• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar dün akşam hayatımın en kötü başağrısını yaşadım. Hem midem bulantısı ve kafamın tek yanında feci bir ağrı oldu. Karanlıkta yatınca, buz torbası koyunca akşamın sonuna doğru geçti.
Çok şükür ağrı geçince uyuyabildim.
Migren atağı olduğundan şüpheleniyorum.
Bugün işyeri hekimimize bir danışacağım.
Sizler de kendinize çok dikkat edin.
Havalar çok değişken.
Grip salgını da var sanırım.
Aman bol bol c vitamini içeren meyveler tüketin.

geçmiş olsun canım, nazar değdi sana bi okuyalım :nazar:

Yaa aynen kızlar bende bir koca var maşallah diyeyim düşman başına adam gece 12'de bir de gelir yaş pasta çeşit çeşit kurabiyeler başka zaman çiğ köfte Yok efendim Dürüm tantuni hadi hadi hadi yiyelim mi yahu Kardeşim git işine ben yatacağım diyorum hadi ye n olur bir ısırıkla der
yani bende sınavlar veriyorum bilmiyorsunuz:işsiz:
Aaaaaa aynı benimkinin modelinden :KK70::KK70::KK70:

arkadaşlar dün akşam hayatımın en kötü başağrısını yaşadım. Hem midem bulantısı ve kafamın tek yanında feci bir ağrı oldu. Karanlıkta yatınca, buz torbası koyunca akşamın sonuna doğru geçti.
Havalar çok değişken.
Geçmiş olsunnnn

Havalar çok değişken.
tatlım geçmiş olsun hem işlerin yoğun bi de migren atağı fena olmuş

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

Takım kaptanı: @toplight
Kaptan Yardımcıları : morordek morordek ve @inatettimolacak

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise listeye girecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

Üye IsmiBaşlangıç KilosuBaşlangıç TarihiHedef KilosuMezun Olabilecegi KiloNot
moni10310.01.20136068,6Listedeki üye
prensesss0165915.02.20135354,2Listedeki üye
0zlem74,201.06.20136970Listedeki üye
nilsub8215.02.20165862,8Listedeki üye
wendigo68,125.08.20165759Listedeki üye
toplight7713.10.20166567,4514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrildi
fancynancy8620.02.20176770,8534. etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrildi
lydznp9223.02.20177074,4Listedeki üye
bluedolphin97,803.10.20176773,1Listedeki üye
besbb979,828.11.20177071,9Listedeki üye
gben7006.12.20175860,4Listedeki üye
esd_0492,627.12.20176570,4Listedeki üye
balpamuk68,107.01.20185860Listedeki üye
evlaefe74,120.02.20186566,80Deneme sürecindeki üye
beyazinci60,616.02.20185556Deneme sürecindeki üye
morrigann60,310.02.20185253,7Deneme sürecindeki üye
murya077414.02.20186566,8Deneme sürecindeki üye
kızlar deneme sürecindeki listemizi evlaefe ile beyazinciyi ekledik dün gelen arkadaşlar devam edrlerse onları da ilk sayfaya ekleyeceğiz
devam etmeyen üyelerimizi siliyorum haberiniz olsun

Havalar çok değişken.
geçmiş oldun canımm dikkat et kendine

ayy bizim kuzenin başına geldi kız şimdi 7 aylık hamile bi de 3. oğlan geliyor öğrendiğinde 4,5 aylık mış ve hep regli olduğu için hiç üstüne alınmamış
Oluyor valla öyle kaptanım, sıkıntı yani bu işler

Ya bi de 3. oğlan :eek:

Şu İstanbullu Gelin'de de Esma'nın 4 oğlu var ya, kadına aslında hak veriyorum yani o kadar yelloz olmak zorundaymış yoksa o 4 oğlan onu tefe koyarmış valla :KK48::KK48:

Back
X