• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa aynen kızlar bende bir koca var maşallah diyeyim düşman başına adam gece 12'de bir de gelir yaş pasta çeşit çeşit kurabiyeler başka zaman çiğ köfte Yok efendim Dürüm tantuni hadi hadi hadi yiyelim mi yahu Kardeşim git işine ben yatacağım diyorum hadi ye n olur bir ısırıkla der
yani bende sınavlar veriyorum bilmiyorsunuz:işsiz:
doğrudur canım inanırım benim eşimde öyleydi ama imdi ben ona başka yiyeceklerle eşlik ediyorum. salep istiyor ona salep kendime yeşil çay yapıyorum. çayın yanına mutlaka çerez bisküvi kurabiye koyarım ama yemem. elimi dahi sürmem ortaya koyarım yiyomuş psikolojisine girerim ama o yer ben çayımı yudumlarım. yani bırak o yesin sen yer gibi yhap yada başka alternatif bul kendine. sen ne kadar kararlı olursan o da seni anlar ve vazgeçer sonunda. denedim olumlu sonuçlar aldım tavsiye ederim.:KK5: akşam kayınpederim geldi yurt dışından çikolata getirmiş eşim açtı hemen bi parça uzattı bana ben aldım ama yedimmi:KK20: hayır aynen anneme uzattım :KK9::KK9: yer gibi yapıp yememekte üstüme yoktur :21:

Gazozuna ilaç mi attılar bilinçsiz mi yedirdiler ne yaptilar:KK70:
:skandal::skandal:
ıkımız bır fıdanız kocamdan cok goruyorum bu aralar bu aletı:KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK8::KK8::KK8:
Yok kiz seyretmedim korlunc mu
zombili:KK37:
Yaa aynen kızlar bende bir koca var maşallah diyeyim düşman başına adam gece 12'de bir de gelir yaş pasta çeşit çeşit kurabiyeler başka zaman çiğ köfte Yok efendim Dürüm tantuni hadi hadi hadi yiyelim mi yahu Kardeşim git işine ben yatacağım diyorum hadi ye n olur bir ısırıkla der
yani bende sınavlar veriyorum bilmiyorsunuz:işsiz:
ayni benimki, neyse ki burda degil:confused: yiyip yiyip kilo almayangillerden:KK12:
Bir ara gözüm karardığını hatırlıyorum ve gerisi boş bir sayfa gibi:KK75:
iste seker tavana vurunca vucuttaki belirtileri:bicak::-)

ben senin kadar erken açamam canım yaaa minübüse binmeden elime telefonu alamıyorum..
hem öyle yalnız yalnız ben sevmiyom ille biri olmalı:KK70::KK70:
:KK19::KK70::KK70::KK70:
doğrudur canım inanırım benim eşimde öyleydi ama imdi ben ona başka yiyeceklerle eşlik ediyorum. salep istiyor ona salep kendime yeşil çay yapıyorum. çayın yanına mutlaka çerez bisküvi kurabiye koyarım ama yemem. elimi dahi sürmem ortaya koyarım yiyomuş psikolojisine girerim ama o yer ben çayımı yudumlarım. yani bırak o yesin sen yer gibi yhap yada başka alternatif bul kendine. sen ne kadar kararlı olursan o da seni anlar ve vazgeçer sonunda. denedim olumlu sonuçlar aldım tavsiye ederim.:KK5: akşam kayınpederim geldi yurt dışından çikolata getirmiş eşim açtı hemen bi parça uzattı bana ben aldım ama yedimmi:KK20: hayır aynen anneme uzattım :KK9::KK9: yer gibi yapıp yememekte üstüme yoktur :21:
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Bugünkü menümü de unutmadan paylaşayım hemen.

Sabah;
-Lorlu omlet
-Dünden kalan smoothie

Ara;
-yeşil çay
-kahve

Öğle yemeği yiyemedim zaten sabahki smoothie de çok şişirmişti.

2. Ara;
-biraz peynir
-yeşil çay
-kahve

Akşam;
-2 kase vicdan çorbası
-2-3 yaprak kıvırcık
VİCDAN ÇORBASI NE OLUYOR CANIM

günaydın pisiciklerim
ZD8p9g.gif

Ben tepkiliyim gitmicem hadi sizi bıraktı beni beni bihterini nasıl birakti:KK12::KK70:
biri gitmicem mi dediii:KK4:böylede götürürüm :KK74:
kız gel iki sil süpür ablana yardım et kaldım bi başıma:temizlik:
üyelerim de zombie zaten hortlayıp hortlayıp geliyolar:ruh:kazende basıyor :mapus:
kgE7BA.gif

Herkese teşekkür ediyorum. Evet sizinle kalayım motivasyon çok önemli bence :KK50: Sizden fikir almak da benim için iyi olacak. Şimdilik akşamdan beklettiğim ceviz suyunu içiyorum bi de ara öğünlerde tarçınlı süt. Başka neler yapabilirim acaba bebeğimi etkilemeyen
Hoşgeldin canım , allah bağışlasın bebeğini :)

Back
X