• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dimi yaa, olsun ben ölüden de korkuyorum.

hemşerim hoşgeldin :) bende hem kayseriliyim hemde kayseride yaşıyorum, sağlıkla büyüt bebişini.

kaptanım da sigarayı bıraktı cidden işe yarıyo sanki.

ay hiç beklemezdim senden kaçamağı, motivasyonun tam gibiydi. neyse telafi etmişsin.

:KK70:

:KK70::KK70::KK70:

ayy bende de var bi değişik versiyonu, ben yemezsem o da yemiyo sonra da küsüyo, uğraş dur barışcam diye.

:KK70::KK70::KK70::KK70:

eşin nerde şimdi senin? iş seyahati mi?

bak hala ne diyo :KK70:

ayy kuzum :KK200:
Eşim su an nerde bilmiyorum konum olarak :KK53: 6 gundur gorusmuyoruz telefonu cekmiyor kapali:deli:
İyide ben kunefeyi yerim :kk77::KK70::KK70:
iste yemememiz lazim ya, onun pratigini yapcaz. Yoksa ben tek seferde 2 kunefe yiyorum hem de dondurmali:KK200: onemli olan serbeti, guzel yapan yer bulacaksin ki kesmeyecek.:kk77:

Ben arada uğrayıp kış kışlarım. :KK53::KK53::KK53:

Aaa... Hiç anlamadık. :sopa:

Yasak şeyleri yazıp aklına sokma şu kızın. Yoldan çıkmaya yer arıyor zaten. Kaliverir üstüne ALLAH korusun :KK48::KK48::KK48:

Dün akşam neredeyse tüm kk moni moni ye oturmaya gitmiş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Islak kek diye kendi tutturdu ve değil ki sabahın köründe birde:sopa:
Afiyet olsuuun:))
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım:KK66:
Sağolun kızlar ben bu saate kaldım bugün

Eşim su an nerde bilmiyorum konum olarak :KK53: 6 gundur gorusmuyoruz telefonu cekmiyor kapali:deli:

iste yemememiz lazim ya, onun pratigini yapcaz. Yoksa ben tek seferde 2 kunefe yiyorum hem de dondurmali:KK200: onemli olan serbeti, guzel yapan yer bulacaksin ki kesmeyecek.:kk77:
ay ben ne diyorum:deli::deli::deli:
İste hayir demeyi ogrenelim mesela su an onunde sicak kunefe olsa kim hayir der neden der nasil geri cevirir bunu ogrenelim. Benle nilsub nilsub hayir diyemiyoruz yardim edin:oha::KK70::KK70::KK70:

ohh afiyet olsun eline sağlık:KK60:
Sağol Monişim:KK15:
İslak kek yemeyip spor yapip kacamak yapmayinca @beyazinci nin karni:KK200:Eki Görüntüle 2117046
Ay buda çok kaslı erkek gibi:işsiz:
Kahvaltimi yaptim oglen yemege davetliyim ben sadece cay aliyim nilsubummm sagool:KK15: eminim cok guzel olmustur eline saglikk
Gel kız gel hemde çok sağlıklı yumurta kumeste yoğurt ev yapımı peynir ev yapımı dere otu hazır birde yulaf kepeği hayır diyemezsin:halay:

dimi yaa, olsun ben ölüden de korkuyorum.

hemşerim hoşgeldin :) bende hem kayseriliyim hemde kayseride yaşıyorum, sağlıkla büyüt bebişini.

kaptanım da sigarayı bıraktı cidden işe yarıyo sanki.

ay hiç beklemezdim senden kaçamağı, motivasyonun tam gibiydi. neyse telafi etmişsin.

:KK70:

ayy bende de var bi değişik versiyonu, ben yemezsem o da yemiyo sonra da küsüyo, uğraş dur barışcam diye.

:KK70::KK70::KK70::KK70:

eşin nerde şimdi senin? iş seyahati mi?

bak hala ne diyo :KK70:

ayy kuzum :KK200:
Merhabalar Ben Aksaraylıyım ama Kayseri yi seviyorum

Bi de akıl veriyor :KK19:
Şekersiz yeşil çayla yersel kalorisi azalabilir belki:KK70::KK70::KK70::KK70:
ay ben ne diyorum:deli::deli::deli:
İste hayir demeyi ogrenelim mesela su an onunde sicak kunefe olsa kim hayir der neden der nasil geri cevirir bunu ogrenelim. Benle nilsub nilsub hayir diyemiyoruz yardim edin:oha::KK70::KK70::KK70:
tum takim döküldük:olamaz::KK70::KK70::KK70::KK70:

tam vaktinde yetistin kaptanim. Bu kizlar kunefe diyo baska bisey demiyo:tokat::KK67:
Aaaa iftiracı sen dedim bizi yoldan çıkardın. Bu tatlı sana hiç iyi gelmiyor. Yakın zamanı bile unutuyorsun :KK67:
Okumuşum ama yazmamışım ayıp olmuşşş
Herkese selaaammm
Künefe münefe ne iş, boş bırakmaya gelmiyor :KK48:
Hayır deme denemesi yapalım demişsiniz, tatlının içine düşmüşsünüz :KK48::KK48:
:KK23:

arkadaşlar dün akşam hayatımın en kötü başağrısını yaşadım. Hem midem bulantısı ve kafamın tek yanında feci bir ağrı oldu. Karanlıkta yatınca, buz torbası koyunca akşamın sonuna doğru geçti.
Çok şükür ağrı geçince uyuyabildim.
Migren atağı olduğundan şüpheleniyorum.
Bugün işyeri hekimimize bir danışacağım.
Sizler de kendinize çok dikkat edin.
Havalar çok değişken.
Grip salgını da var sanırım.
Aman bol bol c vitamini içeren meyveler tüketin.

arkadaşlar dün akşam hayatımın en kötü başağrısını yaşadım. Hem midem bulantısı ve kafamın tek yanında feci bir ağrı oldu. Karanlıkta yatınca, buz torbası koyunca akşamın sonuna doğru geçti.
Çok şükür ağrı geçince uyuyabildim.
Migren atağı olduğundan şüpheleniyorum.
Bugün işyeri hekimimize bir danışacağım.
Sizler de kendinize çok dikkat edin.
Havalar çok değişken.
Grip salgını da var sanırım.
Aman bol bol c vitamini içeren meyveler tüketin.
geçmiş olsun canım:KK60:

Sabah
1 muz
5 çiğ badem
5 çiğ fındık
2 ceviz
1 su bardağı süt
Ara Öğün: 1 armut
Öğle Yemeği
Ezogelin çorbası
Püreli rosto
1 fincan Türk kahvesi
Ara Öğün:
1 muz
Dün akşam haşlanmış brokoliyi üzerine yoğurt döküp yedim. Bir de zeytinyağlı pırasa yedim.
Akşam ara öğününde de 1 ayva ve biraz light yoğurt yedim.
Su tüketimim 3 lt

Back
X