• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet, utanmadan birinci oldu :KK200:
Ooo sizde sutlu tatli birincisiymissiniz
Ne isiniz var yahu bu topiklerde :KK53: guzel guzel yaptiklarinizi yiyip kilo vermek icin mi :skandal:
Ayy zaten bizim butun sorunumuz yemek yemeyi sevmek yahuu :sinirli: bu oklavayi da kendi kafama vurayim bu aksam yediklerim icin

Ne isiniz var yahu bu topiklerde :KK53: guzel guzel yaptiklarinizi yiyip kilo vermek icin mi :skandal:
Ayy zaten bizim butun sorunumuz yemek yemeyi sevmek yahuu :sinirli: bu oklavayi da kendi kafama vurayim bu aksam yediklerim icin
Elhamdülillah yemeyi severim :KK45: yediklerimizi yakiyoruz mecbur :KK45:
Herkese diyorum dur arada sana da diyeyim, yedinde ne oldu, pişmanlık yanına zarar kaldı, yemeyin :KK53:

Kimleri görüyorum, elmalı kurabiye sahibi :KK37: kuzumm nasılsın:KK200:
Neden diyet topigine geldigi aciga cikti canim yaa:KK70: Hosgeldiniz hep bekleriz:KK70:
Hamilelikti lohusalıktı emzirmeydi derken benim hormonlar hiç düzelmedi, annesinden ayrı minik kedi yavrusu görsem ağlarım.
Haaa o bende de ayni:olamaz:
Bugun menu yazmaktan izinli mi herkes
Bi gben gben i gordum herkes yazdida ben mi goremiyorum
Bu gorme muhabbetinde Arabesk filmine hasta olmustum ya :-)
gben gben sen getirdin aklima
Hemde spor yapan tek kisi benim galibaa bana bes yildiz ogretmenden imzaa:süslü:
Kaptan yediyse bizde yiyelimm yardirin kizlar:skandal::skandal::skandal:

Neden diyet topigine geldigi aciga cikti canim yaa:KK70: Hosgeldiniz hep bekleriz:KK70:

Haaa o bende de ayni:olamaz:

Hemde spor yapan tek kisi benim galibaa bana bes yildiz ogretmenden imzaa:süslü:

Kaptan yediyse bizde yiyelimm yardirin kizlar:skandal::skandal::skandal:
Kaptanin dedigini yapin yaptigini yapmayin
Irmik helvasi yedim midem bulandi afedersiniz istifra ettim:sinirli: o yuzden sakin yaptigimi yapmayin

ayrani acikirsam diye geceye sakladim:KK8::KK8: evet ya feci gaza geldim kazene esip takimlari gercekten kapatmadan o mor kep giyilecek:KK73:
Ekmek cokguzel bisey yaaa. Ama bir sureligine vedalastim artik:cry:

Gben biz sninle hemen hemen aynı başladık hatta sen benden daha düşük kilodaydın diye hatırlıyorum. Ben 63’lere indim sen hala başlangıç kilona yakınsın. Kaçamak mı yapıyorsun ne? Ya da motive değilsin. Her gün herkese sataşıp esip gürleyeceğine; Titre ve kendine gel artık....

Gben biz sninle hemen hemen aynı başladık hatta sen benden daha düşük kilodaydın diye hatırlıyorum. Ben 63’lere indim sen hala başlangıç kilona yakınsın. Kaçamak mı yapıyorsun ne? Ya da motive değilsin. Her gün herkese sataşıp esip gürleyeceğine; Titre ve kendine gel artık....
Ne guzel konustun canim balpamukum yaaa. :olamaz:Elimden tut gotur beni gittigin yeree:KK200:
Bir arti bir eksi bende yoruldum kendimden:kızgın:

Kacamaklarimi da gordun saatlerim de duzensiz motivasyonum da tam degil spor da yok:KK43::KK43::KK43:

Kacamaklarimi da gordun saatlerim de duzensiz motivasyonum da tam degil spor da yok:KK43::KK43::KK43:

Yahu toparlan, kendine gel. Şurada Mart geldi sonra Nisan Mayıs ve yaz geldi yani bu aylarda bu iş bitmiş olsun ki korumayı yaza bırakma, yazın tabii ki dikkatli olacağız yine koruyacağız ama yaza kadar bir otursun kilolarımız. Yoksa hooopp diye geri alınıyor verilen kilolar. Yarın sabah erken başlıyoruz gben! Yine benimle yarışmak istersen yarışabilirsin. Ya da tek rakibim kendim deyip devam edebilirsin! :)))) Ama kendine dürüst ol lütfen! Senin yaptığını ömrüm boyunca yaptım hiçbir şey kazanamadım. Boşa kürek çekmek çok yorucu. Zararın neresinden dönersen kar!

Yahu toparlan, kendine gel. Şurada Mart geldi sonra Nisan Mayıs ve yaz geldi yani bu aylarda bu iş bitmiş olsun ki korumayı yaza bırakma, yazın tabii ki dikkatli olacağız yine koruyacağız ama yaza kadar bir otursun kilolarımız. Yoksa hooopp diye geri alınıyor verilen kilolar. Yarın sabah erken başlıyoruz gben! Yine benimle yarışmak istersen yarışabilirsin. Ya da tek rakibim kendim deyip devam edebilirsin! :)))) Ama kendine dürüst ol lütfen! Senin yaptığını ömrüm boyunca yaptım hiçbir şey kazanamadım. Boşa kürek çekmek çok yorucu. Zararın neresinden dönersen kar!
Cok haklisin:KK200:
Tamam senleyim, ama rakip olarak degil koc olarak. Karar ver bakalim bu hafta ne kadar veriyim? Ne yapiyim? Takip et benii:110:

5. Takim Spor Listesi

1.gben
70dk yuruyus
100 twister
10dk yalanci eliptik

2.prensesss
45 dk tempolu yürüyüş
1000 ip atlama

3.

Ama ben ağlıyom @bluedolphin annesi öldü çocuğun :KK42:

İstanbullu gelin pek fena.
ah canim yaaa ilk okurken @bluedolphin in kendi annesi ölmüş zannettim :KK57: Allah iyiligini versin canim yaaa :eek:sonradan düştü jeton :KK45:Allah uzun omurler versin canim annecigine @bludolphin

Dunku menum
Sabah
1 dilim peynirli kizarmis ekmek
Süt
Öğle
Yarim simit
2 ucgen peynir
1 activia kivili
Ara
Yesil cay
3 hurma
Aksam