Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

IMG_20180223_134118~2.webp
kahveye yeşil caya gelen:kahve::KK50:

200gr olsun bizim olsunn:halay:

Yagmurcum sana motivasyonun babasini veriyorum, beni yendin, tebrik ediyorum arkadasim:KK9::KK9::cry:

Vuhuuu hanimaga istikrarli devam ediyor:KK8:

Canimm tebrikler bende 67yi gordumm:KK73:

fensinensiiim gunaydin sende 7lere dusmussun oleyy:KK31:

Bayildim yaaa püsküüt bu isi biliyor:KK9:

Vaaay superr 5lere gecilmis:KK71:

Tebriklerrr:KK28:

cok guzel kararli devam ediyorsunn guldenn:KK49::KK15:

Oyy insaallah agrin yoktur canim:KK54:

Fazla bence kullanma, onlari bol bol icmem yuzunden 25 gunde 7kilo aldim ben cunku istahi da artiriyor:skandal:

:KK9:@balpamuk cumm islerin bitince sohbete gel ozledik

Busraa takima pek yazmadan iyi verdin:KK9:
Sağolasın canım arkadaşım.
Ben de seni tebrik ediyorum. :KK9::KK9::KK200:
Mutlu haftasonları diliyorum.:KK200::KK200::KK5:

sık dişini prensessim sıvı diyeti yapsan gider 2,7 kg 3 gün içinde :lülülü::lülülü: haa sonra sende sağlık kalır mı ben bilmem ama kepi takarsın :KK53::KK53:

şaka bir tarafa az kalmış tatlım mezuniyetine ama son kilolar biraz zor gider bırakmak yok yola devam
sıvı diyeti nasıl oluyo kaptanım yaaa bi tiyo versenizde ben hemen yapsam sıkıldım çünkü gram gram

Hicbir yere gitmiyorsun, sen mezun olunca eline cetvel vercez kilo alana meydan dayagi atcaksin:rapci:
Belki sen o 3 kiloyu verene kadar ben 10 kiloyu vercem:süslü::süslü::süslü:
bak sennn yeni rakip görüyorum karşımda :KK8:

sıvı diyeti nasıl oluyo kaptanım yaaa bi tiyo versenizde ben hemen yapsam sıkıldım çünkü gram gram

bak sennn yeni rakip görüyorum karşımda :KK8:
Canim kilonun takildigini dusunuyorsan 3 gun sp yapabilirsin ekstra hergun bir saat spor olacak ve odem atici tariflerden birini uygulayabilirsin
Birde dilara kocakin 3 gunluk programi var istersen onuda yapabilirsin oda guzel verdiriyor oda sebze agirlikli

Canim sivi diyeti diye attim yaa su hic tasvip etmedigimiz sagliksiz diyetler ama detoks yapabilirsin
evet sen söyleyince araştırdım ölürüm ben 3 günde öyle beslenirsem :ruh:hele kış kıyamet günü neme lazım:KK43: ama detokslarda bana hic yaramıyor

Canim kilonun takildigini dusunuyorsan 3 gun sp yapabilirsin ekstra hergun bir saat spor olacak ve odem atici tariflerden birini uygulayabilirsin
Birde dilara kocakin 3 gunluk programi var istersen onuda yapabilirsin oda guzel verdiriyor oda sebze agirlikli
süpersin medusacim yaaa sp cok iyi olur ama dilara kocagada bakayim simdi hemen

Baktim şimdi dilara kocagin 3 günlük diyet listesine ama o yeni baslayanlar için gecerli bence çünkü ben zaten suanda hemen hemen öyle besleniyorum ama gram gidiyor.haftaya biraz daha sporu abartip saf protein yapayim en iyisi o bana cok iyi gelmişti.

Baktim şimdi dilara kocagin 3 günlük diyet listesine ama o yeni baslayanlar için gecerli bence çünkü ben zaten suanda hemen hemen öyle besleniyorum ama gram gidiyor.haftaya biraz daha sporu abartip saf protein yapayim en iyisi o bana cok iyi gelmişti.
Tamam cnm sp iyi geliyorsa onu yap sadece izinli olarak yulaf kepehini kullan 3 litre suyunu icmeye calis hem kabiz olmazsin hemde daha guzel kilo verirsin
:KK8:

Tamam cnm sp iyi geliyorsa onu yap sadece izinli olarak yulaf kepehini kullan 3 litre suyunu icmeye calis hem kabiz olmazsin hemde daha guzel kilo verirsin
:KK8:
yulaf kepegiyle sabahları krep yapiyorum kahvaltida tuketiyorum suyumda 3 lt yi bulur gecer bile bazen ozaman biraz sporu arttirdikmi haftaya guzel bi sonuç alirim insallah

Acaba hangi listesine baktin dilara kocagin dengeleme listesi var di bir gunluk ornegi ni kopyaladim bumu
Ayyyy tabi hagtaya kalirsa buralar bak yine aklima geldi :KK17:zaten bugün ortalikta bi sessiz nerde bu kizlar :KK43:
Kalir insallah cnm burasi olmazsa dukan diyeti ve deneyimlerimiz sayfasi var diyet yontemleri topiginde sorun olursa yazarsin ama ins buna gerek kalmaz

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-05-12-25-47.webp
    Screenshot_2018-02-05-12-25-47.webp
    23 KB · Görüntüleme: 32
Back
X