Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada kızlar öğleyin tesadüfen bluedolphin arkadaşımla karşılaştık o beni tanıdı valla ayaküstü konuştuk o yürüyüşe gitti ben oğlumla ilgilendiğim için gidemedim
ama en kısa sürede bir araya gelmeye karar verdik
Görüşelim en kısa zamanda inşallah canım.
Ne güzel bir tesadüf oldu karşılaşmamız.:KK19::KK200::KK200:
Sevgiler.:KK15:

Bende birazdan yürüyeceğim, halim pek yok ama 30 dk falan yürüsem de kar.

Akşamda hafif olması için 1 yk zeytinyağı ile kabak sotelerim, yoğurtlu yerim mis gibi.
Ben imkanim olsa simdi atacagim disari kendimi az daha yuruyecemde cocuklar var :-)

Bende kızımı bırakıp çıkamıyorum yaa yoksa yürüyüşe hiç üşenmem. Ama Leslie ye çok üşeniyorum.
Bende leslie yapmam hic benim oldugum yeri sivas caddesi gibi dusun hee yer cadde magaza market bakmak istersem ic yoldan sadece yurumek istiyorsam protokol yolunu kullaniyorum o yolda lcwaiki ve defacto outletlere variyor ordada biraz goz atip yokus yukari donuyorum

Benim anlamadigim seni nerden tanidi:oha: Benden habersiz tum grup bulusup birbirinizle konusup beni araniza almiyorsunuz galiba:skandal:
:KK48::KK48: Ay ilahi gben gben ciğim , alemsin. Bak benim sezgilerim, 6. hissim filan çok kuvvetli, öyle böyle değil. :KK48::KK33:
Ben görünce hissettim, dedim, işte kaptanım. :rolleyes:
Whatsapp profilindeki fotoğrafından tanıdım kendisini. :KK5::KK200::KK200:

Bende simdi iciyorum yeni oturdum walla sabah 8:30 dan beri ayaktayim
Buyuk oglum okula gidince kahvalti yapip ciktik esimde vardi nevresim falan degistirdim mobilyacilari dolastik eve gel yemek hazirla cocuklari doyur masayi topla esimi ise gonder yeni oturabildim
Daha da bi suru is bekler beni
Allah kolaylik versinn. Mobilyacilari neden geziyorsunuz? Var miydi guzel seyler?
Bende birazdan yürüyeceğim, halim pek yok ama 30 dk falan yürüsem de kar.

Akşamda hafif olması için 1 yk zeytinyağı ile kabak sotelerim, yoğurtlu yerim mis gibi.
Bende yimirtali salata yicem:21:
Bende kızımı bırakıp çıkamıyorum yaa yoksa yürüyüşe hiç üşenmem. Ama Leslie ye çok üşeniyorum.
Leslie hic yapmadim ismi hosuma gitmiyor. Onyargima gel :D
:KK48::KK48: Ay ilahi gben gben ciğim , alemsin. Bak benim sezgilerim, 6. hissim filan çok kuvvetli, öyle böyle değil. :KK48::KK33:
Ben görünce hissettim, dedim, işte kaptanım. :rolleyes:
Whatsapp profilindeki fotoğrafından tanıdım kendisini. :KK5::KK200::KK200:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bende kimsenin numarasi yok stalklayamiyorum :skandal:

Allah kolaylik versinn. Mobilyacilari neden geziyorsunuz? Var miydi guzel seyler?

Bende yimirtali salata yicem:21:

Leslie hic yapmadim ismi hosuma gitmiyor. Onyargima gel :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bende kimsenin numarasi yok stalklayamiyorum :skandal:
Vestiyer bakiyorum cnm 2 sene once ev aldik ama esyalari yenilemedim yavas yavas basliyoruz var guzel seyler tabi olmami :-)

Sen nerelerdesin? Ben mi göremedim yoksa görünmez mi oldun bu aralar :KK70:
bi ara görünmez oldum galiba o_O

Selam canım.
@moni canım bu eşleştirme yapmışsın sağol ama besbb9 besbb9 uğramıyor bile. Ben nasıl mitivi olicim:KK57:

:temizlik:Ben geldiiiiim. Fırçam hazır. :KK48:
Yepyeni bir sayfa aç besbb9 besbb9 arkadaşım. Eskileri siliyoruz fırçayla.:temizlik::KK5:
Bugün başlıyoruz sağlıklı beslenmeye ve hareketli, sağlıklı yaşama.:KK19::KK200::KK200:
beslenmemi çok bozmadım ama sporu ve burayı boşladım :(
Pardon taniyamadik:-) kimsiniz :KK70:
haklısınız unuttunuz beni :) geldimmm büşra ben :)))

Vestiyer bakiyorum cnm 2 sene once ev aldik ama esyalari yenilemedim yavas yavas basliyoruz var guzel seyler tabi olmami :-)
Hayirli olsun eviniz, hep saglikla oturun insaallah:KK200: Evet birbirinden guzeller ya benimki de soru:duduk:
Fırsatı kaçırmadık biz de yürüyüşe çıktık oğluşla :KK200:
Yarasinn acik havaa ohh:rapci:
bi ara görünmez oldum galiba o_O

beslenmemi çok bozmadım ama sporu ve burayı boşladım :KK43:
haklısınız unuttunuz beni :) geldimmm büşra ben :)))
Hiii evett bende oyle hatirlamistim, nasilsin Kubra:confused::confused:
Saka bir yana nasilsin canim? Gecti mi is yogunlugun

Back
X