Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar nihayet bu sabah; 65.5’im! Bütün haftalık dirençten sonra bir anda düşüyor kilo. Hafta başından beri yine takıldım diye moralim bozuktu ama herkesin de bildiği gibi sabredince bir anda düşüyor kilolar.

Geçen haftaki kilom:66.2
Bu sabahki kilom: 65.5 :KK71:
:KK9::KK9::KK9:
nilsub nilsub @0zlem siz geç kalmazsınız gelin hadi?

@moni sibel sonrası gel sende merakla bekliyoruz :KK200:
dediğim gibi sabah işim vardı:bicak::KK48:

Dun ben toplantiya gitmistim babasiyla halasi disari cikarmis birde fazlasiyla abur cubur yeyince ishal ve kusma oldu gece
Saat 4 te banyo yaptirmsk zorunda kaldim aglama esliginde :kızgın:
O hastaligin arasinda anne yikama diyordu:bicak:
Sonra ishali icin bir seyler icirmeye calistim sen ic dedi iciremedim :hasta: boyle yani durumlar sabahi ettik:KK23:
Bugün daha iyi inşALLAH
:KK9::KK9::KK9:

hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim gönlünüze göre versin:dua:

günaydınn:KK15:

ay haftaya benimde 7'ler partimi yapalım :rapci::rapci::rapci:
Yapalım geç kaldık :halay:

Dun ben toplantiya gitmistim babasiyla halasi disari cikarmis birde fazlasiyla abur cubur yeyince ishal ve kusma oldu gece
Sonra ishali icin bir seyler icirmeye calistim sen ic dedi iciremedim :hasta: boyle yani durumlar sabahi ettik:KK23:

geçmiş olsun tekrardan.

ay haftaya benimde 7'ler partimi yapalım :rapci::rapci::rapci:

tamam olurrr :) güldenle benim de 6'lara dönüşüm birlikte kutlansın madem ya, kendimi unuttum :KK48:

Birde bobreklerimde Kum çıktı agrilarimin sebebi buymus. Belim kasiklarim bobreklerim ağrıyor :cry:
geçmiş olsun bol su iç
Tebrikler ortim. :nazar::KK200::KK19:
bol proteinli günler sana :KK70::KK70::KK70:
sağol canım aldım çayımı elime oturdum ay yoruldum taze horoz isteyen:KK48:
günaydınlar kızlar

bazı sebeplerden giremiyorum ama elimden geldiğince diyetime dikkat ediyorum.

kilo bildirimim 88,1'den 86,8'e -1,3 %1,48

:KK52:
:KK9::KK9::KK9::KK9: oo süper

yaa inanmıyorum sanaa :bicak::bicak:

nasıl kıydın horozlaraa :110:
çok horoz oldumu kavga ediyorlar ve tavuklar yumurtlamayı azaltıyor canım mecbur ya kesicem ya satıcam ne gerek var satmaya kaynatıp çocuklara yediririm :bicak:
:KK200::KK200::KK200:

almadınki kuzum takılma sabite :KK19::KK19:
kaçamak yapma güllaç yeme :KK45: görürsün ortim :KK19:
hamilelikten sırf şu mide bulantıları yüzünden korkuyorum ilk 4,5 ay 3 kilo vermiştim ilk çocuğumda ben

haftaya çok iyi olcak eminim ben :KK19:

nilgünüm süpersin coşturduk bu hafta listeleri aynen devam :KK19::KK19:

canım tebrik ederim ama daha çok katılım yapsam süper olur. bizde listelerinden faydalanmış oluruz. :KK50:
hadi bakalım her hafta böyle olalım:KK19:

Tatlım şunu anladım aslında ben haftada 1 kilo falan veremiyorum. Hele birde spora sarınca abartıyorum kas da geliyor. Diyorum tartıyı boşver ayna candır :KK48: az elbet bu yağlar azalacak ve kiloda gidecek. Önemli olan benim düzeni bozmam. bende bozmayacağım. En geç 6 ay verdim kendime final için :KK53::KK53::KK53:
canım mesala bende şuan spor yapmak istemiyorum 74-75 olana kadar diyet yapıp sonra spora başlamak istiyorum hem direnci kırarım hemde şuan bu kiloda spor yapmak çok zor yataktan kalkamaz oldum kendimi sakatlamak istemiyorum:KK51:

Deneme
Vishenka_04.gif

Edit: aa valla oldu :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

geçmiş olsun canım daha iyi olur inşALLAH sanada kolay gelsin

Çok geçmiş olsun canım. Dilerim bugün sağlığı daha iyidir. :KK200::KK200:

ahhahahahahha aynisini dusunmustum yaaa seri katil ayarinda minnossun Gulden ve bu bi iltifat evet:KK70:

Kaptanim sen daha sık gir artik birlikte daha cok guleriz:KK73:Aman neye guldugumuze dikkat edelim artik bak aramizda testere varmis:ıslık: haberimiz yok:eek:

Su listeye girme muhabbetine her seferinde kopuyorum ya:KK70:
Elbet sikilir gider listeye girmese demisler herhalde aralarinda, sevmiyorlarsa demek :KK53: Ama sen israrla gitmemissin :KK70::KK70:Digerlerinin liste muhabbeti olunca "hay Allah fark etti yaaa:KK43:" deyip mecbur kaldilarr. Bunu bi dusun bence:deli::KK70:
ey ahali bakın beni gben gben 'in diline düşürdünüz küstüm:KK12: aynen öyle yaptılar kız sorma:KK11:

aslında gözüme az geldi 1.1 ama regliyim hala haftaya daha iyi olur bakarsın dediğin gibi :KK76:
Veeilen hic bir kilo az degil bence gunluk 100 gr aylik 3 kg yapar sen gunluk 200 gr ver bir ay sonunda en azindan 76 sin canim diger ayda kacamaksiz devam ettigin anda 74 e ulasirsin

aslında gözüme az geldi 1.1 ama regliyim hala haftaya daha iyi olur bakarsın dediğin gibi :KK76:
Ama beni dinle pazar odul ogunu yapma pazar gunu cumanin tekrarini yapip pazartesi tekrar basla derim bir ileri 2 geri olmasin o odul 2-5 kg fazlasi olanlar icin

Ama beni dinle pazar odul ogunu yapma pazar gunu cumanin tekrarini yapip pazartesi tekrar basla derim bir ileri 2 geri olmasin o odul 2-5 kg fazlasi olanlar icin
yok canım ya aslında ben yarın 1. güne geri dönsem nişasta günü de yapmak istemiyorum şuan bu sabah 2 dilim tbe yedim çünkü fena kabızlık çekiyorum ekmeği o yüzden yedim:işsiz:

Back
X