Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mor renkkkkkkkk en bi sevdiğim.
şimdi pusuya yatma zamanı
gben gben tatlım ordan bi datlu ye benden olsun.Eki Görüntüle 2112075
kedili kepin üstüne de takım olarak huni veriyoruz:KK56:
DR0fXPoW4AAmagT.jpg

O değil de şu çocuk istismarı olaylarına dayanamıyorum artık, ne yapılacaksa yapmaya hazırım, yüreğim yanıyor gerçekten :KK42:

Ama bu olaylarda ortaya çıkan provake olaylardan korkuyorum, çıkarız sokağa da amacı anlaşılsa ah.

Gerçekten bişeylere ön ayak olmaya, sosyal medyadan yaymaya hazırım, yeterki gerekli cezaları alsınlar..

he söylemeyin siz öyle faydalı sayışmaları felan.çentik demek o .
toplight toplight kaptanım bunlar benimle faydalı bilgi paylaşmıyo
Kaptana bi tek ben yazarim:KK62:
zaten bu hafta menü bile doğru düzgün paylaşılmadı ,katılım yok.millet ortada yok:sopa:kim ne yaptı bilmiyoruz ki:silah:
Ben birinci oldum o zaman:ıslık:,
aynen kız doğru söylüyor:KK56:
gben gben gel kız yolayım az seni:KK4:
monicim daha deneme suresi bitmeyen hatun lafiyla beni mi yolcann:skandal:
Takimdaki yerime goz koyduu:skandal::skandal:

O değil de şu çocuk istismarı olaylarına dayanamıyorum artık, ne yapılacaksa yapmaya hazırım, yüreğim yanıyor gerçekten :KK42:

Ama bu olaylarda ortaya çıkan provake olaylardan korkuyorum, çıkarız sokağa da amacı anlaşılsa ah.

Gerçekten bişeylere ön ayak olmaya, sosyal medyadan yaymaya hazırım, yeterki gerekli cezaları alsınlar..
o konu gercekten cok hassas,kaş yapayım derken göz çıkarılacak bi konu.çocuklara eğitim verellim diyoruz cocukların ilgisi oyöne kayıyor,medya vs diyoruz hastalıklı ruhlar seyrettikce örnek alıyor.bi kısım hassasiyetşerden yararlanıp provakasyon yapıyor.

Back
X