- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #274.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deniyim kaptanım sağolasın.sabahı sabah ettim.çok biçimsiz yer ,o sorun teşkil ediyor.hayattan soğudum dünden beri resmen.
Çok geçmiş olsun canım. Kötü yapar tutulmaDeniyim kaptanım sağolasın.sabahı sabah ettim.çok biçimsiz yer ,o sorun teşkil ediyor.hayattan soğudum dünden beri resmen.
Bende dizi izlerken genelde ütü yapıyorum :) Sıkıcı olan ütü zevkli hale geliyor bu şekilde![]()
Bende utc yi actim ama aradaki bolumler olmayinca sacma geliyor
Sen ki utc topigine bana bildirim niye geliyor diye hallenen hatundun
Ben de utc tabi kiiii
Bebeler uyusun da büyüsün![]()
Menüm:
Sabah: 1 yumurta, elmalı yoğurtlu yulaf ezmesi
Ara öğün: T. Kahvesi, 1 ceviz, 2 kuru erik
Öğlen: detoks çorbası (ayranlı)
Ara öğün: light kefir, 1 kuru kayısı
Akşam: detoks çorbası
Ara öğün: 1 avuç kabuklu yer fıstığı
Su: 2,5 litre
Spor: callanetics 1 saat ( Bu arada feci birşeymiş sabah 8:00 de yaptım hala bacaklarım ağrıyorilk defa bugün yaptım bakalım yarın yapabilecekmiyim :)
Kaçamak yok :)moni
gben
ahhahahahaha ortime bakk topik mi bastin neden bildirim geliyor diyekoptum ya alemsin
wendy
callaneticse ortak ciktii bende yapiyorum![]()
Ogle yemegine surda ne kaldi? Diren wendigo direno değil de çok güzel kahvaltı ettim ama doymadımkeşke 2 yumurtalı omlet yeseydim..
Ogle yemegine surda ne kaldi? Diren wendigo diren![]()
Bunu yesen aksam icin hafif bir sey ayarlasan?yaa öğle yemeği de uygun değilmiş bana, kadınbudu köfte ve patates salatası, başımın çaresine bakçam artık.
Bunu yesen aksam icin hafif bir sey ayarlasan?
Bilincli diyetciakşam smoothie yapçam yine ama bunu yiyemem yaa, hem pirinç hem patates yok vicdanım el vermez. üstelikte kızartma köfte.
Bilincli diyetciNe yedigini yaz merakla bekliyorumm
![]()
Afiyet olsun en sevdigim kurtariciAçlık bastırsın diye kaaveye verdim kendimi :)
Afiyet olsun en sevdigim kurtarici![]()
Doğurur doğurmaz burdayımAlemsin canım yaaa.... ölçülü ye ve hamileliğin tadını çıkar. Bebiş doğup ek gıdaya başladıktan sonra yine buradasın. Belkide @morordek gibi kenardan kenardan 2.mezuniyetini yaşayacaksın.
Sen ayrıca sakın ol ki... bebiste sakın bi bebek olsun![]()