- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #274.441
kedili kepin üstüne de takım olarak huni veriyoruzmor renkkkkkkkk en bi sevdiğim.
şimdi pusuya yatma zamanı
gben tatlım ordan bi datlu ye benden olsun.Eki Görüntüle 2112075

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kedili kepin üstüne de takım olarak huni veriyoruzmor renkkkkkkkk en bi sevdiğim.
Sen calismiyor musun bu nasil is
Patrona gben beni imzasina yazdi mi dedin![]()
kedili kepin üstüne de takım olarak huni veriyoruz![]()
Sagol biz kacamaksiz gun sayiyoruz yemiyim. Ama sana afiyet olsunmor renkkkkkkkk en bi sevdiğim.
kız gben ,hani listeyi tutcaktın liste nerde![]()
kedili kepin üstüne de takım olarak huni veriyoruz![]()
4de biten is mi olur4te biter mesaim, bu ara aşırı yoğun değilim :)
Eyvah ben yakalandim siz kacinkız gben ,hani listeyi tutcaktın liste nerde![]()
Olmaz ya kac gundur yemiyorum biseyyBaştan başlasın madem, kaybolmuş o :)
he söylemeyin siz öyle faydalı sayışmaları felan.çentik demek o .
zaten bu hafta menü bile doğru düzgün paylaşılmadı ,katılım yok.millet ortada yokOlmaz ya kac gundur yemiyorum biseyybulurum gece bilg basina gecip
![]()
he söylemeyin siz öyle faydalı sayışmaları felan.çentik demek o .
toplight kaptanım bunlar benimle faydalı bilgi paylaşmıyo
Kaptana bi tek ben yazarimhe söylemeyin siz öyle faydalı sayışmaları felan.çentik demek o .
toplight kaptanım bunlar benimle faydalı bilgi paylaşmıyo
Ben birinci oldum o zamanzaten bu hafta menü bile doğru düzgün paylaşılmadı ,katılım yok.millet ortada yokkim ne yaptı bilmiyoruz ki
![]()
monicim daha deneme suresi bitmeyen hatun lafiyla beni mi yolcann
Takimdaki yerime goz koyduuVay ispiyon ha![]()
Eveeet canımcığım.@bluedolphin istanbullu gelin günü![]()
o konu gercekten cok hassas,kaş yapayım derken göz çıkarılacak bi konu.çocuklara eğitim verellim diyoruz cocukların ilgisi oyöne kayıyor,medya vs diyoruz hastalıklı ruhlar seyrettikce örnek alıyor.bi kısım hassasiyetşerden yararlanıp provakasyon yapıyor.O değil de şu çocuk istismarı olaylarına dayanamıyorum artık, ne yapılacaksa yapmaya hazırım, yüreğim yanıyor gerçekten
Ama bu olaylarda ortaya çıkan provake olaylardan korkuyorum, çıkarız sokağa da amacı anlaşılsa ah.
Gerçekten bişeylere ön ayak olmaya, sosyal medyadan yaymaya hazırım, yeterki gerekli cezaları alsınlar..