Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğrenciyim , öğrenci evinde ne yapabiliriz :KK48: malzemeler sıkıntı değil markete uğrayacam eve giderken

öğrenci evi diyince aklıma makarna geliyo bi tek :KK48:

şimdi sen diyete uygun bişiler hazırlarsın da arkadaşlarına uyar mı? fırın var mı? mesela ben olsam orta boy bi balık alır güzelce fırınlarım. yanında da koca salatayla ama pizza düşünen kişilerin önünce balık koyunca hoş olayabilir :KK48:

selam kızlar dün kü menüm,

sabah yazmasam daha iyi pastane işi bişiler gitti işte bundan dedim iştahıma dur diyemiyorum diye dün :((

öğlen
tavuk ızgara
çorba
salata

ara yok

akşam
çok yedim yaa patates köfte yedim hemide kızartma bide çikolata yedim oohh

giderek daha şişmanlıycam sanırım onca çabayla verdim arkadaş insan psikolojisi neden boğaza endeksli ki

kızın bana lütfen

öğrenci evi diyince aklıma makarna geliyo bi tek :KK48:

şimdi sen diyete uygun bişiler hazırlarsın da arkadaşlarına uyar mı? fırın var mı? mesela ben olsam orta boy bi balık alır güzelce fırınlarım. yanında da koca salatayla ama pizza düşünen kişilerin önünce balık koyunca hoş olayabilir :KK48:

Aynen öyle ya ben hem diyetimi bozmayacak hem onların sevebileceği şeyler yapmak istiyorum ama yok galiba :KK53::KK48: fırınım da yok maalesef :KK64:

sabah yazmasam daha iyi pastane işi bişiler gitti işte bundan dedim iştahıma dur diyemiyorum diye dün :KK43:(

öğlen
tavuk ızgara
çorba
salata

ara yok

akşam

giderek daha şişmanlıycam sanırım onca çabayla verdim arkadaş insan psikolojisi neden boğaza endeksli ki

kızın bana lütfen
Ya arada bir kaçamak oluyor illaki bence moralini bozma . Ödül gibi düşün , daha sıkı bir şekilde devam et diyetine

Öğrenciyim , öğrenci evinde ne yapabiliriz :KK48: malzemeler sıkıntı değil markete uğrayacam eve giderken
kısır bile pizzzadan daha iyidir.sen bol marulla yersin.kısırı sever öğrenciler.yanına közlenmiş biberler var onlardan alıp yogurtla servis edebilrisin.
tava böreği var nette 3 yufkayla yapılan onuda yapabilirsin basit ama lezzetli.ama sen yeme emi?

canım kaç kişisiniz bütün tavuk alıp fırın varsa fırında tavuk veya haşlama tavuk yaparsınız yanına da pilav ve salata kolay olur
balık severseniz hamsi zamanı tavada hamsi yada fırında hamsi ve salata

mercimek çorbayla et haşlama yedim gben'cim, diyet menüsünden aldım.
Afiyet olsunnn cokguzel bir tercih olmus:KK49:
Kim kahve :kahve:yaptı banadaaaaaaaa:KK51:

Gel ben söyleyeyim kahve getirsinler hemen :KK50:
Hiiih kesin bulustunuz iciyorsunuz, bizle maytap geciyosunuz burdan birbirinize kahve soyleyip:işsiz:
merhabalar. kedilerinizi cok begendim,bende az size takılsam olur mu?
Takil tabiiiy kaptanim soylemis senin de pisicigin olabilir:KK19:

Firinda karnibahar yapabilirsin besamel soslu kasarli, pizzadan masum ve kolay:KK54: Tabi firinin var mi bilmiyorumo_O

Yokmuş ya, tava tarifi vercez kuzuya.

Öğrenci evi demek karbonhidrat yuvası demek.

Pizza, makarna, kumpir vs işte.

Tavuk göğüs alsan sote yapsa desem o da pek ucuza gelmez tek olsa neyse.

sabah yazmasam daha iyi pastane işi bişiler gitti işte bundan dedim iştahıma dur diyemiyorum diye dün :KK43:(

öğlen
tavuk ızgara
çorba
salata

ara yok

akşam

kızın bana lütfen
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Kizz yuzde hesaplancakk yaarin persembeee napiyosunn:duduk::duduk::duduk:

öğlen
tavuk ızgara
çorba
salata

ara yok

akşam

kızın bana lütfen
Tatlim yarin persembe yarin sabah hemen tartiliyorsun cuma gun artik gelmek yok yarin aksam mumkun oldugu kadar erken yiyorsun seni sisirecek odem yapacak seyler yemiyorsun ayrica spor ve su miktarini yazmamissin spor ne yaptin bugun hem sabah hem aksam da ciss varmis umarim bol spor yapilmistir
Yapmadiysan da yarin minimum 30 dk tempolu yuruyorsun

İyi akşamlar kızlar,
Rahatsızım ,o yüzden çok uğrayamadım .okudum fakat yazamıyorum.ilaçlar etkisini gösterir inş düzelirim bi an önce ,hayattan bıktım:işsiz:
Diyetime uyuyorum , zaten canım bir şey de istemiyor.
tek temennim şu hastalığın bana ödem olarak dönmemesi.
İyi geceler

İyi akşamlar kızlar,
Rahatsızım ,o yüzden çok uğrayamadım .okudum fakat yazamıyorum.ilaçlar etkisini gösterir inş düzelirim bi an önce ,hayattan bıktım:işsiz:
Diyetime uyuyorum , zaten canım bir şey de istemiyor.
tek temennim şu hastalığın bana ödem olarak dönmemesi.
İyi geceler
Donmezzzzzz
79 buraya gelecekkkkkkkkk

Valla bugun bozdum ben de
Yoksa cumaya guzel bır sonuc benı bekleyecektıııı
Ahhhhhh delı gonlummm
Kotu seyler yemedım pek aslındaa amaaa
Neyse olsun napalım yarın var dahaaa

Keske mezun olmasaydım kımın fıkrıydı
Benim degil:KK19: Ama mezuniyetin sunu ifade ediyor, bir kere verdin, bir daha verebilirsin:21:
Gerci belki de bu yuzden tehlikeli:p
İnş canım ya :dua:
Üçüncü seferde dönersem bilemiyorum:110:
Gecmis olsun yaaa donmezsin durr canini sikma simdiden:KK19: İlla goreceksinn:KK200:
Valla bugun bozdum ben de
Yoksa cumaya guzel bır sonuc benı bekleyecektıııı
Ahhhhhh delı gonlummm
Kotu seyler yemedım pek aslındaa amaaa
Neyse olsun napalım yarın var dahaaa
Sen boyle seyler yaziyorsun yaziyorsun sonra eksi bilmemkac. Yemiyorum bu numarani artik, yeni seylerle gel serveyciiim:-)
Ablam gelecek rahat olurrrrrrr bu cuma olmazsa haftaya
O da olmazsa bu haftaaa:KK70:
Katiliyorummm illaa kii:KK31:

Back
X