- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #272.961
Aayyyy ekspress yapacaksanız bende varımmm. Beni de alın aranıza lüppeeennTamam ortim sen dersin de ben yapmam mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aayyyy ekspress yapacaksanız bende varımmm. Beni de alın aranıza lüppeeennTamam ortim sen dersin de ben yapmam mı![]()
Hoşgeldinnnn o zaman.tabiki kabul ediyorum.37 yaşındayım. 2 tane oğlum var. Öğretmenim.Daha önce de dukan yapmıştım ve 1 ayda 7 kio vermiştim ancak aşamalarını tamamlayamadım. Bu sefer daha kararlı başladım umarım başarabilirim
Sen zaten ekspress yapmiyormusunAayyyy ekspress yapacaksanız bende varımmm. Beni de alın aranıza lüppeeenn![]()
Buradayımbu arada artıda olan hanımlar özelden mesaj atabilir mi? ona göre bişiler ayarlayalım?
lydznp kuzucum seni medusaya emanet ediyorum, o çözecek senin ödemi dur
medusa38
@bluedolphin canım sanıyorum ki artıda değilsin dimi?
prensesss016 kuzucum sende aynen devam et, bi önceki haftanın altı olsun inşallah.
moni ablacım yoğunsun, gel artık özlüyoruz
@besbb9 @esd_04 kızlar yoksunuz? artı gelmeyin bari ya.
@nilsub @0zlem kuzumlarım siz aynen devam :)
balpamuk canım sende de sıkıntı yoktu dimi? taşındın yerleşebildin mi?
@gben canım sende durumlar ne? hastalıkla bıoğuşuyosun ama artıda mısın onu bi yaz hele, olmazsa sana yarına uygun bişiler yapalım.
morordek bu hafta hiç tartılmadın, artı değilsin dimi?
(herkese yazıyom sende mecburi kilo vercen)
toplight kaptaniçelerin en tatlışı, gözün aydın, sigara bitti gitti, kilolar da gidiyo zaten, artıda değilsin dimi?
fancynancy menüler süper dünürüm, spor olmasa da menüyle kurtarıyosun, tartıldın mı bu ara?
servey kuzum sende durumlar ne? uğramaz oldun?
sergerdan kuzum bdv de varsın bizde yoksun, hadi verdiklerin boşa gitmesin, gel motive ol.
@kaanin annesi gözün aydın canım, kalp atışını duymuşsunuz
zoey1616 prensesimizle yarışa girişiyomuşsun öyle duydum, bildirimler gelecek dimi?
![]()
insallah canımSağol canım. Çok takıldık bu kilolara gelirken. Artık sonu görelim![]()
evet bencede cok haklisin. Yürüyüşlerin faydasını göreceğime eminimCanım bence müsli yerine yulaf ezmesi, meyve ve süt yemek daha iyi. Bu müsli bayağı bir şekerli idi, daha doğrusu glikoz şurupluydu.
Yürüyüşlere devam. Çok faydasını göreceksin uzun vadede.![]()
sagol canimBu harika.
Azmin için tebrikler.![]()
cok gecmis olsun kötü olmus bu eger iyilestiysen daha fazla katilim yaparak verirsin canim aldigini merak etmeBuradayımkızlar hastaydım nerdeyse 1 haftadır eşim ne yaptıysa onu yedim eee bir hafta yatınca + görmek kaçınılmaz oldu tartım 79
![]()
Biz de seni bıraktı sanmıştık. Bundan sonra daha çok katılım bekliyoruz :)Buradayımkızlar hastaydım nerdeyse 1 haftadır eşim ne yaptıysa onu yedim eee bir hafta yatınca + görmek kaçınılmaz oldu tartım 79
![]()
Ordekim yaaa sen guzel bi yorumdada bulunsan birine senin su resmini gorunce ister istemez tirsiyorum yaaaBiz de seni bıraktı sanmıştık. Bundan sonra daha çok katılım bekliyoruz :)
Aysemmmmmwooowww... Servey çıkar sahneyeeee![]()
Nilgünümmm asıl sen başkasınya bi başkadır o her pazartesi artı gelir kızar kendine hafta sonu kaçtı diye sonra cuma hoppp eksi tam büyücü![]()
Vesilemmmmservey bu kızım, her pazartesi +3 skandal modunda gezer cuma eksi kilo paylaşır. alışırsın bu da sana ders olsun.
HahahhaOrdekim yaaa sen guzel bi yorumdada bulunsan birine senin su resmini gorunce ister istemez tirsiyorum yaaa![]()
çok geçmiş olsun canım kuzun inşallah daha iyidirDun ben toplantiya gitmistim babasiyla halasi disari cikarmis birde fazlasiyla abur cubur yeyince ishal ve kusma oldu gece
Saat 4 te banyo yaptirmsk zorunda kaldim aglama esliginde
O hastaligin arasinda anne yikama diyordu
Sonra ishali icin bir seyler icirmeye calistim sen ic dedi iciremedimboyle yani durumlar sabahi ettik
![]()
hoşgeldinmerhabalar umarım beni de araniza alırsınız
geçmiş olsun canımBuradayımkızlar hastaydım nerdeyse 1 haftadır eşim ne yaptıysa onu yedim eee bir hafta yatınca + görmek kaçınılmaz oldu tartım 79
![]()
inşallah kaptanımKizlar cok guzeldi bu hafta sonucumuz hepinizi tebrik ederimmoni canim sende haftaya telafi edersin bu hafta cok misafirin kosturman vardi eminim haftaya guzel bir sonucla geleceksin
Hos geldinşu anki kilom 76.8 hedef kilom 62
Simdi daha iyi saol cnmçok geçmiş olsun canım kuzun inşallah daha iyidir
hoşgeldin
geçmiş olsun canım
inşallah kaptanım![]()
selam canim benimle yarışıyordun. Ama olsun wendigomlada yarisabiliriz ben artik herkesle yarisiyorum. Menu guzel afiyet olsun canimSelam selam kızlarwendy hadi yarışalım o zaman evet bugünden itibaren bildirimlere başlıyorum valla kimle yarışacağımı unuttum ama özür dilerim kafam yerinde değil vallahi hadi başlayalım o zaman
Sabah :
Yarım dilim kepek ekmek
Peynir yedim çok değil
Bir kaç parça avakado
Domates
Bir tatlı kaşığı belki daha fazla kendi yaptığım fıstık ezmesi
Ara :
Bir mandalina
İkinci ara:
İki ceviz
Bir kuru hurma
Akşam:
İki kaşık bulgur pilavı
İli üç kaşık nohut yemeği
Salata
60 dk eliptik yaptım
100 squat 50 iç bacak çalıştım
Soda Yeşilçay kürüne başladım bir ay yapacağım
Sabah geceden koyduğum ceviz suyunu içtim 1.5 lt su içtim ama daha içerim benden bugün böyle![]()
evet sonuc cok guzel 5. Olmusuz cok sevindim haftaya insallah ilk uce gireriz bunun icin ben calismalarimi hizlandirdimKizlar cok guzeldi bu hafta sonucumuz hepinizi tebrik ederimmoni canim sende haftaya telafi edersin bu hafta cok misafirin kosturman vardi eminim haftaya guzel bir sonucla geleceksin
evet canim borekler kotu olmus. Kacamak yaptigimiz hergun arti cikmaya mahkumuz. Yarin telafi ederisin canimKızlar biraz kaçamaklarım oldu benim bugün ilk defaama bugün genel olarak bi gariptim sanki bir türlü doymak bilmedim. Sanırım reglim yakın.
Yediklerimi unutmadan yazayım da yatayım;
Sabah;
-2 haşlanmış yumurta
-2 dilim peynir
-1 ince dilim ananas
Ara:
-türk kahvesi
Öğle;
-pırasa böreği
Ara;
-4 yk nohut (susuz)
-1yeşil elma
-dukan bira
Akşam; (19.30)
-pırasa böreği
-1 parça mango
Sabaha güzel haberlere uyanırız umarım.![]()
Buradayımkızlar hastaydım nerdeyse 1 haftadır eşim ne yaptıysa onu yedim eee bir hafta yatınca + görmek kaçınılmaz oldu tartım 79
![]()
Selam selam kızlarwendy hadi yarışalım o zaman evet bugünden itibaren bildirimlere başlıyorum valla kimle yarışacağımı unuttum ama özür dilerim kafam yerinde değil vallahi hadi başlayalım o zaman
Sabah :
Yarım dilim kepek ekmek
Peynir yedim çok değil
Bir kaç parça avakado
Domates
Bir tatlı kaşığı belki daha fazla kendi yaptığım fıstık ezmesi
Ara :
Bir mandalina
İkinci ara:
İki ceviz
Bir kuru hurma
Akşam:
İki kaşık bulgur pilavı
İli üç kaşık nohut yemeği
Salata
60 dk eliptik yaptım
100 squat 50 iç bacak çalıştım
Soda Yeşilçay kürüne başladım bir ay yapacağım
Sabah geceden koyduğum ceviz suyunu içtim 1.5 lt su içtim ama daha içerim benden bugün böyle![]()
Kızlar biraz kaçamaklarım oldu benim bugün ilk defaama bugün genel olarak bi gariptim sanki bir türlü doymak bilmedim. Sanırım reglim yakın.
Yediklerimi unutmadan yazayım da yatayım;
Sabah;
-2 haşlanmış yumurta
-2 dilim peynir
-1 ince dilim ananas
Ara:
-türk kahvesi
Öğle;
-pırasa böreği
Ara;
-4 yk nohut (susuz)
-1yeşil elma
-dukan bira
Akşam; (19.30)
-pırasa böreği
-1 parça mango
Sabaha güzel haberlere uyanırız umarım.![]()