- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #275.441
Ooo sizde sutlu tatli birincisiymissinizEvet, utanmadan birinci oldu![]()
Ne isiniz var yahu bu topiklerde

Ayy zaten bizim butun sorunumuz yemek yemeyi sevmek yahuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo sizde sutlu tatli birincisiymissinizEvet, utanmadan birinci oldu![]()
Elhamdülillah yemeyi severimOoo sizde sutlu tatli birincisiymissiniz
Ne isiniz var yahu bu topiklerdeguzel guzel yaptiklarinizi yiyip kilo vermek icin mi
Ayy zaten bizim butun sorunumuz yemek yemeyi sevmek yahuubu oklavayi da kendi kafama vurayim bu aksam yediklerim icin
Dimi yemeyelim bu guzelmis yuttum bu lafiElhamdülillah yemeyi severimyediklerimizi yakiyoruz mecbur
Herkese diyorum dur arada sana da diyeyim, yedinde ne oldu, pişmanlık yanına zarar kaldı, yemeyin![]()
Neden diyet topigine geldigi aciga cikti canim yaaKimleri görüyorum, elmalı kurabiye sahibikuzumm nasılsın
![]()
Haaa o bende de ayniHamilelikti lohusalıktı emzirmeydi derken benim hormonlar hiç düzelmedi, annesinden ayrı minik kedi yavrusu görsem ağlarım.
Hemde spor yapan tek kisi benim galibaa bana bes yildiz ogretmenden imzaa
Kaptan yediyse bizde yiyelimm yardirin kizlarOoo sizde sutlu tatli birincisiymissiniz
Ne isiniz var yahu bu topiklerdeguzel guzel yaptiklarinizi yiyip kilo vermek icin mi
Ayy zaten bizim butun sorunumuz yemek yemeyi sevmek yahuubu oklavayi da kendi kafama vurayim bu aksam yediklerim icin
Kaptanin dedigini yapin yaptigini yapmayinNeden diyet topigine geldigi aciga cikti canim yaaHosgeldiniz hep bekleriz
Haaa o bende de ayni
Hemde spor yapan tek kisi benim galibaa bana bes yildiz ogretmenden imzaa
Kaptan yediyse bizde yiyelimm yardirin kizlar![]()
Saka yapiyordum kaptanim keske ayrinti vermeseydinnKaptanin dedigini yapin yaptigini yapmayin
Irmik helvasi yedim midem bulandi afedersiniz istifra ettimo yuzden sakin yaptigimi yapmayin
ayrani acikirsam diye geceye sakladimevet ya feci gaza geldim kazene esip takimlari gercekten kapatmadan o mor kep giyilecek
Ekmek cokguzel bisey yaaa. Ama bir sureligine vedalastim artik![]()
Ne guzel konustun canim balpamukum yaaa.Gben biz sninle hemen hemen aynı başladık hatta sen benden daha düşük kilodaydın diye hatırlıyorum. Ben 63’lere indim sen hala başlangıç kilona yakınsın. Kaçamak mı yapıyorsun ne? Ya da motive değilsin. Her gün herkese sataşıp esip gürleyeceğine; Titre ve kendine gel artık....
Kacamaklarimi da gordun saatlerim de duzensiz motivasyonum da tam degil spor da yokGben biz sninle hemen hemen aynı başladık hatta sen benden daha düşük kilodaydın diye hatırlıyorum. Ben 63’lere indim sen hala başlangıç kilona yakınsın. Kaçamak mı yapıyorsun ne? Ya da motive değilsin. Her gün herkese sataşıp esip gürleyeceğine; Titre ve kendine gel artık....
Kacamaklarimi da gordun saatlerim de duzensiz motivasyonum da tam degil spor da yok![]()
Cok haklisinYahu toparlan, kendine gel. Şurada Mart geldi sonra Nisan Mayıs ve yaz geldi yani bu aylarda bu iş bitmiş olsun ki korumayı yaza bırakma, yazın tabii ki dikkatli olacağız yine koruyacağız ama yaza kadar bir otursun kilolarımız. Yoksa hooopp diye geri alınıyor verilen kilolar. Yarın sabah erken başlıyoruz gben! Yine benimle yarışmak istersen yarışabilirsin. Ya da tek rakibim kendim deyip devam edebilirsin! :)))) Ama kendine dürüst ol lütfen! Senin yaptığını ömrüm boyunca yaptım hiçbir şey kazanamadım. Boşa kürek çekmek çok yorucu. Zararın neresinden dönersen kar!
Çok ağladım ben de coook
ah canim yaaa ilk okurken @bluedolphin in kendi annesi ölmüş zannettim
Gbencim ayrintiyi ozellikle yazdim saglikli beslenmeye alismisiz sagliksiz birsey oldugu zaman vucudun verecegi tepki bu aman ha sagliksiz birseyler yapmayinSaka yapiyordum kaptanim keske ayrinti vermeseydinn![]()
ah canim yaaa ilk okurken @bluedolphin in kendi annesi ölmüş zannettimAllah iyiligini versin canim yaaa
sonradan düştü jeton
Allah uzun omurler versin canim annecigine @bludolphin