- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #274.081
@gben allah aşkına cok mu aradın bu kullanıcı adını
Her okudugumda bana geber dıyormusun gibime geliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun. Sende betüş gibi arada takıl. Ipin ucunu bırakmaGünaydınlarrr.
Kızlar ben affınızı isteyecdğim.
Okul çocuk ev hepsi bir arada yetişemezken bir de takıma girmek benim için değilmiş. Çünkü bursya vakit ayiramıyorum.
Size de haksızlık yapmak istemiyorum.
Yazın benim için uygun takım.
Kızlar hakkınızı helal edin
Patatesin içinde nişasta var. Soğukken glisemik indeksi 57yken sıcak patates 100e yakın. 100 zaten şeker. Yani şekeri hızlı yukselttigi için ve nişasta olduğu için tüketmemekte fayda var. Ama canım çok çekti yemek istiyorum dersen 1dilim ekmek yerine 1 orta boy patates (soğuk) tüketebilirsin. Öğrencinin demirbaş proteini yumurta. Arada tavuk balık tüket ama. BiM de 7yada 9tlye dondurulmuş uskumru var. 4adet fileto. Fiyatı da çok uygun. Tavsiye ederim. Öğrenci ziyafeti yaparsiniz![]()
Sağol canım. InşALLAHmaşşallah vallahi yaa azmin zaferi resmen darısı başıma olsun inşallahhh![]()
Yanına salata ayran süper 3'lu.Patates de çok tüketmiyorum ama evde en çok bulunan o oluyor genelde bitmiyor .Bugün tavuk sote yapabilirim aslında .Buzlukta vardı biraz![]()
Merhaba,12 Şubat 2018 tarihi itibari ile geçerli olan yeni kararları lütfen okuyunuz:
https://goo.gl/bdMKho kararları okuyan henüz 11 kişi lütfen son kararları okur musunuz ?
EveetYanına salata ayran süper 3'lu.![]()
Sağol canımGeçmiş olsun kuzum ortim![]()
Bogazlarrrrımmmkıko alma nedenını buldukkk sonunda
![]()
Sağol ponçik monişim gel kahve yapacağımGeçmiş olsun nilgüş![]()
Menü ve spor muhtesem.. Böyle devam edersen sen de muhtesem bir fizige sahip olacaksın canım..Merhabalar Arkadaşlar,
Dün yediklerim şöyle:
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim light beyaz peynir
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 3 ızgara köfte, domates, biber, az miktarda piyaz (yağsız)
Ara Öğün: 1 yeşil elma
Akşam: Haşlanmış yoğurtlu biberli karnabahar, zeytinyağlı havuç, patates, kapya biber, fasulye yemeği
Ara Öğün: 1 fincan Türk kahvesi
* Su: 3 lt
* Spor: Dün Doris'in squatgirl uygulamasında Karın Challenge'ı (ABS Challenge) başladı. 21 günlük challenge'ın ilk gününde şu egzersiz videolarını yaptım:
"Tek yürüyüşle 200 kalori yakıyoruz" videosu (35 dak)
"En etkili alt karın eritme egzersizleri" videosu (18 dak)
Gün içerisinde de yürüyüş yaptım. Gün sonunda 10032 adım oldu.
Kaçamaksız ve bol sporlu bir gün geçirdim.
Sevgiler hepinize. Gününüz güzel geçsin.![]()
Bugün ben de 10000 adımı tamamladım..Belki devamı gelir..Bugün egzersiz planımda Doris'in "en etkili karın kası egzersizleri" videosu var.
Yürüyüşte de 10000 adımı hedefliyorum inşallah.
Bir kac gündür ben de eklemiyorum sanırım..kızlar Gmail tabloyu şubat sonuna kadar uzattım. sporlarınızı ekleyin lütfen.
Özlem ve Gülden haricinde kullanam olmadığına göre kimse spor yapmıyor demek ki. Bunu da hatırlatayım.
Ölçüler tablosunun da zamanı gelmiş. Yeni ölçüler alınıp girilsin. Kendimizi kontrol edelim. Ne yapmışız nereye gelmişiz değil mi![]()
Gecmis olsun canum..Tünaydın kızlar boğazlarım şişmiş gece ateşim çıktı hayvanlara gittim geldim sağlık ocağına aile hekimi ne ilaç yazdı geldim kızı okula yolladım bir yattım şimdi kalktım![]()
Şekerden bahsedince aklıma geldi. Annemin cihazıyla olctum birkac gun once acliķ sekerim 104'e düsmüş.Patatesin içinde nişasta var. Soğukken glisemik indeksi 57yken sıcak patates 100e yakın. 100 zaten şeker. Yani şekeri hızlı yukselttigi için ve nişasta olduğu için tüketmemekte fayda var. Ama canım çok çekti yemek istiyorum dersen 1dilim ekmek yerine 1 orta boy patates (soğuk) tüketebilirsin. Öğrencinin demirbaş proteini yumurta. Arada tavuk balık tüket ama. BiM de 7yada 9tlye dondurulmuş uskumru var. 4adet fileto. Fiyatı da çok uygun. Tavsiye ederim. Öğrenci ziyafeti yaparsiniz![]()
eline sağlık ohh miss.afiyet olsunSağol canım
Sağol ponçik monişim gel kahve yapacağım
benimde eben diye okuyasım geliyor
![]()
bu çok güzel bir haber. yakında daha da iyi olacak. bu onun sinyali işteŞekerden bahsedince aklıma geldi. Annemin cihazıyla olctum birkac gun once acliķ sekerim 104'e düsmüş.![]()
sağol canım motive için :) Ben bu gazla bugün kesin 1 kg veririmSizi tanıyamadım ben yaaaa cok degısmıssınız
Gercektennnnn
O gun bugundurr![]()
Helal olsun canım. Bugün 10000 adım yapmana çok sevindim. Bence devamı gelir, sen yaparsın.Menü ve spor muhtesem.. Böyle devam edersen sen de muhtesem bir fizige sahip olacaksın canım..
Bugün ben de 10000 adımı tamamladım..Belki devamı gelir..
Bir kac gündür ben de eklemiyorum sanırım..
Gecmis olsun canum..
Şekerden bahsedince aklıma geldi. Annemin cihazıyla olctum birkac gun once acliķ sekerim 104'e düsmüş.![]()
Afiyet olsun. totale bakınca ekmek sınırını aşmamışsın. Sabahta olduğu için bence göz ardı edilebilir ama... bilemedimMerhabalar,
Bugünkü menümü erken yazabilir miyim acaba?
Akşam eve gidince spor yapmam ve yemeğimi yiyip oturmam geç olabiliyor. Unutmadan yazayım şimdiden.
Sabah 5 yeşil zeytin, cherry domates, maydanoz, simit yedim. (Arkadaşlar "simit" yasaklar içinde mi? 4 dilim ekmek yerine geçiyor ya, bilemedim. Çok canım çekti, aşırı derecede. Evden de ekmek getiremeyince işyerimden alıverdim. Her akşam bir sonraki günün kahvaltısını hazırlamalıyım muhakkak.Bazı günler ihmal ediyorum.)
Öğle yemeğinde 1 kase sebze çorbası ve 2 yemek kaşığı yoğurt ve 2 adet etli biber dolması yedim.
Öğlen arkadaşımla buluştum filtre kahve içtim. Sonra tempolu yürüyüş yaptık, 20-25 dakika kadar. Şu an 8062 adımdayım.
Akşama kadar 10000 adım yaparım inşallah.
Öğleden sonra ara öğününde 1 portakal yedim, 1 bardak ayran içtim.
Spordan iki saat önce enerji verecek bir şey yemeliyim. Hocamız öyle öneriyor. Saat 16:30'da ben de 25 gr.lık süzme peynir yedim tam buğday ekmeği ile. Eve gidince 18:30-19:00 gibi spora başlarım. Bugün 20-25 dakikalık bir egzersiz varmış yapmamız gereken. Onu tamamladıktan sonra akşam yemeğimi yerim.
Akşam yemeğimde 1 adet biftek ve zeytinyağlı pırasa yiyeceğim.
Yemekten sonra 1 fincan Türk kahvesi içerim.
Suyum 3 lt olur.
Kaçamağım var mı acaba? Onu bilemedim.
"Simit" için ceza puanı alır mıyım?
Normalde diyetisyenim günde 6 dilim esmer ekmek veriyor.
Simit=4 dilim ekmek,
Çorba=1 dilim ekmek,
1 dilim tam buğday ekmeği ile
bugün toplamda 6 dilim ekmek yemiş olacağım.
İyi akşamlar. Sevgiler.![]()
Arkadaslar monicigimin bu mesajini okuyanlar lutfen begen butonuna bassinlar su ana kadar sadeceseaBahAR :
Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.
KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır.
İlgili takımlar bir sonraki etapta yarışma dışı kalır. Yarışmaya dahil oldukları etapta, ortalamalar ikiye bölünür.
Tekrarı halinde bir kez daha yarışma dışı kalacaktır.
Üçüncü kez aynı sebepten yarışma dışı kalan takım üyeleri ve yönetim kadrosu diskalifiye edilerek, takım kapatılır.
Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.
KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle ben değerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.
KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Ben gerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.
KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.
KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.
İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.
Merhaba,
Tekrar paylaşmak durumundayım.
Sevgiler![]()
Yani benden bahsediyor, mezun oldum gittim korumak için devam etmedim sonra bir istahim açıldı öyle böyle değil bir günde 2 tam beyaz ekmek yediğim olduBak takımla ilgili yazdıklarına cvp yazacaktım unuttum.
Takım önemli. Takımdan koptuğun anda iştahına yenik düşersin. Biz yemek yemeyi sevdiğimiz için buradayız. Yemek yemeyi sevmeyenler "nasıl kilo alırım" topiğinde geziyorlar![]()
Çok geçmiş olsun bugün Nasılsınizgünaydın şirin pisicikler
geceyi ağrıyla geçirdim şu anda da devam ediyor.dün üşüttüm mü ne oldu bilmiyorumsol göğsümün altı ve yanı tutulmuş gibi,dokununca da ağrıyor
malum sebepleri okumaktan menü de paylaşamadım,kaçamaksız sağlıklı ve düzgün menülerim o yüzden yazmıyım
O, 79 görülecek![]()