- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #275.701
günaydınnn pisiciklerrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmm.abowww
bacım sen yanlış mı geldin
barındırmazlar seni burada saçını neym çekerlerkıskanırız
ortadan cartt diye çatlayıveririz
biz burada ortalama 1,50- 1,60 arası boylarda,60-100 kg ler de, kendi halimiz de top misali yuvarlanan bol yağlı hatuncuklarız
hoşgeldin canım
anne ördeğim hadi iyisin kurtuldun elimizdenyolacak yeni çıtırımız var
![]()
Canım O bu abur cubur işi işte insanı kötü bozuyorBen de aynı o şekilde oldum sürekli bir şeyler yiyordum Ama yaklaşık iki hafta kendini kısarsan Abur cuburu kesersen vücudun Ona göre kendini ayarlıyor şu anda mesela tatlı yemeden çikolata yemeden duramazdın hiç yemediğim günler oluyor ağzıma sürmüyorum sürekli tatlı tuzlu bir şeyler yiyordum hiç duymuyordum Ama şu an o isteklerim de tamamen gittigeçtiğimiz yaz 53 kiloya düşmüştüm aslında. ücretsiz izin alıp evi boya badana yapmıştım. temizlik vs derken 53 kilo olmuştum da . işler bitince yine abur cuburlara başladım .ve yine arttım
evet . öyle. benim tek düşkünlüğüm abur cubur .ondan kurtulamadım .Canım O bu abur cubur işi işte insanı kötü bozuyorBen de aynı o şekilde oldum sürekli bir şeyler yiyordum Ama yaklaşık iki hafta kendini kısarsan Abur cuburu kesersen vücudun Ona göre kendini ayarlıyor şu anda mesela tatlı yemeden çikolata yemeden duramazdın hiç yemediğim günler oluyor ağzıma sürmüyorum sürekli tatlı tuzlu bir şeyler yiyordum hiç duymuyordum Ama şu an o isteklerim de tamamen gitti
Kurabıye turp al ınanılmaz tok tutuyor leblebıde tavsıye ederım bem turp dograyıp cantama alıyorum atıstırmalık ıhtıyacım olunca ondan yıyorumevet . öyle. benim tek düşkünlüğüm abur cubur .ondan kurtulamadım .
yoksa gayet sağlıklı şeyler yerim içerim vs . öyle işte.
aslında evde turp var .sen nasıl tüketiyorsun . okulun serasını boşalttılar . oradan baya verdiler . evde duruyor.Kurabıye turp al ınanılmaz tok tutuyor leblebıde tavsıye ederım bem turp dograyıp cantama alıyorum atıstırmalık ıhtıyacım olunca ondan yıyorum
harika görünüyorsun canım53 kilo iken böyle görünüyorum . kötü değil sanki.
hoşgeldin tekrar,buradan iyi hissettiğin kilo ile ayrılacaksın inşallahhımmm.
kaçayım ben o zaman .![]()
sağ ol . teşekkür ederim Ayşeharika görünüyorsun canım
kuzularına da maşallah
hoşgeldin tekrar,buradan iyi hissettiğin kilo ile ayrılacaksın inşallah
ben Ayşe 47 yaşındayım,bir kaç aydır 80-83 arası gidip geliyorum.
Oncelikle hosgeldin canim. Bence kilon iyi ama saglikli beslenerek ve aramizda olarak ilerde kilo almayi engellemis olursun.evet . öyle. benim tek düşkünlüğüm abur cubur .ondan kurtulamadım .
yoksa gayet sağlıklı şeyler yerim içerim vs . öyle işte.
Aynen 1 avuc beyaz leblebı dene turpu bıldıgın kabugunu soyup dograyıp yıyorum elma gıbı saclarada cok faydalı hemaslında evde turp var .sen nasıl tüketiyorsun . okulun serasını boşalttılar . oradan baya verdiler . evde duruyor.
leblebi yedim 4-5 gün . ama çok abartılı yediğim için işe yaramadı bende. 1 avuç yemek lazımmış
Selam kızlarrr...![]()
Turpun fazlasida fena gaz yapar aman dikkat rendeleyip tuzla suyunu alinca bu ozelligi biraz azaliyor biz limonlayip yerizAynen 1 avuc beyaz leblebı dene turpu bıldıgın kabugunu soyup dograyıp yıyorum elma gıbı saclarada cok faydalı hem
Alabas turbunu denedin mi hic muhtesem bir seyAynen 1 avuc beyaz leblebı dene turpu bıldıgın kabugunu soyup dograyıp yıyorum elma gıbı saclarada cok faydalı hem
Oncelikle hosgeldin canim. Bence kilon iyi ama saglikli beslenerek ve aramizda olarak ilerde kilo almayi engellemis olursun.![]()
evet . tamam deneyeceğim . geçen salataya rendeledim .güzel oldu. ama sonra yapmadım .Aynen 1 avuc beyaz leblebı dene turpu bıldıgın kabugunu soyup dograyıp yıyorum elma gıbı saclarada cok faydalı hem
Lımon sıktıgımda yumusuyor o yuzden artık sıkmıyorum cıtır cıtır elma gıbı yıyorum :))Turpun fazlasida fena gaz yapar aman dikkat rendeleyip tuzla suyunu alinca bu ozelligi biraz azaliyor biz limonlayip yeriz
Evet bır ıkı defa almıstım canm oda guzel evet cok acılıgı yokAlabas turbunu denedin mi hic muhtesem bir sey
Kuru domatesde kullanıyorum salataya oda tok tutuyorevet . tamam deneyeceğim . geçen salataya rendeledim .güzel oldu. ama sonra yapmadım .