- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #275.181
Superde yoksa hedef 58 mi sifir bedenmi olacan yeter daFırsatı kaçırmadık biz de yürüyüşe çıktık oğluşla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Superde yoksa hedef 58 mi sifir bedenmi olacan yeter daFırsatı kaçırmadık biz de yürüyüşe çıktık oğluşla![]()
iyiyim canım sen nasılsın cok sükür geçti şimdi sonuç bekliyorum hayırlısıyla inş olurHayirli olsun eviniz, hep saglikla oturun insaallahEvet birbirinden guzeller ya benimki de soru
Yarasinn acik havaa ohh
Hiii evett bende oyle hatirlamistim, nasilsin Kubra
Saka bir yana nasilsin canim? Gecti mi is yogunlugun
Valla spor olsun diye değil de çocuk hava alsın diye çıktım aslındaSuperde yoksa hedef 58 mi sifir bedenmi olacan yeter da![]()
walla biz aslında dünya küçük ankara da yanyana kurumlarda çalışıyormuşuz ben bu öğlen onların kantinine salata almaya gittiğimde gülden cim tanıdı beni helal olsun valla en kısa sürede görüşmek üzere ayrıldık çok acelemiz vardı ikimizin de ama haftaya görüşürüz düşün sen koskoca ankarada aynı parkurda yürüyoruz işyerlerimiz arası 200 mBenim anlamadigim seni nerden tanidiBenden habersiz tum grup bulusup birbirinizle konusup beni araniza almiyorsunuz galiba
![]()
sen li,steye gireceğin zaman ben ilgilenememiştim seninle normalde listeye giren arkadaşlardan cep numarasını alıyorum ve kendi numaramı veriyorum arkadaşlardan cuma gün nete giremeyen olursa bana cepten ulaşıp haber veriyorlar o yüzden bende takımdaki 1-2 kişi hariç herkesin numarası benim de onlarda numaram var ama sadece acil durumlarda kullanılmak üzereAllah kolaylik versinn. Mobilyacilari neden geziyorsunuz? Var miydi guzel seyler?
Bende yimirtali salata yicem
Leslie hic yapmadim ismi hosuma gitmiyor. Onyargima gel
![]()
![]()
![]()
![]()
Bende kimsenin numarasi yok stalklayamiyorum![]()
Kaptanımsen li,steye gireceğin zaman ben ilgilenememiştim seninle normalde listeye giren arkadaşlardan cep numarasını alıyorum ve kendi numaramı veriyorum arkadaşlardan cuma gün nete giremeyen olursa bana cepten ulaşıp haber veriyorlar o yüzden bende takımdaki 1-2 kişi hariç herkesin numarası benim de onlarda numaram var ama sadece acil durumlarda kullanılmak üzere
Harika, o zaman yeni bir başlangıç yapıyorsun bugünden itibaren daha çok sporla ve kadınlar kulübüylebi ara görünmez oldum galiba
beslenmemi çok bozmadım ama sporu ve burayı boşladım
haklısınız unuttunuz beni :) geldimmm büşra ben :)))
Ayyy benim de 11 AğustosDogum tarihimden belli 26 Agustos![]()
Çok mutlu oldum tanıştığımıza Şahnurcuğum.walla biz aslında dünya küçük ankara da yanyana kurumlarda çalışıyormuşuz ben bu öğlen onların kantinine salata almaya gittiğimde gülden cim tanıdı beni helal olsun valla en kısa sürede görüşmek üzere ayrıldık çok acelemiz vardı ikimizin de ama haftaya görüşürüz düşün sen koskoca ankarada aynı parkurda yürüyoruz işyerlerimiz arası 200 m
Esimde 15 Agustos cnm oda AslanAyyy benim de 11 Ağustos
Ondan tabii
Ben Aslan burcuyum; ama yükselenim Başak burcu.
Sevgiler.![]()
Aslan'lar iyidir iyidirEsimde 15 Agustos cnm oda Aslan![]()
Oooo... ne partiler günler düzenliyoruz biz de senden saklıyoruz. Geçen gün hep birlikte peynir yaptık. İnek sağdıkBenim anlamadigim seni nerden tanidiBenden habersiz tum grup bulusup birbirinizle konusup beni araniza almiyorsunuz galiba
![]()
Benim esim on planda olmak degilde begenilmeyi sever giyimine ozen gosterir titizdir bazen cakisiyoruz ama iyidir diyelim yinede 10 yillik evliyizAslan'lar iyidir iyidir
Kalpleri temizdir.
Aslan burcu tanıdığım arkadaşlarımdan dolayı söylüyorum vallahi.
Benim tanıdıklarım ve ben de dahil çok ön planda olmayı seven aslanlardan değilmişiz.![]()
Sana özellikle yapıyoruz. Dışlıyoruz seni.Allah kolaylik versinn. Mobilyacilari neden geziyorsunuz? Var miydi guzel seyler?
Bende yimirtali salata yicem
Leslie hic yapmadim ismi hosuma gitmiyor. Onyargima gel
![]()
![]()
![]()
![]()
Bende kimsenin numarasi yok stalklayamiyorum![]()
Ooohhh... gezsin paşam. Dolaşsın temiz hava alsın.Fırsatı kaçırmadık biz de yürüyüşe çıktık oğluşla![]()
Bizim ise koca istanbulda herkes ayrı bir köşede. en yakınwalla biz aslında dünya küçük ankara da yanyana kurumlarda çalışıyormuşuz ben bu öğlen onların kantinine salata almaya gittiğimde gülden cim tanıdı beni helal olsun valla en kısa sürede görüşmek üzere ayrıldık çok acelemiz vardı ikimizin de ama haftaya görüşürüz düşün sen koskoca ankarada aynı parkurda yürüyoruz işyerlerimiz arası 200 m
aboww bak gben cim ordegim senin numarayi alip kendininkini vermeyince stalk yapamiyon sen ankaraya gel ben seni gezdiririm