Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yürüyüş en masumu, 1 saat olmasa da 20 dk ile başlayabilirsin bence. Tabi sıkı sıkı sarınarak.

Sanırım boyunluğu takmayı kabul edersem eşimde onay verir ;) gerçi ben gidecek olduktan sonra kim tutar beni de işte sonra yamulursam ben sana dememişmiydim diye beni yer onun önüne geçmeye çalışıyorum açıkçası yoksa kim takar Yalova Kaymakamını :D her türlü üste çıkarım nasılsa :D

Geçen büyük kıza önce göz kırptım sonra hangi nedenle başladığımı hatırlamadığım numaradan tripe girdim :D
Eşim şok len numaramı ciddi mi anlamıyorum dedikçe hmmm tabi işine gelmeyince anlamazsın diye tripe devam ettim :D en son büyük kızım yeminle Anne sen çok fenasın diye gülmeye başladı :D eşimde bak sorma ben neler çekiyorum diye gülüyor :D beni Tripli erken diye çağırdılar o gün yatana kadar :D yani her türlü tribimi atar hedefe ulaşırım da ağrım olursa diye çekiniyorum ;) gerçi yürüyüşe izin verdi doktorda sonrasında hep ağrım oluyor diye çıkamıyorum pek ;)

Gerçi dediğin gibi kısa süreli başlayıp zamanla süreyi uzatabilirim ;)

Kızlar biz dün damat bohçası götürdük yaa... beni gören herkes tip mide ameliyatı mi oldun diye sordu :KK70::KK70::KK70:
Bende tabiki sağlıklı beslenip spor yapıyorum dedim.
Masa öyle doluydu ki o poğaçalar börekler keteler aman ALLAH'ım öyle güzel görünüyorlardı ki. Ama ben yeşil mercimek salatasi yedim sadece.
Iclerinde beni tanımayanlar oldu.:KK70::KK70::KK70:

Kızlar biz dün damat bohçası götürdük yaa... beni gören herkes tip mide ameliyatı mi oldun diye sordu :KK70::KK70::KK70:
Masa öyle doluydu ki o poğaçalar börekler keteler aman ALLAH'ım öyle güzel görünüyorlardı ki. Ama ben yeşil mercimek salatasi yedim sadece.

En büyük lezzet bu işte :)

Selam hanımlar
Bu ara pek sık giremedim kusura bakmayın. Hafta sonu şehir dışına arkadaşların yanına gittik. Onun öncesinde de hocamın istediği şeyleri yetiştirmek için sabah akşam çalıştım adeta. Bu hafta izinliyim. Annem memlekete gitti biz de hafta sonuna doğru oraya geçip hep birlikte döneceğiz. Bu hafta pek aktif olamam ama haftaya aynen devam :)
Hepinizi öpüyorum. Tatsız olaylar bizim takımın neşesini bozmasın :KK36:

O kadar mı Ayse m merak ettım yaaa before after. Bekliyorum hem de hemennnn

Yerde 100 tl gorsen bu kdr sevınmez ınsan dımı:KK70:supersın süperrrrr

Selam hanımlar
Bu ara pek sık giremedim kusura bakmayın. Hafta sonu şehir dışına arkadaşların yanına gittik. Onun öncesinde de hocamın istediği şeyleri yetiştirmek için sabah akşam çalıştım adeta. Bu hafta izinliyim. Annem memlekete gitti biz de hafta sonuna doğru oraya geçip hep birlikte döneceğiz. Bu hafta pek aktif olamam ama haftaya aynen devam :)
Hepinizi öpüyorum. Tatsız olaylar bizim takımın neşesini bozmasın :KK36:
Kuzum keyfin yerinde olsun buralari merak etme
Benım modum haftasonu cok dusuktu taaa kı 25 bedene sıgdıgımı gorene kadar sonra yukseldınde yukseldıııııı masallah
Seni bi daha listeye almayacam kep ini da taktin bak mezun oldugum halde bir kepim bile yok :(

İyi akşamlar kızlar :) Yarın 3 günlük ayran detoksuna başlıyorum. 3 günde en az 3 kilo verdiriyor diye iddalar var :KK48: Bakalım bende ne kadar etkili olacak. Cumaya kadar önemli bir düşüş olursa süper olur. :)

Bugünkü menüm;
Sabah: meyveli yulaf ezmesi, 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün: T.kahvesi, 1 yemek kaşığı blueberry
Öğlen: 1 dilim etimek, 1 kase baharatlı yoğurt
Ara öğün: Beyaz çay, 1 ceviz, 2 kuru kayısı
Akşam: fırında balık, salata
Ara öğün: Kiraz saplı çay, 1 maden suyu(yarım bardak kefir karıştırıldı)

2,5 litre su
20 dk eliptik, 200 ip atlama, 20 dakika bölgesel hareketler

Kaçamak var 2 çatal annemin yaptığı kekten yedim :( (onu yediğim için ekmek haklarımı kullanmadım ama :) moni moni gben gben

Ayy bana da bir gün diyeceklermi seni tanıyamadık diye :mad: :)

merhaba kızlar, neler olmuş böyle, çok üzgünüm ya, modum düştü resmen.
Bende cok uzuldum maalesef :KK43:
Tattın sabah sabah sana komplo kurmuş:KK48:
Hem ne komplo. Neyse ki evdeki herkesin kilosu 10kilo az veya coktu tarti bozulmus:KK53: Annem sabah aksam ustune cikarsan olacagi buydu dedi ihale bana kaldi:KK70:
o değil de o kep'i çok beğendim, acilen almam lazım, kazen vermekten vazgeçmeden :)

hedefi yukarı mı çeksem :KK70::KK70:

68 olsun hedefim :rolleyes:
Bende cok begendim bana cok yakisir:KK8: Ortim sana da yakisir bize hemen kep lazim:KK5:
Modum düşük diye diyeti bıraktım kendimi yemeğe verdim sanıyorsunuz dimi?

Yok öyle yağma; yürüyüş başlasın :)
Yuruyusu ruyamda goruyorum artik ozledim 2 saatlerimii:cry:
O değil de hala yürüyom.

Hani 5 mesaj kuralı?
Ben misafirlikteydim cortladi tum gunum totom yer gormedi:confused:
Kızlar cuma sabahından beri tartışmıyorum. İlk defa bu kadar uzun yuttum kendimi ama öyle karar aldım hergün 100-200 gr görmektense büyük değişimler görmek istiyorum sanırım ama cumayıda sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada perşwmbede regl olmam gerekiyor çok fena denk geldi
Bende mecburiyetten tartilamadim meraktan ölüyorumm.
45 dakika -4 derecede ıssız bir parkta yürüyüş yapıldı:KK55:kurda kuşa yem olma pahasına:KK70::KK70::KK70:
ohh yarasinnn:KK73:
Yaaa ne sahane bir histir buuu:KK11: cok kiskandim :KK11:
Yarin takima geldigimde "ay bu incecik olcak hanim da kim" diye arkamdan konusur gibi yapin mitivi oluyum:KK19:
Benım modum haftasonu cok dusuktu taaa kı 25 bedene sıgdıgımı gorene kadar sonra yukseldınde yukseldıııııı masallah
25 nedir yaa, bu sayiyla tek bagdastirdigim 5in karesi olmasi, 25 diye beden mi olur:KK53:
Kuzum keyfin yerinde olsun buralari merak etme

Seni bi daha listeye almayacam kep ini da taktin bak mezun oldugum halde bir kepim bile yok :KK43:
Kaptanim kepini sana versin servey yarismaya geri girsin:KK48:
Cumaya kdr haftaıcı boyunca bısey denıyorum bugunum basarılı bakalım inş guzel etkı alcam :halay:
Yine bir gizemli hallerr:KK11: Bu sirlari bizle paylasmiyorsun sonra tartida 78 kilo cikiyorum:KK53:
Bu hafta yarısalım dedıgımde gben gben den bır atak beklemiştim ama cicimden ses çıkmadı nıye kı laaaaaa:KK45:
Boyumun olcusunu aldigim icin olabilir mi:deli: Bir derede iki kere yikanilmaz:KK70:
İyi akşamlar kızlar :) Yarın 3 günlük ayran detoksuna başlıyorum. 3 günde en az 3 kilo verdiriyor diye iddalar var :KK48: Bakalım bende ne kadar etkili olacak. Cumaya kadar önemli bir düşüş olursa süper olur. :)

Bugünkü menüm;
Sabah: meyveli yulaf ezmesi, 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün: T.kahvesi, 1 yemek kaşığı blueberry
Öğlen: 1 dilim etimek, 1 kase baharatlı yoğurt
Ara öğün: Beyaz çay, 1 ceviz, 2 kuru kayısı
Akşam: fırında balık, salata
Ara öğün: Kiraz saplı çay, 1 maden suyu(yarım bardak kefir karıştırıldı)

2,5 litre su
20 dk eliptik, 200 ip atlama, 20 dakika bölgesel hareketler

Kaçamak var 2 çatal annemin yaptığı kekten yedim :KK43: (onu yediğim için ekmek haklarımı kullanmadım ama :) moni moni gben gben
Centik centiktirrr diig mi moni moni . Bittin sen:KK62:
Ayy bana da bir gün diyeceklermi seni tanıyamadık diye :mad: :)
Bana daa bana daaaa:KK3:
Sizi tanıyamadım ben yaaaa cok degısmıssınız
Gercektennnnn:KK45:
O gun bugundurr:KK45:
:KK70::KK70::KK70:

Back
X