Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kısır bile pizzzadan daha iyidir.sen bol marulla yersin.kısırı sever öğrenciler.yanına közlenmiş biberler var onlardan alıp yogurtla servis edebilrisin.
tava böreği var nette 3 yufkayla yapılan onuda yapabilirsin basit ama lezzetli.ama sen yeme emi?
canım kaç kişisiniz bütün tavuk alıp fırın varsa fırında tavuk veya haşlama tavuk yaparsınız yanına da pilav ve salata kolay olur
balık severseniz hamsi zamanı tavada hamsi yada fırında hamsi ve salata
Firinda karnibahar yapabilirsin besamel soslu kasarli, pizzadan masum ve kolay:KK54: Tabi firinin var mi bilmiyorumo_O

Teşekkürler kızlaar :KK68:bizde fırın yoktu ama alt katımızda kalan arkadaşımda vardı onda fırında tavuk yaptık yanına dda salata ,mis gibi oldu :KK48:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tb ekmeği
Ara: 1 browni :olamaz:
Öğlen: biraz meyhane pilavı , salata, yayla çorbası (okulun yemekhanesinde yaprak döner de vardı sadece tadına baktım )

Akşam:fırında tavuk ,salata, soda, 2 dilim tb ekmeği

Spor: 1 saat yürüyüş
SuSu: 2 lt

İyi akşamlar kızlar,
Rahatsızım ,o yüzden çok uğrayamadım .okudum fakat yazamıyorum.ilaçlar etkisini gösterir inş düzelirim bi an önce ,hayattan bıktım:işsiz:
Diyetime uyuyorum , zaten canım bir şey de istemiyor.
tek temennim şu hastalığın bana ödem olarak dönmemesi.
İyi geceler
Cnm insallah ilaclar toparlar seni de ayaklanirsin

Dünkü menümü yazayım:
Sabah
Süzme peynir (50 gr)
Tam buğday ekmeği
Öğlen
Tavuk ızgara
Salata
2 y.k. pilav
Ara Öğün:
1 armut
2 mandalina
Akşam:
3 ızgara köfte
Zeytinyağlı patlıcan yemeği
Ara Öğün:
1 adet yerli muz (Anamur muzu)
Su: 3 lt
Yürüyüş: 50 dak
10000 adım tamamlandı.
Kaçamak yok. gben gben :KK5:
Kaçamağım olursa sana yazıyordum değil mi canım? gben gben :KK19::KK200:

Selam kızlar
2gündür pek uğrauamadım. Dün sabah işe gelirken okudum yazdıklarınızı alıntılar yaptım o kadar bir arkadaşım aradı işe gidene kadar onunla konuştuk cevap falan yazamadım. İşlerim bu ara yoğun iş yerinde pek bakamıyorum. Akşamda eşim ve oğlum bana süpriz yapmışlar işyerine almaya gelmişler beni...bütün gece kutlamalar falan :KK200::21::KK37:ve bu sabah buradayım şükür :-)bu sabah regl oldum çok şişim kaç gündürde bir tatlı isteğim var ve dün gece bir kaçamak yaptım eşimle ortak bir muhallebi yedik:KK72:gün içinde menüm iyi ama
Sabah geç kahvaltı
1 muz saat 7de
Tost ayran saat 10.30 gibi
Öğle
Meyveli actıvıa
Ara
Elma
Akşam
Karışık ızgara bulgur pilavı ile
Ayran
Ara
Muhallebi :olamaz:
Su 2.5 litre
Spor 2 gündür yok

Bugünü sıkı tutuyorum ama yarından pek umutlu değilim :KK43:reglden ve muhallebiden dolayı. Artı çıkmasam o bana yeter ve ben geçen cumadan beri hala tartılmadım aslında meraktan ölüyorum :KK22:

kızlar Gmail tabloyu şubat sonuna kadar uzattım. sporlarınızı ekleyin lütfen.
Özlem ve Gülden haricinde kullanam olmadığına göre kimse spor yapmıyor demek ki. Bunu da hatırlatayım.:sinirli::sinirli::sinirli:
Ölçüler tablosunun da zamanı gelmiş. Yeni ölçüler alınıp girilsin. Kendimizi kontrol edelim. Ne yapmışız nereye gelmişiz değil mi:KK76:
Merhaba Ayşeciğim,
Ben gmail tabloyu göremiyorum.
Spor bilgilerimi giremedim.
Bana yeniden bir paylaşım linki gönderebilir misin?

selam kızlar dün kü menüm,

sabah yazmasam daha iyi pastane işi bişiler gitti işte bundan dedim iştahıma dur diyemiyorum diye dün :KK43:(

öğlen
tavuk ızgara
çorba
salata

ara yok

akşam
çok yedim yaa patates köfte yedim hemide kızartma bide çikolata yedim oohh

giderek daha şişmanlıycam sanırım onca çabayla verdim arkadaş insan psikolojisi neden boğaza endeksli ki

kızın bana lütfen
Dün bir bu işlerden iyi anlayan bir kişinin paylaşımını okudum squatgirl'de, haftada 1 gün böyle vücudun alışkın olmadığı şeyler yersek her zaman yediğinden farklı bir şey olunca metabolizma şaşırıyormuş ve bu durum kilo vermeyi tetikleyebiliyormuş. Ama spor yapmak şartıyla tabii. O olmazsa olmaz.
Senin de 1 günlük böyle bir serbest günün olmuş diye düşünelim. Diğer günlerde dikkat edersin ve spor yaparsın, telaffi edersin inşallah. Üzülme hiç, sevgiler.:KK200::KK200::KK19:

Back
X