- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #275.641
Bu arada yastigina bayildim soylemeden gecemiyecegimÇok şükür kaptanım. Bu iyi habere sevindim.
Söyledikleriniz hep aklımda olacak.
İçiniz rahat olsun bu konuda.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada yastigina bayildim soylemeden gecemiyecegimÇok şükür kaptanım. Bu iyi habere sevindim.
Söyledikleriniz hep aklımda olacak.
İçiniz rahat olsun bu konuda.![]()
Migren ağrısı gibi başağrısı oluyor mübarek. Bizim o dönemde yaşadığımız belirtiler çok benzer. Bende hiç sancı olmaz; ama ödem, bulantı, başağrısı çok oluyor öncesinde ve ilk birkaç günde. Bir de yoğunluğundan dolayı o dönemde sağlıklı beslenip, etimi vs ihmal etmeyip güçten düşmemem iyi oluyor. Kansızlığım da oluyor dönem dönem, onunla ilgili sanırım.Sorma canım sabahtan beri üzerimden tır geçmiş gibi başım da ağrıyor
Sağolasın. Beğenmene çok sevindim canım.Bu arada yastigina bayildim soylemeden gecemiyecegim
Çok teşekkür ederim canım. Beğenmene sevindim.@bluedolphin sahane bir gorsel solen hazirlamissin bize, bayildim afiyet olsun
@nilsub gecmis olsun canim
toplight tamamdir kaptanim
En kisa surede ugrayip bakacagimSağolasın. Beğenmene çok sevindim canım.
Eskişehir yolundaki Kafes Fırın'dan almıştım.
Squatgirl uygulamasini nerden izliyorsu bende mi baslasamÇok teşekkür ederim canım. Beğenmene sevindim.
squatgirl uygulamasında duvarda sağlıklı, farklı ve fit diyet yemekleri ile ilgili güzel bir paylaşım köşesi oluyor. Arada biz de tariflerimizi, diyet yemek önerilerimizi burada paylaşalım mı? Ne güzel olur.
Yaa kafes firinda yastik da mi satiliyor jeton simdi dustu genclik caddesinde de var yarin oraya bir sorayimSağolasın. Beğenmene çok sevindim canım.
Eskişehir yolundaki Kafes Fırın'dan almıştım.
Ben uyumak uzereyim ama topikte konularda oyalaniyorum 10a kadar bekleyip oyle uyuyum dedim cok erken uyursam sabah cok erken uyanirimEe kizlar hic sesiniz cikmiyor
Nerelerdesiniz
Ee sen sabah 5 te yatmamismiydin kuzumBen uyumak uzereyim ama topikte konularda oyalaniyorum 10a kadar bekleyip oyle uyuyum dedim cok erken uyursam sabah cok erken uyanirim
Mahvetti uykusuzluk![]()
Dun gece 5de ama sabah olarak mi bahsettim hatirlamiuorum. 5 a.m. de uyudum yani birkac saatlik uykuyla duruyorumEe sen sabah 5 te yatmamismiydin kuzum
Ee bosever 10 u git yat tatlim sersem gibisindirDun gece 5de ama sabah olarak mi bahsettim hatirlamiuorum. 5 a.m. de uyudum yani birkac saatlik uykuyla duruyorum![]()
O 1 dilim baklava için bana bazı sözler verilmişti? Hani nerede?Bugunku menum:
Sabah: yarim tost, yarim greyfurt
Oglen: 1 porsiyon et kavurma, 3 yk nohutlu salata, 3 yk lahana salatasi, 1 dilim baklava, 1 bardak ayran
Aksam: 1 orta alabalik, yumurta salatasi, 1 bardak salgam
Su: 3 lt olmak uzere spor 50dk yuruyus
Ay sözümü geri aldım 5te uyuyup birkaç saat uykuyla durduğunu unutmuşum.O 1 dilim baklava için bana bazı sözler verilmişti? Hani nerede?![]()
insallah kaptanim gecicek bugünlerdeCnm dun yasananlar daha oncede yazdigim gibi bir cogumuzu etkiledi ama yavas yavas toparlanacagiz
su pirasa boreginin bi tarifini yaziverseniz canim bana bi ara yazmistiniz ama hic aklimda kalmamis evde pirasa var yapayim bendeSabah pırasa böreği yedim çay ile süper di![]()
ben götürürüm sen isteAy biri de beni zorla eliptige görürse elinde kırbaç 45 dk yapmadan inme dese![]()
Bak yaaaTV nin tam karşısında![]()
Tam istedigim gibiSeninki nasıl oturmalı mi benimki manyetik oturma yeri yok ayakta
canim sen gunde 2 öğün mü yapiyorsun acaba nasil dahami etkiliKahvaltı
Muhlama
6zeytın
2sekersız cay
Yarım dılım uno denge
Oglen
Fıltre kahve
Kahve cekırdekli draje
Aksam
sebze yemegı
bır bardak yogurt
Su 2lt gectı
Aktıvıte
15.000 adım yuruyus
1saat eliptik
gecmis olsun canim evde leslie falan yapsan hem hafif bi sporCanım yapamıyorum zaten çok sportıf dağıldım ama üsten eve geldiğimde sağ bileğim ağrılı ve sıs oluyor çok bu yürüme yolumda yok halbukı
Tatli ciiiss olmusBugünkğ menüm
Kahvaltı -2tane sucuk kaşarlı tost,haşlanmış yumurtA,1tk marmelat
Ara öğün, sütlü kahve, muzlu süt,şekersiz kuşburnu
Akşam-1 dilim antrikot,yoğurtlu semizotu salatası (büyük kase), minik bir dilim balkabapı tatlısı
gunaydin rakibim neler yapiyosun sen oyle nasil bi programmis o anlat bakalim beni nasil geçiceksinGünaydın herkeseee... Bu gece 3’te uyandım ve bir daha uyuyamadım. Uzun aradan sonra midemin de acılar içinde olduğunu hissettim. :))) sanırım uyuyamadığım için....
Bugün yeni bir diyete başlıyoruz.medusa38 ’cımın koçluğuyla...
Sabah ki menümüz;
-otlu veya mantarlı omlet + Smoothie
Hadi bakalım güzel başlangıçlar olsun herkese.![]()
gunaydin kaptanimGunaydinlar guzel bir gun olsun hepimize