• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sorma canım sabahtan beri üzerimden tır geçmiş gibi başım da ağrıyor
Migren ağrısı gibi başağrısı oluyor mübarek. Bizim o dönemde yaşadığımız belirtiler çok benzer. Bende hiç sancı olmaz; ama ödem, bulantı, başağrısı çok oluyor öncesinde ve ilk birkaç günde. Bir de yoğunluğundan dolayı o dönemde sağlıklı beslenip, etimi vs ihmal etmeyip güçten düşmemem iyi oluyor. Kansızlığım da oluyor dönem dönem, onunla ilgili sanırım.

Bugunku menum:
Sabah: yarim tost, yarim greyfurt
Oglen: 1 porsiyon et kavurma, 3 yk nohutlu salata, 3 yk lahana salatasi, 1 dilim baklava, 1 bardak ayran
Aksam: 1 orta alabalik, yumurta salatasi, 1 bardak salgam
Su: 3 lt olmak uzere spor 50dk yuruyus

@bluedolphin sahane bir gorsel solen hazirlamissin bize, bayildim afiyet olsun

@nilsub gecmis olsun canim

toplight toplight tamamdir kaptanim
Çok teşekkür ederim canım. Beğenmene sevindim.:KK200::KK200::KK15:
squatgirl uygulamasında duvarda sağlıklı, farklı ve fit diyet yemekleri ile ilgili güzel bir paylaşım köşesi oluyor. Arada biz de tariflerimizi, diyet yemek önerilerimizi burada paylaşalım mı? Ne güzel olur.

Çok teşekkür ederim canım. Beğenmene sevindim.:KK200::KK200::KK15:
squatgirl uygulamasında duvarda sağlıklı, farklı ve fit diyet yemekleri ile ilgili güzel bir paylaşım köşesi oluyor. Arada biz de tariflerimizi, diyet yemek önerilerimizi burada paylaşalım mı? Ne güzel olur.
Squatgirl uygulamasini nerden izliyorsu bende mi baslasam

Bugunku menum:
Sabah: yarim tost, yarim greyfurt
Oglen: 1 porsiyon et kavurma, 3 yk nohutlu salata, 3 yk lahana salatasi, 1 dilim baklava, 1 bardak ayran
Aksam: 1 orta alabalik, yumurta salatasi, 1 bardak salgam
Su: 3 lt olmak uzere spor 50dk yuruyus
O 1 dilim baklava için bana bazı sözler verilmişti? Hani nerede? :sopa:

hayırlı geceler pisiciklerim:KK3:
çok mutlu mesudum ,Baharım püsküütüm yuvasına döndü, şenlendik:KK36:
2 gündür fıldır fıldır dışarılardayım:KK55:çok keyifli 2 gün geçirdim:21:dün lydznp lydznp ayşem ve inatettimolacak inatettimolacak özgem ile birlikte:KK200:
bugün de annem ve ablamlaydım:KK28:
şu an yorgunluktan ve uykusuzluktan bayılmak üzereyim:ruh::ruh::ruh:
bu haftam duygusal depremlerle geçti,mutsuz oldum yedim,mutlu oldum yedim:KK22:2 gündür su içmediğimi farkettim:KK35:
yarın sabah eski düzenime dönüyorum inşallahHoppa
cumaya var 5 günüm ,toparlanmama yetmesini umut ediyorum:silah:
birazdan, bayılmadan yatarım:uykucu::uykucu::uykucu:
güzel, misler gibi uyuyalım sabaha musmutlu kalkalım inşallah:KK36:
iyi geceler:KK15:

Günaydın herkeseee... Bu gece 3’te uyandım ve bir daha uyuyamadım. Uzun aradan sonra midemin de acılar içinde olduğunu hissettim. :))) sanırım uyuyamadığım için....
Bugün yeni bir diyete başlıyoruz. medusa38 medusa38 ’cımın koçluğuyla... :KK36:

Sabah ki menümüz;
-otlu veya mantarlı omlet + Smoothie

Hadi bakalım güzel başlangıçlar olsun herkese.:KK200:

Cnm dun yasananlar daha oncede yazdigim gibi bir cogumuzu etkiledi ama yavas yavas toparlanacagiz
insallah kaptanim gecicek bugünlerde:KK68:

Sabah pırasa böreği yedim çay ile süper di:kk77:
su pirasa boreginin bi tarifini yaziverseniz canim bana bi ara yazmistiniz ama hic aklimda kalmamis evde pirasa var yapayim bende:KK19:

Ay biri de beni zorla eliptige görürse elinde kırbaç 45 dk yapmadan inme dese:KK70:
ben götürürüm sen iste:KK4::KK4: önce sana yaptiririm sonrada ben yaparim :KK70::KK70:ben hala alamadim:KK43:

TV nin tam karşısında:işsiz:
Bak yaaa :KK11:
Seninki nasıl oturmalı mi benimki manyetik oturma yeri yok ayakta
Tam istedigim gibi :super:artik hergun sorucam sana nilsub kac dakka eliptik yaptin diye :sinirli:
Kahvaltı
Muhlama
6zeytın
2sekersız cay
Yarım dılım uno denge

Oglen
Fıltre kahve
Kahve cekırdekli draje

Aksam
sebze yemegı
bır bardak yogurt

Su 2lt gectı

Aktıvıte
15.000 adım yuruyus
1saat eliptik
canim sen gunde 2 öğün mü yapiyorsun acaba nasil dahami etkili

Canım yapamıyorum zaten çok sportıf dağıldım ama üsten eve geldiğimde sağ bileğim ağrılı ve sıs oluyor çok bu yürüme yolumda yok halbukı
gecmis olsun canim evde leslie falan yapsan hem hafif bi spor

Bugünkğ menüm
Kahvaltı -2tane sucuk kaşarlı tost,haşlanmış yumurtA,1tk marmelat
Ara öğün, sütlü kahve, muzlu süt,şekersiz kuşburnu
Akşam-1 dilim antrikot,yoğurtlu semizotu salatası (büyük kase), minik bir dilim balkabapı tatlısı
Tatli ciiiss olmus :KK12:
Günaydın herkeseee... Bu gece 3’te uyandım ve bir daha uyuyamadım. Uzun aradan sonra midemin de acılar içinde olduğunu hissettim. :))) sanırım uyuyamadığım için....
Bugün yeni bir diyete başlıyoruz. medusa38 medusa38 ’cımın koçluğuyla... :KK36:

Sabah ki menümüz;
-otlu veya mantarlı omlet + Smoothie

Hadi bakalım güzel başlangıçlar olsun herkese.:KK200:
gunaydin rakibim neler yapiyosun sen oyle nasil bi programmis o anlat bakalim beni nasil geçiceksin:KK8:

Gunaydinlar guzel bir gun olsun hepimize
gunaydin kaptanim:KK68:

Back
X