunden eksiyim gitti odem:-) Giden gram ama olsun benim olsun:KK73:

:sinirli::sinirli::sinirli: hem kilo olarak kilo veriyo hem lydznple tlfda konusuyo:KK12:

ortim kac gune kuculuyo mide:KK5:

Aslan enistem :KK9:eee ne de olsa o bu mucizeyi gozleriyle goruyorr 1.5 kilo nedir yaa:63:

Bak hala tlfda konusuyoruz diyo bi de:sinirli: burdan konusun:sopa:

ise yariyorsa otur bence:super:
ya buraya en yakın migros 70 km git gel bir gün nerdeyse:KK70::KK70::KK70::KK70:ondan diyorum adam kepek almaya gönüllü nasıl bırakırım dukanı:KK70::KK70::KK70::KK70: he sende ver telefonunu senide arayayım :KK70::KK70::KK70::KK70:

Merhabalar,
Bugün sabah Endokrinoloji uzmanıma kan tahlili sonuçlarımı göstermeye gittim. Çok şükür önemli tüm değerlerim çok iyi çıktı.
D vitaminim düşüktü, doktor D vitamini verdi. Kolestrolüm biraz yüksekmiş; ama önemli bir yükseklik değilmiş.
İnsülinim 3,59 çıkmıştı ya, "çok iyi. referans değerlerin de altında ve insülin direciniz kalmamış" dedi. Artık vücudum diyete çok güzel cevap verirmiş ve sağlıklı kilo verebilirmişim. Doktorum, "Glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmeye ve diyetinizi, egzersizinizi ihmal etmemeye özen gösterin." dedi.
Bugün onun için çok moralliyim. Bu moralle önümüzdeki günlerde güzel kilolar verebilmeyi ümit ediyorum.
Hepinize diyetinizde başarılar.:KK200::KK200::KK19:
Öpüyorum yanaklarınızdan. :KK36:
Aaa super haberrr:rolleyes: Baslasin cabuk incelmenn:KK8:
gazman yapar oda +2:KK70::KK70::KK70::KK70:

hiç yaniii 70 km neki dağları delse anca:KK70::KK70::KK70::KK70:
Vucuttaki gaz kilo yapar mi yaa yapmaz benceo_O
Sağolasın canım. :KK200::KK5:
Yaşşasın! Artık takıma olumlu katkılarda bulunabileceğim için çok mutluyum.:rapci::KK73:
5. Takım bekleyin geliyoruuum. :spor::KK6:
Sevgiler nilsub nilsub :KK200::KK200::KK19:
"sevgiler nilsub nilsub " derken "1.5 kilo ne ki ben kat kat fazlasini veririm hahaayyytt" demek istedin ima ettin diiig mi Gulden:KK48::KK31:

İyiyim canim sarkima eslik ediyosan sen de iyisinn:KK50: repertuarim biraz dar ama idare et:KK53:

:super:

:KK75::KK47: Düet yaparken böyle olmayalım da. :KK48: Soldaki benim, sağdaki sen.
Yalnız sesim biraz çatlaktır, baştan söyleyeyim. Bazı şarkılara yakışıyor da, kimi zaman pek bir kötü çıkıyor. :skandal::KK70::KK70:
Yerli mi yabancı mı söyliycez? :KK75::KK75:
Geçenlerde "Honki Ponki" şarkısını indirmiştim yeğenlere. 70'li yıllarda "Şenay" söylüyormuş. Yeğenlerime göndermek için indirmiştim internetten.
Onunla başlayalım istersen. :KK48::KK48:

valla yeterince az beslenirsen 3-5 güne minnacık kalır :işsiz:
Yapasim var. Keske hastalandiginda istahi kapananlardan olsaydim:KK53:
ya buraya en yakın migros 70 km git gel bir gün nerdeyse:KK70::KK70::KK70::KK70:ondan diyorum adam kepek almaya gönüllü nasıl bırakırım dukanı:KK70::KK70::KK70::KK70: he sende ver telefonunu senide arayayım :KK70::KK70::KK70::KK70:
Yok yiaa sonra sabah aksam arayip 1.5 kilo verdim diceksin:KK62::KK62: Once ben bi mezun oluyum oyle:KK8:

Gecmis olsun monim hemen iyiles:KK19:

iste takim ruhuuuu no lahmacunn:KK59:

Merak etmeyin bugunden eksiyim gitti odem:-) Giden gram ama olsun benim olsun:KK73:

:sinirli::sinirli::sinirli: hem kilo olarak kilo veriyo hem lydznple tlfda konusuyo:KK12:

ortim kac gune kuculuyo mide:KK5:

Aslan enistem :KK9:eee ne de olsa o bu mucizeyi gozleriyle goruyorr 1.5 kilo nedir yaa:63:

Bak hala tlfda konusuyoruz diyo bi de:sinirli: burdan konusun:sopa:

ise yariyorsa otur bence:super:
Olmaz telefonda çok gizli dedikoduları yapıyoruz biz. Buradan olmaz :KK70::KK70::KK70:

:KK75::KK47: Düet yaparken böyle olmayalım da. :KK48: Soldaki benim, sağdaki sen.
Yalnız sesim biraz çatlaktır, baştan söyleyeyim. Bazı şarkılara yakışıyor da, kimi zaman pek bir kötü çıkıyor. :skandal::KK70::KK70:
Yerli mi yabancı mı söyliycez? :KK75::KK75:
Geçenlerde "Honki Ponki" şarkısını indirmiştim yeğenlere. 70'li yıllarda "Şenay" söylüyormuş. Yeğenlerime göndermek için indirmiştim internetten.
Onunla başlayalım istersen. :KK48::KK48:
Benim sesim bana kadar guzel:KK53: Sikinti yok anlasicaz bence:KK70:
Kizlardan istek alalimmm:-)

Ama ortim ben seni yoğurt mayalamak için aradım ya. O da alsın sütünü mayasını arasın seni. Öyle hemen ne telefon muhabbeti :ukala::ukala::ukala:
:KK70::KK70::KK70:

Benim sesim bana kadar guzel:KK53: Sikinti yok anlasicaz bence:KK70:
Kizlardan istek alalimmm:-)

Honki Ponki'nin sözlerini buldum. Akşam buluşup çalışalım bu şarkıya.:KK48::KK48::KK70::KK70:
"Eredim teredim herşey meredim
Keltimi şerlere çelteledim

Çok gerilince sinirlerim
Tutamam çenemi söylenirim
Kulağı vardır şşşşt heryerin
Zararı küpüne sirkenin

Honki ponki toni nok
Çalona bimbo bori rok
Muşi muşi hubobo kozi zok
Çiki çiki şayne tiki tak tok

Hiçbir anlamı yok bu sözlerin
Sadece rahatlamak için söyledim
Sende mi öğrendin aferin
Haydi gel beraber söyleyeliiiiim" :KK75::KK75::KK52::KK52::KK9::KK9:

Honki Ponki'nin sözlerini buldum. Akşam buluşup çalışalım bu şarkıya.:KK48::KK48::KK70:

Çok gerilince sinirlerim
Zararı küpüne sirkenin

Honki ponki toni nok
Çalona bimbo bori rok

Sende mi öğrendin aferin
Haydi gel beraber söyleyelim" :KK75::KK75::KK52::KK52::KK9::KK9:

kız nerden aklına geldi?

faruk k söylemiyo muydu?:KK70:

"sevgiler nilsub nilsub " derken "1.5 kilo ne ki ben kat kat fazlasini veririm hahaayyytt" demek istedin ima ettin diiig mi Gulden:KK48::KK31:
Mikser gben gben :KK57:
Yapasim var. Keske hastalandiginda istahi kapananlardan olsaydim:KK53:

Yok yiaa sonra sabah aksam arayip 1.5 kilo verdim diceksin:KK62::KK62: Once ben bi mezun oluyum oyle:KK8:
Der mi der :KK70::KK70::KK70:
Kimin hakkinda konusuyorsunuz:KK8::KK8::KK8:
Kulakların çınlamıyor mu :KK70::KK70::KK70::KK70:

Hayıııır :KK48: Bilakis "takımın bir parçası olarak" demek istemiştim. :oops:
İlahi gben gben :p
@nilsub sakın dinleme onuuu. :KK39:
Hepinize sevgiler 5. takım. :KK200: Biz çok güzel bir ekibiz. :KK5:

Bugün işyerime içine portakal dilimleri attığım detoks mataralarımı getirdim. 2 lt portakallı su içtim. Tadı ne güzel oluyormuş. Bir daha hep böyle yapacağım. Tavsiye ederim kızlar.:KK200::KK200:
Taze nane, salatalık, limon, zencefil ile de bir detoks suyu yapılıyordu galiba, değil mi? Ödeme faydalıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama ortim ben seni yoğurt mayalamak için aradım ya. O da alsın sütünü mayasını arasın seni. Öyle hemen ne telefon muhabbeti :ukala::ukala::ukala:
:KK70::KK70::KK70:
Ortilerin arasina mi girdim ben.:olamaz:
Run gben run runn:skandal:
Honki Ponki'nin sözlerini buldum. Akşam buluşup çalışalım bu şarkıya.:KK48::KK48::KK70::KK70:

Çok gerilince sinirlerim
Zararı küpüne sirkenin

Honki ponki toni nok
Çalona bimbo bori rok

Sende mi öğrendin aferin
Haydi gel beraber söyleyeliiiiim" :KK75::KK75::KK52::KK52::KK9::KK9:
Usenmemissin hic canim yaa:KK200:
Ben sabahtan beri kendim honki ponki oldum benim ufaklik uyumuyor agliyor vs:deli: Kafam icmeden guzel oldu:KK50: sarki iyi geldi
Mikser gben gben :KK57:

Der mi der :KK70::KK70::KK70:

Kulakların çınlamıyor mu :KK70::KK70::KK70::KK70:
Mikserr:KK70::KK70::KK70: E arada bir karistirmak lazim:KK49:
Hayıııır :KK48: Bilakis "takımın bir parçası olarak" demek istemiştim. :oops:
İlahi gben gben :p
@nilsub sakın dinleme onuuu. :KK39:
Hepinize sevgiler 5. takım. :KK200: Biz çok güzel bir ekibiz. :KK5:
Tamam ya bisi demedim:KK48:
:KK68:
lydznp lydznp
:KK68:
gben gben
Takımımızın vazgeçilmezleri, neşe kaynağısınız. Eksik olmayın siz emi. :KK200::KK200:
Ben lydznp i takip ediyorum:rapci:
Bugün işyerime içine portakal dilimleri attığım detoks mataralarımı getirdim. 2 lt portakallı su içtim. Tadı ne güzel oluyormuş. Bir daha hep böyle yapacağım. Tavsiye ederim kızlar.:KK200::KK200:
Taze nane, salatalık, limon, zencefil ile de bir detoks suyu yapılıyordu galiba, değil mi? Ödeme faydalıydı.
Portakal miii :skandal: medusa38 medusa38 portakal dusmani gelip simdi ayva atsaydin dicek:KK53::KK70:

Back
X